Şimdi Ara

Elektronik Haberleşme VS İnşaat Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, malum sınavlar açıklanacak.Hepimiz bir tercih telaşesi içindeyiz.Şayet oldu da sıralamamı tutturdum KOCAELI ÜNİVERSITE'SINDE bu bölümler arasinda ikilemdeyim.Hangisine yakınım diye soracak olursanız inşaat mühendisliği daha yakın geliyor, daha isteyerek okuyacakmışım gibi.Fakat bir yorumunuzla vazgeçecek kadar da uzağım.Bu yüzden iki arada bir deredeyim.

Hangisinin avantajlari/dezavantajlari nedir?

Bu konu altindan mukayese edersek diğer arkadaslarimizda faydalanir.İyi forumlar :)

www.youtube.com/watch?v=iOrJZXU8bYU
    (Kocaeli Üniversitesi 2015 Tanıtım)

Kocaeli Üniversitesi hakkinda soru/cevaplarda bu başlık hakkında yer alabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ülkede ekonomi inşaat sektörüne dayalı ihtiyaç da var inşaat daha iyi tercih olur.
  • Ankarada dayın babanda para varsa inşaat oku

• Insaat Oku kardesim

• İnşaat mühendisini müteahhit sanan zekalar var bu Ülkede ya

• Yıldırım beyazıt üniversitesinde elektronik haberleşme okuyorum okulu bıraktım tekrar girdim bu yıl sınava ama sadece okulu değiştirmek için girdim bölümü aynı istiyorum elektronik haberleşme bölüm olarak çok iyi netten de araştır inşaat sektör olarak çok sağlam ama mezunları da çok o yüzden bence elektronik haberleşme. Ama en önemlisi bölümlerin iyi olması değil mühendislik tercih ederken en çok hangisini yapmak istiyorsun sana hangisi uygunsa onu tercih et çünkü kendine bişeyler katman gerekecek sadece dersleri geçip diploma alarak ikisinin birbirinden çok farkı olmaz o yüzden en çok istediğine sevdiğine git..
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnşaatta torpil gerekli fasa fiso diyolar.Biraz cahilim.Doğrumudur beyler
  • Dört temel mühendislik içinde inşaat derim.İnşaat her zaman canlı kalır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.