Şimdi Ara

Elektrik-Elektronik Müh. öğrencisi için notebook önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elektrik-Elektronik Müh. öğrencisi için bir notebook almak istiyoruz. Özellikle mühendislik okuyan veya bu işten anlayan arkadaşlardan hangi özelliklerde bir notebook almamız gerekir bilgi ve öneri bekliyoruz. Marka ve model önerilerini de bekliyoruz.

Teşekkür ederim şimdiden.

• 10 milyara da laptop var 1 milyara da. Sen hele bi aralığını söyle...
  • 2000 ila 2500 arası fiyat aralığımız var.
    1000 tl'lik pc de mühendislik öğrencisi için yeterli gelmez gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crehat

2000 ila 2500 arası fiyat aralığımız var.
    1000 tl'lik pc de mühendislik öğrencisi için yeterli gelmez gibi geliyor bana.

sabırlıysan gelir :)

Sabah olduğu için hiç araştırmaya girmicem. Sana gerekli özellikleri söylicem. İşlem gücüne inanılmaz ihtiyacın olacak. Bu nedenle işlemcisi yüksek bir laptop al. İkinci derecede grafik işleme yeteneği olması lazım bilgisayarın. Ram o kadar önemli değil zaten o aralıkta alacağın bilgisayar yüksek ihtimalle 8 gb ramli olacak ve o da yeterli olur sanırım.
  • elektronik mühendisiyim, seni tatmin eder herhalde? böyle başlık açmayı mantıklı bulmuyorum. öğrenci için her türlü bilgisayar yeterlidir. maddi durumun neye yetiyorsa onu al, mühendislik öğrencisi olman kriter değil kesinlikle.
  • asus n56 veya n550 msı önermiyorum sağlamlık önemli çünkü gryere götüreceksin kendinle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superposition

elektronik mühendisiyim, seni tatmin eder herhalde? böyle başlık açmayı mantıklı bulmuyorum. öğrenci için her türlü bilgisayar yeterlidir. maddi durumun neye yetiyorsa onu al, mühendislik öğrencisi olman kriter değil kesinlikle.

Bize söylenen, derslerde rahatça kullanabilmesi için güçlü bir pc olması gerektiği şeklinde.
    Bu bölüm öğrencileri ne güçte bir pc kurtarır teknik özelikleri o yüzden öğrenmek istiyoruz.
    Dersleri için özel bir şeye ihtiyaç yoksa sorun değil çok hesaplı bir pc de alabirliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.