Şimdi Ara

Elektrik Elektronik Mühendisleri ne yapar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Elektrik Elektronik Mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim sizce okuduğum bölüm nasıl bir bölüm çalışma alanı nasıl nerelerde çalışabilirim ?

• Lise okuyorsun, okulu bölümü araştırıp yazıyorsun, 1 sene okuyorsun ve bu konuyu açıyorsun. Pes yani ne desem bilemedim.
  • Lehimleme genellikle o da olmadi kaynakcilik ,bina tesisati,ampul takma_cikarma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 yıllık elektrik e mühendisiyim çöpçülük yapıyorum kamuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Lise okuyorsun, okulu bölümü araştırıp yazıyorsun, 1 sene okuyorsun ve bu konuyu açıyorsun. Pes yani ne desem bilemedim.
    Bölüm hakkında bilgim var sadece milletinde fikrini görüşünü almak istedim bak burada benim yazım var cahil değilim yalnız ne kadar bilsende her zaman araştırıp yeni bir şey öğrenmek gerek ...
    bak burada benim yazım var

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

7 yıllık elektrik e mühendisiyim çöpçülük yapıyorum kamuda

Gerçekten cidimisiniz?
  • Ee mühendisliği okuyorum şu an titanyum yazdırabilen 3d yazıcı yapmaya çalışıyorum

• -getir götür işleri yapar genelde
  • Kablo döşüyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Ee mühendisliği okuyorum şu an titanyum yazdırabilen 3d yazıcı yapmaya çalışıyorum

Okul ne?

• TheLoser1 kullanıcısına yanıt
    Hocam özel okul okulun adını boşverelim zaten böyle yazdığıma bakmayın ben özel okulun fakirlerindenim sadece lazer ve hotend ikilisi 1000 dolara yaklaşıyor o yüzden biraz zor gözüküyor cad çizimlerini yaptım duruyor öyle yaparsam konu açacam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.