Şimdi Ara

ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLERİ OKUYUN LÜTFEN! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
38
Favori
251.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok ablam sayılırsın :D birinci sınıf daha.. bu arada hangi okul? ayrıca konuya yönelik sorayım odtü hacettepe itü mezunlarının öncelikleri nelerdir?
  • bir itü öğrencisi olarak öncelik falan olmadığını söyleyebilirim durumun odtü boğaziçi vb.. yerler içinde farklı olduğuna dair herhangi birşey duymadım birçok şirket ikinci sınıfı yeni bitirmiş adamı ciddiye almıyor yük olarak görüyor.alırsa da tanıdık biraz takılsın kontenjan doldursun gibisine alıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: bjv16

yok ablam sayılırsın :D birinci sınıf daha.. bu arada hangi okul? ayrıca konuya yönelik sorayım odtü hacettepe itü mezunlarının öncelikleri nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser I -- 9 Nisan 2006; 23:53:24 >
  • aselsann yoğunluk odtü olmak üzere , hacettepe mezunlarına da büyük iş imkanı sağladığını, havelsanın tam tersi bi durumla mühendis aldığını duydum.. bi önceliğin olduğunu düşünüyorum çinki aselsan yönetimi odtülü, havelsanınkiler ise hacettepeli
  • Bildiğim kadarıylada ODTÜ teknokentte çalışnların çoğu ODTÜ elektrik-elektronikten miş
  • bilalso

c++ biliyosan problem yok
  • mersin üniversitesi yaa:( ve oyüzden staj başvurularımı kabul etmiyorlar. odtü hacettepe ve itü içinde onların direk 1-0 önde olduklarını direk söyleyebilirim.çünkü staj için ben başvururken ASELSAN ve HAVELSAN direk odtü alıyo.hacettepe hakkında çok bilgim yok ama HAVELSANında direk odtü mezunlarına iş teklifi götürdüklerini biliyorum.çünkü tam bi
    odtü içinde bi kurum gibi .ASELSAN da odtü bogaziçi itü ve hacettepe dışındaki üniversiteleri hiç saymadıklarını çok iyi biliyorum.tabi arkanda tanıdık bi paşan yoksa:( paşan olduktan sonra 2 yıl önceden iş için yerin ayrılıyoo...
  • bu topice ilk baktıgımda 5te mezun olurum diyodum..bu gün vizeler bitti 5ya uzadı
  • aselsan da üniversite seçiyorlar. ama havelsan da ordumensubu yakının olması yeterli. mesela bizim eleman aselsanda staj ayarlayamadı.ortalamasıda 3 ün üzerindeydi. ama havelsanı ayarladı babası astsubay. hatta mezun olunca iş de hazır gibi diyor.
  • 50 MESAJ ATILMIŞ NERDEYSE İŞE YARAR HİÇBİRŞEY YOK!!! BEN ALAN SORMUŞUM BİR ALLAHIN KULU DETAYLI OLARAK BİRŞEYLER YAZMAMIŞ... BURDA YAZILANLAR SOKAKTA ELEKTRONİK MÜHENDİSLERİ İLE İLGİLİ BİLİP BİLMEDEN KONUŞANLARIN SÖYLEDİKLERİNDEN FARKSIZ...
  • ben uludağ üniversitesi elektronik mühendisliğinde okuyorum derslerim biraz kötü acaba iş bulmada derslerden kalmış olmam veya ganomun bir etkisi varmı
  • arkadaşlar konuşmalar almış yüürümüş saçma sapan şeyler yazılıyo...biri ordan demiş şu üni bu üni ...lan kafayımı yediniz ben htepedeyim götümüzü yırttık ders çalıştık öss de odtü olamdı buraya girdik bi arkadaşın dedii gibi burda istemesek de yırtıyolaryine kötümüzü köpek gibi ders çalışıyoz.... ordan biri de gelmiş yok mersindeyim yok osman gazi bilemem ne yokvırt zırt...mezun olunca iş bulamıyomuş da falan filan ...lan olum siz ne kadar çaba harcadınız kaç saat uykusuz kaldınız okurken de mezun olunca bunun sefasını süreceksiniz...haftalardır ödev vize lab, lab presi ebemiz ağlıyo izin verin de çıkınca direk biz girelim işlere... piyasadaki insanlar da aptal diil veya random adam almıyolar heralde bakıyolar ne kadar kalifiye olduuna(iş tecrübemiz de var işkembeden sallamıyoz) lan cinnet geçirecem...öfff yaaa....

• quote:

Orjinalden alıntı: josekiamora

arkadaşlar konuşmalar almış yüürümüş saçma sapan şeyler yazılıyo...biri ordan demiş şu üni bu üni ...lan kafayımı yediniz ben htepedeyim götümüzü yırttık ders çalıştık öss de odtü olamdı buraya girdik bi arkadaşın dedii gibi burda istemesek de yırtıyolaryine kötümüzü köpek gibi ders çalışıyoz.... ordan biri de gelmiş yok mersindeyim yok osman gazi bilemem ne yokvırt zırt...mezun olunca iş bulamıyomuş da falan filan ...lan olum siz ne kadar çaba harcadınız kaç saat uykusuz kaldınız okurken de mezun olunca bunun sefasını süreceksiniz...haftalardır ödev vize lab, lab presi ebemiz ağlıyo izin verin de çıkınca direk biz girelim işlere... piyasadaki insanlar da aptal diil veya random adam almıyolar heralde bakıyolar ne kadar kalifiye olduuna(iş tecrübemiz de var işkembeden sallamıyoz) lan cinnet geçirecem...öfff yaaa....

konuş hocam haklısın sonuna kadar arkandayım.. anlat derya'yı, devreyi sinyali, elektromanyetiki, elektronik lablarını...

• Hocam ben Hacettepedenim. Dediklerine yüzdeyüz katılıyorum. Ders çalışmaktan gebermek üzereyim.okul

bitirince normal bir insan olmak istiyorum yoksa çıldıracağım. Umarım mezun olunca şüper bir yere gireriz

quote:

arkadaşlar konuşmalar almış yüürümüş saçma sapan şeyler yazılıyo...biri ordan demiş şu üni bu üni ...lan kafayımı yediniz ben htepedeyim götümüzü yırttık ders çalıştık öss de odtü olamdı buraya girdik bi arkadaşın dedii gibi burda istemesek de yırtıyolaryine kötümüzü köpek gibi ders çalışıyoz.... ordan biri de gelmiş yok mersindeyim yok osman gazi bilemem ne yokvırt zırt...mezun olunca iş bulamıyomuş da falan filan ...lan olum siz ne kadar çaba harcadınız kaç saat uykusuz kaldınız okurken de mezun olunca bunun sefasını süreceksiniz...haftalardır ödev vize lab, lab presi ebemiz ağlıyo izin verin de çıkınca direk biz girelim işlere... piyasadaki insanlar da aptal diil veya random adam almıyolar heralde bakıyolar ne kadar kalifiye olduuna(iş tecrübemiz de var işkembeden sallamıyoz) lan cinnet geçirecem...öfff yaaa....

• quote:

vah vah garibim. sen de haklısın. bir tek htepedekiler prelab yapıyo,laba giriyo, lab raporu hazırlıyo,ödev yapıyo, vs vs. yürü be koçum . yolun açık olsun. senin gibi kalifiye insanlara ihtiyacı var bu ülkenin.aselsanın hacettepedekileri seçmesiyle htepeli kadrolaşmanın hiç bir alakası yok. böyle bir şey hiç bir kurum için geçerli değil zaten. itü lüler itülüyü , boğaziçililerin boğaziçiliyi tercih ettiği yalan.

• hacettepe için birşey diyemem ama itü ve boğaziçililerin birbirini tuttuğu kısmen doğru örneğin siemens te itülüler çok yoğundur tabi bu diğer üniversitelerin yok sayıldığı anlamına gelmiyor yıldızdan olsun diğer ünilerden olsun çalışan insanlar vardır
    quote:

Orjinalden alıntı: beorn26

quote:

vah vah garibim. sen de haklısın. bir tek htepedekiler prelab yapıyo,laba giriyo, lab raporu hazırlıyo,ödev yapıyo, vs vs. yürü be koçum . yolun açık olsun. senin gibi kalifiye insanlara ihtiyacı var bu ülkenin.aselsanın hacettepedekileri seçmesiyle htepeli kadrolaşmanın hiç bir alakası yok. böyle bir şey hiç bir kurum için geçerli değil zaten. itü lüler itülüyü , boğaziçililerin boğaziçiliyi tercih ettiği yalan.

• beyler bırakın bu üniversite secme olayını birazda siz kendiniz ne yapıyorsunuz ona bakın.adamlar bişiler biliyorki giriyorlar kaliteli yerlere

ben bu sene mezun oldum bu sene iş arıyom bulamıyom herkes bir yerlere girdi.ama iş bulamıyısım benim hatam çünkü fazla üstüne düşmüyorum ve ayrıca kpss var ona girerim diyorum

2.olarak cogu üniversitede bagıl degerlendirme oldugu için notlar BB den asagı düsmüyo biraz calsısan için

bizde neler yapıyoruz da dersi gecsek diye ne bagıl degerlendirme var ne bişi ortalama 65 den yukaruı cıkmıyo.

ama staj yaparlar farketmiştir belki hacettepe olsun odtü olsun itü olsun ne kadar egitim verildiği konusunda süphelerim var 2 sınıfta ben elektronik devrelerle ugrasırken odtüde okuyan arkadas transistör bazını collektörünü falan kontrol ediyodu.

adamların artı yönü ingilizceyi iyi bilmeleri ve ayrıca bilgiyi nereden nasıl alabileceklerini bilmeleri

ben kontrol üzerine ugrasıyorum sistemler falan bilirsiniz tasarımlar ama türkiyede bu işi yapan varmı bilmiyorum işçi arıyorlar adamlar ingilizce bilen sunu bunu bilen diye ilan veriyo yani yabancı dil önemli oluyo

oh be içimi döktüm bu arada işimizi cok iyi bildiğimiz halde askerlik olmadıgı ayrıca yabancı dilimiz yeterli seviyede olmadıgı ayrıca yeterli düzeyde tecrübemiz olmadıgı için yeni mezunlara iş vermeyen firmalar yetenekli zeki ve calıskan cogu gencin engin fikirlerinden mahrum kalacaklarıır

• Ne kasıntı adamlarsınız ya!!! biz sanki elek. lab almadık rapor hazırlamadık,proje almadık lab. da hocaya soru sorduk diye aaşağılanmadık!!!!vizelere çalışmadık bize gelin girin sınava geçirelim diyorlar zaten.. Ben anadoludaki bir uni. deyim de arkadaşım her yıl 3 ya da 4 mezun veriyor kafadan 1 sene biz uzatmadık.. 5 te bitirince Ya Rabbi şükür demedik.. Mühendis olana kadar ssıkıntıdan stresten ülserde olmadık zaten...Hem sen diğer unv.lerdekilerin össde senden düşük yaptığını nerden biliyorsun? Ortaöğretim puanı diye bir puan yok zaten!!!! Bırakın artık bu diğer unv.leri aşağılamayı!! insanların zekalarını yeteneklerini de böyle sınavlara bağlamayı

quote:

• quote:

arkadaşım bi tek sen çalışısıyosun değil mi ....hacettepeden başka yerlerdeki elek.elek.müh.deki öğrencileri çalışmıyo.bize zaten direk okula gelmeyin sınavlara çalışmayın sonrada biz sizi geçirelim diyolar di mi...ne kadar bayagı düşünüyorsun..ayrıca üniv.sınavı bambaşka bişey belki senden çok çalıştım ve stresten yapamadım.. ne biliyorsun.. bu şekilde aşağılamana gerek yok.belkji sen değil ben iş bulacam nerden biliyorsun.sunuda unutma buyuk olmayan universitelerda buyuk üniversitelere özenti var ve bizi sizden daha çok kasıyolar...sırf sizin okulunuza benzeyelim diye.. benimkaç gece ne kadar çalıştığımı biliyo musun.kaç hafta 2 saatlik uykularla okula gittiğimi..sırf projeler yüzünden...gerçekten çok ayıp ediyorsun.yani bu sitedekilerden hiç beklemediğim bi davranıştı...çok üzüldüm acıkcası.bu düşüncede bi meslekktaşımın olması gerçekten çok vahim bi durum....

• quote:

muahahahaha çok yaşa hacettepede okuyupta bu kadar genişşşşşşş bir görüş açın olması düşündürücü!!!!!!

• arkadaşım bi tek sen çalışısıyosun değil mi ....hacettepeden başka yerlerdeki elek.elek.müh.deki öğrencileri çalışmıyo.bize zaten direk okula gelmeyin sınavlara çalışmayın sonrada biz sizi geçirelim diyolar di mi...ne kadar bayagı düşünüyorsun..ayrıca üniv.sınavı bambaşka bişey belki senden çok çalıştım ve stresten yapamadım.. ne biliyorsun.. bu şekilde aşağılamana gerek yok.belkji sen değil ben iş bulacam nerden biliyorsun.sunuda unutma buyuk olmayan universitelerda buyuk üniversitelere özenti var ve bizi sizden daha çok kasıyolar...sırf sizin okulunuza benzeyelim diye.. benimkaç gece ne kadar çalıştığımı biliyo musun.kaç hafta 2 saatlik uykularla okula gittiğimi..sırf projeler yüzünden...gerçekten çok ayıp ediyorsun.yani bu sitedekilerden hiç beklemediğim bi davranıştı...çok üzüldüm acıkcası.bu düşüncede bi meslekktaşımın olması gerçekten çok vahim bi durum....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.