Şimdi Ara

ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLERİ OKUYUN LÜTFEN! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
38
Favori
251.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş vizeler seni fena bunaltmış ölçüp tartmadan birşeyler yazmışsın hiçkimseyi küçük görmeye hakkın yok sonuçta hepimiz bi şekilde mezun olacaz ve işini seven üni yıllarını boşuna harcamamış insanlar başarılı olcak.
    quote:

Orjinalden alıntı: josekiamora

arkadaşlar konuşmalar almış yüürümüş saçma sapan şeyler yazılıyo...biri ordan demiş şu üni bu üni ...lan kafayımı yediniz ben htepedeyim götümüzü yırttık ders çalıştık öss de odtü olamdı buraya girdik bi arkadaşın dedii gibi burda istemesek de yırtıyolaryine kötümüzü köpek gibi ders çalışıyoz.... ordan biri de gelmiş yok mersindeyim yok osman gazi bilemem ne yokvırt zırt...mezun olunca iş bulamıyomuş da falan filan ...lan olum siz ne kadar çaba harcadınız kaç saat uykusuz kaldınız okurken de mezun olunca bunun sefasını süreceksiniz...haftalardır ödev vize lab, lab presi ebemiz ağlıyo izin verin de çıkınca direk biz girelim işlere... piyasadaki insanlar da aptal diil veya random adam almıyolar heralde bakıyolar ne kadar kalifiye olduuna(iş tecrübemiz de var işkembeden sallamıyoz) lan cinnet geçirecem...öfff yaaa....

• selam bi hacettepeli olarak josekiamora arkın söylediklerini rahatsız edici buldum tavır yanlış, diğer üni deki meslektaşlarımızı bu şekilde aşağılaması çok çok yanlış, hacettepeliler üzerinde kötü bi intiba bırakacak şekilde yazmış yazısını onun adına ben özür diliyorum sizden heralde derya nın gazabına falan uğradı bi süreliğine şoktan çıkamayabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjv16

selam bi hacettepeli olarak josekiamora arkın söylediklerini rahatsız edici buldum tavır yanlış, diğer üni deki meslektaşlarımızı bu şekilde aşağılaması çok çok yanlış, hacettepeliler üzerinde kötü bi intiba bırakacak şekilde yazmış yazısını onun adına ben özür diliyorum sizden heralde derya nın gazabına falan uğradı bi süreliğine şoktan çıkamayabilir

olabilir tabi. hepimiz sinirleniyoruz. ama genlleme yapmadan önce diğer ünilerin ders programlarına,içeriklerine baksa daha iyi olurdu. ben baktım htepeninkine. ve arkadaşın övündüğü şeylerin çok farklı olduğunu,4.sınıf seçmelilerini bizim 3. sınıfta zorunlu aldığımızı falan gördüm. neyse ortamı iyice germeyim. ama tekrar söylüyorum bilmeden konuşmak,aşağılamak yanlış.

• HERKES KENDİ BİLDİGİYLE MESUL OLDUGUNDAN DOLAYI BEN KENDİ ÜZERİME ALMADIM AMA YİNEDE ASAGILAMALAR VE HOR GÖRMELER BURAYA YAZI YAZAN BÜTÜN MÜHENDİS VE MÜHENDİSLİK OKUYAN ARKADASLARIN KÜLTÜRÜNE VE ALMIS OLDUGU EĞİTİME YAKISMIYACAK BİR SEVİYEDE.
  • Hocam kedi ciğer hikayesine dönüştürme olayı.İstersn gel hacettepeye sana dersleri gösterelim.Odtu de aynı program var.

Aşşağılama olayı değil.hiç bir zaman Odtü lü Hacettepeliden,Hacettepeli Ankaralıdan,Ankaralı Anadolu Üni'liden daha iyidir diye bir şey yok ama şunuda unutmayalım.Ben hacettepeli olarak Odtü ye kötü dersem bu Odtü yü kıskandığımdan kaynaklanır.Ve ben odtü ye hiç bir zaman kötü demedim ama sen gelip yok hacettepede 4 de verilen dersler biz de 2 de veriliyor dersen ben "kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş" derim.

Sen de ilk 3000 ne girip hacettepeye gelseydin keşke ama yapamamışsın.Niye kötülemeye çalışıyorsun ki

olabilir tabi. hepimiz sinirleniyoruz. ama genlleme yapmadan önce diğer ünilerin ders programlarına,içeriklerine baksa daha iyi olurdu. ben baktım htepeninkine. ve arkadaşın övündüğü şeylerin çok farklı olduğunu,4.sınıf seçmelilerini bizim 3. sınıfta zorunlu aldığımızı falan gördüm. neyse ortamı iyice germeyim. ama tekrar söylüyorum bilmeden konuşmak,aşağılamak yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egguzel -- 15 Nisan 2006; 22:47:13 >

• bu haccettepe neymiş yaw..lab mab diyolar yaw...

bu kafayla bu eleman işsiz kalmaz
  • Çok aptal bir konu üzerinde tartışıyoruz.Kapatalım konuyu haklısınız.
  • türk mühendislerin dayanışmasını görmek istiyoruz arkadaşlar , ancak bu şekilde ülkeyi biryerlere taşıyabiliriz, birbirimizi karalamakla olmaz bu işler
  • Arkadaşlar Türkiye'deki otomotiv ve uçak sanayindeki çoğu firmaya girip çıkan bir mühendisim. Şunu söyleyebilirim, çalışacak adama her yerde iş var. Millet çalıştıracak adam bulamıyor. Siz yeterki kendinizi bir konuda geliştirin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egguzel

Hocam kedi ciğer hikayesine dönüştürme olayı.İstersn gel hacettepeye sana dersleri gösterelim.Odtu de aynı program var.

Aşşağılama olayı değil.hiç bir zaman Odtü lü Hacettepeliden,Hacettepeli Ankaralıdan,Ankaralı Anadolu Üni'liden daha iyidir diye bir şey yok ama şunuda unutmayalım.Ben hacettepeli olarak Odtü ye kötü dersem bu Odtü yü kıskandığımdan kaynaklanır.Ve ben odtü ye hiç bir zaman kötü demedim ama sen gelip yok hacettepede 4 de verilen dersler biz de 2 de veriliyor dersen ben "kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş" derim.

Sen de ilk 3000 ne girip hacettepeye gelseydin keşke ama yapamamışsın.Niye kötülemeye çalışıyorsun ki

.diğer üni öğrencilerine kötü diyen htpli arkadaş.ben ona cevap olarak yazdığım ilk mesajda öyle bişey yazmadım. araştırıp yazması gerektiğini vurgulamak için 2. mesajda bir farkı yazdım sadece. kötüleme gibi bir olaya girmem zaten. keşke komple okusaydın. neyse size kolay gelsin. biz yatmaya devam edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beorn26 -- 16 Nisan 2006; 16:45:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: josekiamora

arkadaşlar konuşmalar almış yüürümüş saçma sapan şeyler yazılıyo...biri ordan demiş şu üni bu üni ...lan kafayımı yediniz ben htepedeyim götümüzü yırttık ders çalıştık öss de odtü olamdı buraya girdik bi arkadaşın dedii gibi burda istemesek de yırtıyolaryine kötümüzü köpek gibi ders çalışıyoz.... ordan biri de gelmiş yok mersindeyim yok osman gazi bilemem ne yokvırt zırt...mezun olunca iş bulamıyomuş da falan filan ...lan olum siz ne kadar çaba harcadınız kaç saat uykusuz kaldınız okurken de mezun olunca bunun sefasını süreceksiniz...haftalardır ödev vize lab, lab presi ebemiz ağlıyo izin verin de çıkınca direk biz girelim işlere... piyasadaki insanlar da aptal diil veya random adam almıyolar heralde bakıyolar ne kadar kalifiye olduuna(iş tecrübemiz de var işkembeden sallamıyoz) lan cinnet geçirecem...öfff yaaa....

diğer üniversiteleri bitirenlere önerin var mı?(heralde onlar sence pazarcılık falan yapabilirler)

• YA ARKADAŞIM ORTAÖĞRETİM PUANI DİYE BİRŞEY VAR HİÇ DUYMADIN MI? BENİM KİMYADA OKUYAN BÖLÜM BİRİNCİSİ BİR ARKADAŞIM VAR TÜRKİYEDE HAMDA İLK 3000 E GİRDİ(ZEKA KRİTERİN BU YA) AMA İMAM HATİPLİ OLDUĞUNDAN DOLAYI KİMYAYA GİTTİ HEMDE ANADOLUDAKİ BİR UNİ. NE YANİ ŞİMDİ SEN ONDAN DAHA MI ZEKİSİN VEYA ACABA SEN BU ARKADAŞ KADAR YÜKSELEBİLECEK MİSİN DAHA AVANTAJLI BİR BÖLÜMDE OKUMANA RAĞMEN?

BIRAKIN BU ÖSS DERECE MUHABBETLERİNİ, ARKADAŞIM BEN NE ODTÜLÜLERE NE HACETTEPELLİLERE NE DE İTÜLÜLERE LAF ATMADIM, BUNUN YANINDA TABANI BENİM UNV.DEN DÜŞÜK ONUN ÜZERİNDEKİ UNİVERSİTELEREDE...
    Orjinalden alıntı: egguzel

Hocam kedi ciğer hikayesine dönüştürme olayı.İstersn gel hacettepeye sana dersleri gösterelim.Odtu de aynı program var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalso -- 17 Nisan 2006; 17:49:09 >

• arkadaşlar daha fazla bu konuyu uzatmayın bence.. bu forumda bu bölümün açılmasının nedeni elektrik elektronik mühendisi olan buyuklerimizden tavsiyeler almak ve elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olmak değil mi ..hala üniversiteler ve birbirine göre kıyaslamalar konuşuluyo. bi arkadaş ayıp etti sizde devamını getirmeyin bence...bu siteye yakışmıyo ve bize yakışmıyo bence...:(
  • İyi bir mühendis = Kendine güvenecek + kendisini beğenecek + teknik bilgisi neyi nerede bulabileceğini anlayacak seviyede olacak + ingilizce iyi olacak + bilgisayar konusunda yeterli olacak + bence en önemlisi çok girişken , sosyal ve tuttuğunu koparabilecek aktiflikte olacak , düşündüklerini en iyi ifade edecek düzeyde ana dilini biliyor olacak , konuşma düzeni ve tonu etkileyici olacak ...Son olarak problemlere bakış açısı ; dünyanın herhangibir yerinde birisi yapabiliyorsa çözebiliyorsa bende yapabilirim olacak...Kendisine uzmanlaşabilecegi bir veya birkaç konu seçecek....

Haa benmi kimim ; İTU elektrik mezunu bir meslektaşınızım...
    saygılarımla...
  • quote:

İyi bir mühendis = Kendine güvenecek + kendisini beğenecek + teknik bilgisi neyi nerede bulabileceğini anlayacak seviyede olacak + ingilizce iyi olacak + bilgisayar konusunda yeterli olacak + bence en önemlisi çok girişken , sosyal ve tuttuğunu koparabilecek aktiflikte olacak , düşündüklerini en iyi ifade edecek düzeyde ana dilini biliyor olacak , konuşma düzeni ve tonu etkileyici olacak ...Son olarak problemlere bakış açısı ; dünyanın herhangibir yerinde birisi yapabiliyorsa çözebiliyorsa bende yapabilirim olacak...Kendisine uzmanlaşabilecegi bir veya birkaç konu seçecek....

saygılarımla...

• Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler aktif olarak çalışan meslektaşlarımızın tavsiyelerine çok ihtiyacımız var.
    Saygılar...
    quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

İyi bir mühendis = Kendine güvenecek + kendisini beğenecek + teknik bilgisi neyi nerede bulabileceğini anlayacak seviyede olacak + ingilizce iyi olacak + bilgisayar konusunda yeterli olacak + bence en önemlisi çok girişken , sosyal ve tuttuğunu koparabilecek aktiflikte olacak , düşündüklerini en iyi ifade edecek düzeyde ana dilini biliyor olacak , konuşma düzeni ve tonu etkileyici olacak ...Son olarak problemlere bakış açısı ; dünyanın herhangibir yerinde birisi yapabiliyorsa çözebiliyorsa bende yapabilirim olacak...Kendisine uzmanlaşabilecegi bir veya birkaç konu seçecek....

saygılarımla...

• şimdi son dönemde ab yaslarıyla birlikte ve ab dayatmaları sonucu 10000 efet dooru duydunuz okudunuz nettiyseniz işte 10000 öğretim elemanı gerekiyo son 10 yıl için.master ve doktoro programları giderek daha çok elemana ihtiyaç duymaya başladı.ve ayrıca devlet politikası ve genel yönelim olarak ar ge fışkırdı fışkıracak.bunu şimdi somut olrak göremeyebilirsiniz ama 5 bilemedin 7 sene içinde masterlı hatta çıldırmış vaziyette doktoralı elemanlar argeyi hoplatıyo olacaklar.benden size tavsiye sayın anadoludaaaki ünilerdeki arkadaşlar interrelations (ara branşlar)konusunda uzmanlaşın ne bileyim medikaldir software engiineerrrriing dir falan filan aciyip para dönecek burlarda hatta dönüyo da neyse arge rules derim......
  • birgün herkez bilgisayar kullanabilecek program yazabilecek.Yardıma ihtiyaçları olabilse bile çok fazla seçenek olacak.ama elektronikten anlayan çok daha az insan olucak bence elektroniğe yönel ben öle yaptım şimdi mükemmel bi işim ve hayatım var...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahanserpil -- 23 Mart 2022; 23:20:22 >
  • selam arkadaşlar ben elektrik elektronik mühendisliği son sınıfa geçtim şuan telekomda transmisyon bölümünde staj yapıyorum staja başlamadan önce son sınıfta seçicem dersleri belrilemiştim elektrik drslerini seçicektim ama burda haberleşme üzerine baya bişiler öğrendim şimdi kararsızım hangi alana yönelsem diye
    bizim okul bir çok ders sunuyor bunlardan seç diyo ama bilgi veren yok şimdiye kadar aldım derlerle hangi alana yönelmem gerektiğini belirleyemiyorsun çoğu arkadaş elektronik istiyor ama dersleri zor piyasada hangi dersleri aldığını sormuyolar diye elektrik derslerini seçiyor ben bu konuda sizinde görüşlerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.