Şimdi Ara

Elektrik Elektronik Mühendisliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
7.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaş millet uçmuş odtü-itü-boğaziçi haricinde okuma diyor o zaman hep beraber intihar edelim niye yaşıyozki madem 300-400 kişi bu bölümden mezun olupta iş bulabilecek gerisi 600-700 e çalışacak niye yaşıyoz ki biz.sanki herkes buralara girebiliyor bırakın bu işleri arkadaş bana adam 600-700ytl maaş veririm dese bi s. git derim benzinlikte pompacılık yaparımda 600 700'e mühendislik yapmam valla.kendini geliştiren adam nereden mezun olursa olsun iş bulur kalas gibi mezun olan adamda nereden mezun olursa olsun bi halt olmaz.

ayrıca bu iş ilanlarında dikkatimi çeken bi şey oldu bizim bu türk firmaları kendini çok bi halt sanıyor heralde nerde iş ilanı var bakıyorum en az 5 sene tecrübe demiş bazılarıda otdü mezunları tercih sebebidir demiş.mercedes,siemens gibi çok büyük firmaların iş ilanlarına bakıyorum almanca bilen vs. elaman demiş ne tecrübe şart koşmuş ne okul ismi.yani bu işte bi gariplik var ama anlıyamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: apolloturk2

arkadaş millet uçmuş odtü-itü-boğaziçi haricinde okuma diyor o zaman hep beraber intihar edelim niye yaşıyozki madem 300-400 kişi bu bölümden mezun olupta iş bulabilecek gerisi 600-700 e çalışacak niye yaşıyoz ki biz.sanki herkes buralara girebiliyor bırakın bu işleri arkadaş bana adam 600-700ytl maaş veririm dese bi s. git derim benzinlikte pompacılık yaparımda 600 700'e mühendislik yapmam valla.kendini geliştiren adam nereden mezun olursa olsun iş bulur kalas gibi mezun olan adamda nereden mezun olursa olsun bi halt olmaz.

ayrıca bu iş ilanlarında dikkatimi çeken bi şey oldu bizim bu türk firmaları kendini çok bi halt sanıyor heralde nerde iş ilanı var bakıyorum en az 5 sene tecrübe demiş bazılarıda otdü mezunları tercih sebebidir demiş.mercedes,siemens gibi çok büyük firmaların iş ilanlarına bakıyorum almanca bilen vs. elaman demiş ne tecrübe şart koşmuş ne okul ismi.yani bu işte bi gariplik var ama anlıyamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: apolloturk2

arkadaş millet uçmuş odtü-itü-boğaziçi haricinde okuma diyor o zaman hep beraber intihar edelim niye yaşıyozki madem 300-400 kişi bu bölümden mezun olupta iş bulabilecek gerisi 600-700 e çalışacak niye yaşıyoz ki biz.sanki herkes buralara girebiliyor bırakın bu işleri arkadaş bana adam 600-700ytl maaş veririm dese bi s. git derim benzinlikte pompacılık yaparımda 600 700'e mühendislik yapmam valla.kendini geliştiren adam nereden mezun olursa olsun iş bulur kalas gibi mezun olan adamda nereden mezun olursa olsun bi halt olmaz.

Millet gerçekten bir şey zannediyor oraları adamlara herşeyi ingilizce gösteriyorlar adamlarda hiçbirşey anlamıyor.Benim yanımda siemenste staj yaparken bir adam vardı adam trafonun nasıl çalıştığını bilmiyordu ve bu adam öss de Türkiye 96. sydı.Buyrun burdan yakın.

• Vallaha haklısınız arkadaşlar bizim firmalar kendini ne sanıyor?öss'ye gir en az 4 sene ünide kafa patlat birde 5 senelik iş tecrüben olsun oldu canım sanki çok önemli işler yapıyorlarda bence yaptıkları işler yabancı firmaların taşeronluğu.Bence iş bulamamanın en önemli nedeni her sektörde olan dinozorlar.60-70 yaşına gelmiş hala gözü doymamış geniş çevreleri sayesinde tüm işleri,projeleri alan paraya doymayan insanlar.Bi çekilin gidin yeni yetişenlerede yer açılsın bencilliği bırakın artık.

• konu up
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

Vallaha haklısınız arkadaşlar bizim firmalar kendini ne sanıyor?öss'ye gir en az 4 sene ünide kafa patlat birde 5 senelik iş tecrüben olsun oldu canım sanki çok önemli işler yapıyorlarda bence yaptıkları işler yabancı firmaların taşeronluğu.Bence iş bulamamanın en önemli nedeni her sektörde olan dinozorlar.60-70 yaşına gelmiş hala gözü doymamış geniş çevreleri sayesinde tüm işleri,projeleri alan paraya doymayan insanlar.Bi çekilin gidin yeni yetişenlerede yer açılsın bencilliği bırakın artık.

• Istanbul universitesi vs eskisehir osmangazi universitesi
    Elektrik elektronik hangisinde okunur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eminç E kullanıcısına yanıt
    ne hortlattin be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Higoli

ne hortlattin be

Dostum baska uygun baslik bulamadim :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.