Şimdi Ara

Elektrik elektronik Mühendisliği dal seçimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler ben elektrik elektronik bölümü okuyorum.Okulumuz bizden bu sene"kontrol ve gömülü sistemler" veya "telekom" dalında uzmanlaşmamız konusunda karar vermemizi istiyor.Bu uzmanlaşma 3 ve 4 üncü sınıflarda alacağım seçmeli derslerle olacak. Sizce hangi dalı seçmem ilerisi için daha verimli olur ?

• Bence verim değilde, kendine hangi dala daha çok ilgi duyduğunu sor. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekomu ilgilendiren basitte olsa bir ders almadığım için ileride telekom dalında nasıl bir olayla karşılaşacağımı bilemiyorum . Kafamda bu yüzden karıştı. Çeşitli öneriler duymak seçimim konusunda bana yardımcı olacak diye umuyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert453

Telekomu ilgilendiren basitte olsa bir ders almadığım için ileride telekom dalında nasıl bir olayla karşılaşacağımı bilemiyorum . Kafamda bu yüzden karıştı. Çeşitli öneriler duymak seçimim konusunda bana yardımcı olacak diye umuyorum:)

Anladım yardımcı olmak isterdim fakat benimde bilgim yok o konuda maalesef :)

• ev arkadaşım kolay diye güç bölümünü seçmişti onlarda ayrıca güç kontrol mikroişlemci ve saydığın diğer 2 bölümde vardı güçte hala iş bulmak için uğraşıyor gittiği tüm kapılar mikroişlemci alanında uzamanlaşmış adamlar arıyormuş o yüzden 5 aydır işsiz ama telekom ve kontrol hakkında bilgim yok :/ kolay gelsin usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLWeX

ev arkadaşım kolay diye güç bölümünü seçmişti onlarda ayrıca güç kontrol mikroişlemci ve saydığın diğer 2 bölümde vardı güçte hala iş bulmak için uğraşıyor gittiği tüm kapılar mikroişlemci alanında uzamanlaşmış adamlar arıyormuş o yüzden 5 aydır işsiz ama telekom ve kontrol hakkında bilgim yok :/ kolay gelsin usta

Bu dediğinize göre benim seçeceğim dal mikroişlemci ağırlıklı olduğu için baya avantaj yakalayacağımı gösteriyor.Öneriniz için teşekkür ederim.
  • Bencede guc bolumunu sec eger mikro islenmci dersi varsa cok avatajli artik mikro islemci bir cok alanda kullanilmaya baslandi yakinda cok isine yarar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.