Şimdi Ara

Elektrik Elektronik Mühendisliği Hakkında Deli Sorular---> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
4
Favori
5.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben ikisine de yakın hissetmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktorumsu_ kullanıcısına yanıt
    direk para kazanmaya başlıyıcam sürekli bişeyler öğrenicem gezip tozmuycam diyosan eczacılık şantiye fabrika bana göre şirkette yönetim yapıp şehir şehir dolaşıcam freelance de çalışıcam gerektiğinde kuru ekmeğe çalışıcam diyosan mühendislik
  • yunuskkurt kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında ben robot yapmak istiyorum ama garanti bir meslek olması benim için önemli bu ikisini birleştirince bişey çıkmıyor öyle değil mi

• doktorumsu_ kullanıcısına yanıt
    ikisi birleşince eem oluyor
  • Up

• Eem de Hacettepe de iş garantisi var mi

• 1-)Bilgisayar mühendisliğine karşı handikapları nelerdir?
    2-)elektrik* elektronik* elektrik-elektronik* arasındaki farklar nelerdir?
    3-)elektronikçilerin devrini bilgisayarcılar aldı diyorlar doğru mudur? ilk defa senden duydum ama var mı öyle bi şey?
    4-)bir eem iyi bir programlama bilgisiyle bilgisayarcının işini elinden alabilir mi?
    Senin sorularını yapıştırdım ama sen sorunca merak ettim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONEKTRA

1-)Bilgisayar mühendisliğine karşı handikapları nelerdir?
    2-)elektrik* elektronik* elektrik-elektronik* arasındaki farklar nelerdir?
    3-)elektronikçilerin devrini bilgisayarcılar aldı diyorlar doğru mudur? ilk defa senden duydum ama var mı öyle bi şey?
    4-)bir eem iyi bir programlama bilgisiyle bilgisayarcının işini elinden alabilir mi?
    Senin sorularını yapıştırdım ama sen sorunca merak ettim şimdi.

Haydaaaa

• Beyler elektrik elektronikte ışık mı özyeğin mi ? Karar veremiyorum

Hocam dalgasına yazmadım. Cevap verirseniz makbule geçer.

• Bu soruyu da sorayım. akrediteli üniversite seçmek çok mu önemlidir yoksa teknik üniversite mi daha iyidir?

• Up

ben bi ana bana soru sorun diye başlık açtın diye düşünüdüm. Cevap veren çıkmayacak gibi.
  • _ygs_lys_2017_ _ kullanıcısına yanıt
    Hacettepedeki arkadaşlar eem'den hic memnun değil söyleyeyim. Akademik kadrodan sikayetciler

• Bölüm mezunları son zamanlarda aşırı istihdam dolayısıyla tekniker olarak başlıyorlar eğer ortalama altı bir üniversite mezunu iseniz. Maaş için okuyacaksaniz hiç yazmayin eem üniversite hayatınız zehir olur sevdiğiniz bölümü tercih edin. Bilgisayardan sonra en fazla yurtdışı olanağı olan bölüm eem ama çoğu üniversitenin akademik kadrosu ve laboratuvarlari yetersiz diye duyuyorum. Özellikle özel okullara gitmemenizi tavsiye ediyorum. 100% İngilizce ve en azından 5-6 prof unvanlı akademisyen bulunduran okulları tercih edebilirsiniz.

Detaylı tercih yapmayı planliyorsaniz üniversitelerin ders programlarına ulaşıp laboratuvar surelerine gore kıyaslama yapmanız önemli çünkü bölümde öğreneceğiniz şeyler genellikle laboratuvar derslerinde öğretiliyor, diğerleri hep havada kalıyor.

Anadolu üniversitesi eem 4. Sınıfta okuyorum, yurtdışı imkanlari, laboratuvar derslerinin fazla olması, 100% İngilizce olması, katıldığı projeler ve proje destekleri (hidroana, Anadolu solar, suas Anadolu vs.) dolayısıyla 10000+ siralama için tercih edilebilir. Ben bolumumden memnunum. Eksi yanları ise eskişehir içi iş imkanlarının Ankara ve İstanbul'a göre düşük olması.

10000 civarında sıralamanız varsa da galatasaray bilgisayar düşünebilirsiniz.

• SONEKTRA kullanıcısına yanıt
    Akredite olaylarını pek takan yok zaten ortalama bir üniversitenin yurtdışına kabul alan öğrenci sayısı az oluyor

• emre_28 E kullanıcısına yanıt
    Özel yazmani tavsiye etmiyorum.

Ama ikisinden biri olsun diyorsan Özyeğin daha makul duruyor, şu siyasi durumda ışık isimli bir üniversite tercihi akıllıca olmayabilir :D

1. Handikaplari bilgisayar eleman açığı daha hızlı artıyor. Yurtdışı imkanlari bilgisayarda fazla. Ama bilgisayar eğitimi Türkiye'de iyi değil. Yazılım mühendisliği düşünmeniz daha mantıklı olur.

Eem bilgisayarcilarin işini pek tabii yapabilir. Cunku bilgisayarda eğitim bireysel azim üzerine yogunlasiyor. Kim ki bir yazılım konusunda uzmanlasirsa o isi alıyor bilgisayarda. Bilgisayarcilarin eem in işini yapmasi biraz daha zor çünkü eem katmanlanmis bir eğitim veriyor. Bazi şeyleri bilmeden bazı şeyleri yapamayabiliyorsunuz

• Bilgisayar mühendisliği için Anadolu üniversitesi yazmanızı tavsiye etmiyorum akademik kadrosunu kaybetti siyasi olaylar yüzünden su anda

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.