Şimdi Ara

Elektrik Elektronik Mühendisliği Hakkında Deli Sorular--->

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
4
Favori
5.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümün ülkedeki iş olanakları nasıldır, ortalama bir üniden (sakarya, uludağ, esogü vs.) mezun bir eem ne kadar maaşla başlar, bilgisayar mühendisliğine karşı handikapları nelerdir, akrediteli üniversite seçmek çok mu önemlidir yoksa teknik üniversite mi daha iyidir, elektrik* elektronik* elektrik-elektronik* arasındaki farklar nelerdir, elektronikçilerin devrini bilgisayarcılar aldı diyorlar doğru mudur, mimarlık gibi uykusuz bırakır mı, bir eem iyi bir programlama bilgisiyle bilgisayarcının işini elinden alabilir mi???

tercih dönemi yaklaşıyor lütfen acil bakın üniversite okuyanlar yada mezunlar bi zahmet

• YArarli konu intiyacim var up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up????
  • bilenler cavaplasın up
  • Upppp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abi hiç mi yok ya
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takipteyim, Çukurova eem için bilgilendirebilecek olan varsa memnun olurum.
  • Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    upp üstte kalsın
  • Bi ara okumuştum en çok iş imkanı olan elektrik* elektronik ve haberleşme* diye biliyorum.Bu mesleklerde ilk sınıftan itibaren yazılım dilleri öğretiliyor diye okumuştum doğru mu bilmiyorum bı uninin derslerine bakabilirsin.Bunun dışında bilgisayarın yerini falan alacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DwarfDwalin D kullanıcısına yanıt
    bilgisayarın kalitesi çok düşmedi mi hocam kuzenim bilg. müh. mezunu teknik lisemezunları çatır çatır program sistem yazıyor diyor tabi gelişime çok açık bir bölüm ama
  • upupupupupup
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akredite yurt dışı için olmazsa olmaz zaten ama şuan akreditesi olmayıp 4 yıl içerisinde olabilecek üniversiteler olabilir onları da araştır derim ben.Bende elektrik düşünmeye başladım artık iş imkanı açısından makineden iyi çalışma şartları olarak da inşaattan iyi diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karabatu05 -- 16 Temmuz 2017; 17:4:39 >
  • Karabatu05 kullanıcısına yanıt
    sıralaman kaç kanka
  • yunuskkurt kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben de bilmiyorum hani sadece program kod yazmaktan ibaret olduğunu sanmıyorum ama dediğin gibi kalite düşmüş olabilir ben de tercih için araştırıyorum sürekli en son sınırin gebze olduğunu düşünüyorum bilgisayar için ama Eskişehir falan araştırıyom bakalım kalitesi nedir mezunları napıyo.Olmazsa elektrik*elektronik ve haberleşme* yazacak gibiyim

• up
  • yunuskkurt kullanıcısına yanıt
    kırık obp 70 lerden neredeyse 100 e attı özel üniversite düşünüyorum kuzende 38 k oda elektrik düşünüyor
  • Gençler eczacılık mı EE Müh. mi ??

• doktorumsu_ kullanıcısına yanıt
    bu soru çok muallak eczacılık tutsa da eem seçerim ben. ama adam sağlıkçıdır ecza ister
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.