Şimdi Ara

Elektrik-Elektronik Mühendisliği YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba ... bu sitede buna benzer daha çok konular var çoğunuda okumaya çalıştım ama benim de kafama takılan bazı konular var ...
    Bu sene tercih yapacağım ve aldığım puanı iyi sayılır ... Ben Boğaziçi , Bilkent veya teknik(İTÜ[ee bölümü yok],ODTÜ) üniversiteler hakkında görüşlerinizi özellikle de bu ünilerde okuyan arkadaşların görüşlerini bekliyorum ... ben liseden beri veya ortaokuldan beri elektrik elektronik aşığı değilim ... hatta öyle pek bir şeyler icat etmek istiyorum hevesinde de kendimi bildim bileli hiç olmadım ... benim tek güvencim fiziği sevmek ve ondan büyük haz almak ... bazı kişilerin ailesi çocuğu yüksek puan alınca hemen tıpa yönlendirmeye çalışır benimkiler ise aksine sakın tp yazma yapamazsın edemezsin cart curt :D ... ben aslında lisede gördüğümüz !gereksiz! biyolojinin (yani öyleki ben lysde biyolojiyi tam yaptım ama daha insan anatomisinden zerre kadar anlamayan bir insanım[zaten ösym arkadaş hücre havuz hücre ne onları sorar hem yarının doktorları bitkileri ameliyat edecek ya]) bize tıp kararı verdirip verdirmemesine kesinlikle karşıyım ... her neyse benim merak ettiğim konular:
    1-)bu imza yetkisi olayı nedir
    2-)Benim gönlüm Boğaziçi'nden yana ama oranın çok şişirilmiş boş bir bölüm olmasından çok korkuyorum..
    3-)birde bilen arkadaşlar varsa bilkent burs falan sağlıyor tamam da sonuçta özel ... ekonomik anlamda boğaziçi mi daha çok zorlar yoksa bilkent mi (salakça bir soru ama) benim hiç dışarıya çıkıp da sallıyorum bir ist. gezmediğimi düşünürsek yani sadece temel ihtiyaç olarak hangisi daha çok kasar ...
    4-)Ve son olarak yurtdışı olanakları bakımında hangisi daha iyi bi de şeyini bulup şeyini istemek olacak ama bu bölümlerden mezun olanların aldıkları teklifler ve çalıştıkları işleri bilen birileri varsa ... çok iyi olur
    şimdiden cevap veren arkadaşlara çok teşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan303 -- 26 Temmuz 2011; 14:43:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.