arkadaşlar 3 ay önce toplattığım pc canavar gibi çalışıyordu ancak son 2 haftadır bir sorunla karşılaşıyorum sorun = power düğmesine basıp başlattığımda pc açılıyor fanlar dönüyor hdd ışığı yanıyor ancak mouse klavye ve monitore güç gelmiyor fare ve klavye nin ışıkları yanmıyor ekran ise no signal deyip kapanıyor ama restart a bastığımda hemen kendine geliyor hep böyle oluyor şimdide restart yapcam aynı sorun ama restart a bir daha basınca anında kendine geliyor ekran açılıyor klavye mouse çalısıyor anlayamadım pc nin özellikleri :
asus m4a78lt- m 938 pin am3 ddr3 amd athlon 2 x3 450 3.2 ghz 1.5 m kingston 2gb ddr3 1333 mhz cl9 vtx hd 5570 2gb ddr3 128 bit dx 11 samsung 7200 devir 1 tb boost PASİF 450 watt
ben güç kaynağından şüpheleniyorum ne olur yardımcı olun
anakarttan da olabilir sorun. ya da dediğiniz gibi power supply olabilir . başka bir power supply ile deneme şansınız varsa fikir verebilir .
Boost sahte etiketli bir urun. degistirmenizi tavsiye ederim.
boost yerine 350 watt aktif foem taksam olur mu ?
yani. zalman, thermaltake, fsb , silverstone vb markalar tercih etmenizde fayda var gene. orjinal guc kaynagi agirligindan belli olur. 2 kg gelmiyorsa pek orjinal denmiyor kendisine
ya benm lenovo 3000 n200 serisi notebook um şarj olmuyor bataryamda bitti ne olduğunu anlamadım şarj aletimi bozulduı acaba yoksa başka birşeymi notebook ta bir sorun yoktu aniden şarjı kesti ne yapabilirim yardım
%80 adaptör bozulmuştur. Ama anakarttada sorun olabilir. Asıl soru için bence pover gitmiş ben daha 3 gün önce coolermaster aldım,140 tl