Şimdi Ara

elektrik hattıma hattını bağlamış, başıma gelmez demeyin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
15
Favori
33.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Sana tavsiyem işi uzatma hiç bir yaptırımı yok ,buna benzer bir kurumda çalışıyorum çağır vatandaşı efendş efendi durumu izah et gerekirse saflığa yat çöz,uzun vadede bu sorun çözülmez tatlı tatlı hallet ev sahibinide bu işte aracı et

Saka mi bu ? Tesekkur de etsin mi? Yuh be

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    arkadaş sagolsun yazdıkları sonrası Google da biraz araştırma yaptım,, benle aynı durumda olan birinin ilamı sanırım mahkeme ceza vermiş, fakat ceza temyizde çalınan mal hırsızlık saymamis beraat kararı vermiş,, sagolsun devletimiz kanunlarımiz hırsızın arsızın dolandırıcıların yanında onları koruyor

çağırırım adamı basarım mermiyi hayatımız kararıp gider, yok olmadı çağırırım kanunu yasayı hırsızı cezalandırmaz

lanet olsun böyle devletede, kanunada yasayada

adamın bile bile yazdığı yazıya bak resimde, bu adam bunu bile bile yazıp birde hem kendi sayaç kapağını hem benim kapağı ortalayarak yazıp yapıştırmış ki hemen o kapağı açmasın diye
     elektrik hattıma hattını bağlamış, başıma gelmez demeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ne zaman kestilerse elektrigini o zaman dan beri benden çalmış şerefsiz

• avukatlara sor
    Yargıtay Ceza Genel Kurulu 2018/273 E. , 2019/507 K.
    https://avukatlarasor.net/q/yargitay-ceza-genel-kurulu-2018273-e-2019507-k

kanun yapımcılar yasa uygulayicilar hırsızın arsızın en büyük koruyucusu olmuş

• Hocam geçmiş olsun. Bilgim yok fakat takipteyim konuyu. Hepimizin başına gelme ihtimali var malum. Umarım mağduriyetin giderilir...

• Hocam bu iş cozuldukten sonra elektrik panonuza kilit yaptirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kendi kablosunu senin v otomata bağlamış. Fazla ödediğin miktarı hesapla iste. Vermezse avukata vereceğini söyle. Yaptığı hırsızlık. Kabloyu çıkartın sizin otomata erişemeyecek şekilde kesin. Sürekli takip edin. Mahkemeye verin.

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    Panoya kilit olmaz,elektrik dağıtım şirketleri belli dönemlerde gelip kaçak kontrolü ve sayaç değişimleri yapması gerektiğinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Bu mesaj silindi.

Onu nasıl yapacak. Direk giriş den almış. Ups nin çıkışına müdahale edemezsin. Ettiğini düşünelim. Yazılımsal olarak çıkış yüksekten ups çalışmaz hata verir.

• inanamiyorum gerçekten nasil apaçik bunu yapabilir insan komsusuna gerçekten hayret ettim :D
  • Tedaşa şikayet edeceksin elbette. Haa komşundan korkuyorsan boşalt diyemiyorsan ayrı. Tedaşın raporu var elinde hırsızlık yapmış yasalarda senden yana.

• muratdm M kullanıcısına yanıt
    Trifaze olsa nötr ü kes derdimde :)
  • kardeşim mesele söküp atamamak değil,, yetkili elektrik kurumunun gelip durumu tespit tutanak altına alması

• bluefour B kullanıcısına yanıt

TCK Madde 163- Karşılıksız Yararlanma

(3) Abonelik esasına göre yararlanılabilen elektrik enerjisinin, suyun veya doğal gazın sahibinin rızası olmaksızın ve tüketim miktarının belirlenmesini engelleyecek şekilde tüketilmesi halinde kişi hakkında bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

Gelen görevliye tutanak tutulmasını istediğini söyle. Aynı zamanda şikayetçi olacağını söyle, muhtemelen nasıl yapacağını anlatırlar. Olmadı polis çağırırsın polis gelip işlem yapınca otomatikman adli işlem başlatılır. Başka bişey yapmana gerek kalmaz. Fazla ödediğin faturanın tazmini sonraki iş. Önce cezai yaptırımı yaptır.

Ayrıca bir yüksek yargı kararı bulmuşsun ama her davanın içerdiği şartlar birbirinden farklıdır. O davada yüksek yargı farklı bir durum görmüştür ki bozmuştur. Adliyede çalışıyorum onlarca karşılıksız yararlanma dosyası geliyor. Bir sonuç çıkmaz diye düşünerek şikayetçi olmamak en büyük enayiliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkoobLaze -- 27 Ocak 2021; 14:11:23 >

• Şaka gibi ya git komşunla konuş diyenler olmuş. Adam bile bile kul hakkına girmiş, ahlaksızlık yapmış. Ne konuşulabilir ki.

Hocam şikayetçi ol tespiti yaptırdıktan sonra. Çok ciddiyim.

• durumu karakola bildirdim şikayetçi oldum,, karakolda savcı ile irtibata gecilip durum izah edildi,,, savcı vatandaşın şikayetinin alınmasını, polisin gerekirse zorla elektrik kurumunun ilgili personelni alarak durum tespiti ve tutanağının polis nezaretinde tutulmasını ve aksi halde, görevini yapmadığıdan ilgili polis karakolu ve elektrik dağıtım şirketinin başına büyük sorun açacağını bizzat telefonda karakol yetkili amirine söyledi

• karakol tarafından enerjisa müşteri hizmetleri arandı derhal ekip talep edildi,, bundan sonrası için benim bir müdahalede bulunmamami, gereken tespitin yapılacağını söylediler,, şikayet başvurumu da adilar

• Videoda gördüğüm kadarıyla komşunuzun sayacındaki ışık yanmıyor.Normalde kullanım olduğu zaman yanması gerekiyor.Bir de sayaca bakarsanız anlaşılır.Şimdi gidip sayacın fotoğrafını çekin.Ertesi gün de gidin tekrar kontrol edin.Eğer herhangi bir oynama yoksa hattı sizden çektiği anlaşılır.Bir de hattın çekildiği şuradan anlaşılır; fotoğrafta görülen faz ile nötrü kendi sigortasına çekmiş ve kaçak akım rölesine köprü yapmış.Buradan da kaçak kullandığı anlaşılıyor.

Size tavsiyem, ürkütmeden delillerinizi toplayın ve vuruşu yaparken sert bir vuruş yapın.Hemen galeyana gelip avukata fln gitmeyin.Kanıtlarınızı güçlendirin ondan sonra işlemlere başlayın.

Çok geçmiş olsun  

• Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    adamın elektrik kesikmis zaten, not yazmış,,, sen benim elektrigi kesersen bende komşudan çalarım diye yazmayı unutmuş
     elektrik hattıma hattını bağlamış, başıma gelmez demeyin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.