siyah nötür kablosu,yan kutuyu ac oda baglıdır |
elektrik hattıma hattını bağlamış, başıma gelmez demeyin (2. sayfa)
-
-
Değil siyah nötr kablosu.Nötr kaçak akımdan geçiyor.
Hem Nötr hemde fazı kendi sigortasına ve kaçar akımına köprü yapmış yani evet kaçak elektirik çekmiş tesisat üzerinden.Hırsızlık yapmış -
evet siyah elektrik,, benim sigorta üstüne girip kendi sigorta altına vermiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Komşunu al tesisatın başına getir durumu göster ,itiraz ederse 155 i ara başım belaya girecek tutanak tutun diye
Bu arada panoyu actığında orda yapıştırılmış yazıda ne yazıyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
önce 186 ekibinin gelip tutanak tutup tespit yapması gerekir, aksi durumda adam söküp düzeltir bir yıldır katmerli ödedim fatura yanıma kar kalır
Tamam işte tespit yaptın ,çağır vatandaşı durumu göster yarı yarıya paylaşın ,uzatma canın sıkılır moralin bozulur
Sana tavsiyem işi uzatma hiç bir yaptırımı yok ,buna benzer bir kurumda çalışıyorum çağır vatandaşı efendş efendi durumu izah et gerekirse saflığa yat çöz,uzun vadede bu sorun çözülmez tatlı tatlı hallet ev sahibinide bu işte aracı et
Onların ayrı olması lazım yani kaçak çekmiş işte.Kim bunlar neci -
hiçbir yaptırımı yok ne demek kardeşim, böyle bir şey olurmu, 186 ihbar hattı gelsin durumu tespit edip gerekli raporu tutsun bende onunla davamı açayım
1 yıldır en düşük faturam 176 tl 220 270 280 310 bu şekilde fatura ödüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: bluefour
hiçbir yaptırımı yok ne demek kardeşim, böyle bir şey olurmu, 186 ihbar hattı gelsin durumu tespit edip gerekli raporu tutsun bende onunla davamı açayımNeyse kardeşim,sen kendi tercübeni kazan
Yaşadığın streste yanına kâr kalsın
👍
abi dava açın. hem kaçak hat çeken kişiye hiç mi fatura gelmiyor? fatura dökümlerine bakılsın her ay kaç gelmiş. hiç adına elektrik anoneliği yoksa baştan kaybeder zaten aklıma bunlar geldi.
-
Usta peşini bırakma, bizi de habersiz bırakma -
sakın düzeneği bozma,yetkililer gelip rapor tutsun,ondan sonra hareket et
-
Bu konuyu merak ediyorum cok sinir bozucu -
Kufur etsem banlancam.
Umarim cektigi elektirikle carpilirlar bir yerleri felç kalir. Bunu yapan fakir varoş
Ha benim cuzdanimi calmis kacmis ha bunu ona baglamis.
Pesini birakma, sakinligini sinirini koru, once yasal yollari dene en son uzlasmaga yoluna gidersin olmazsa -
Biz nasıl bir ülke olduk ya. Pes diyorum abi. Sonuna kadar sabret. Polisler parmak izini de alıyorsa alsın. Sabret diyorum abi. Hukuki yoldan acısını çıkar, sabret.
-
Cüzdanı çalmasından da daha yüzsüz, daha aşağılık bir hırsızlık bu. Bu kadar da olmaz abi ya.
-
hiç acıma ver mahkemeye, sen ortaya çıkartmasan muhtemelen sana söylemeyecekti bile. beleşçinin faturasını ödeyecektin yok yere. böylelerine acımayacaksın resmen seni soyuyormuş uyanık...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X