Şimdi Ara

Elektrik hattından Internet - Sigorta kutusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oldukça büyük bir dubleks eve taşındık. Maalesef tüm tesisatların merkezi ilk katta olduğu için kablo modemi (Netmaster) de ilk kata taktırmak zorunda kaldık. Tabii ki üst katta sadece merdivenin olduğu yere wi-fi sinyalleri geliyor, diğer odalarda yok. Bir tane Netmaster Access Point'im vardı, onu da üst katta modemin tam üstündeki prize taktım, wi-fi sinyallerinde biraz iyileşme oldu ama bu sefer de üst katta bağlanan cihazların hızları çok düşük oldu. Şimdi elektrik hattından internet ile evin birkaç yerine adaptör takmak istiyorum, ama şöyle bir sorunum var; her katın sigorta kutusu ayrı, yani giriş katında ayrı bir sigorta kutusu var, üst katta ayrı bir sigorta kutusu var, elektrik sayacı bir tane olduğu için iki kutuya da aynı fazdan elektrik geldiğini farzediyorum, yani alt kattan üst kata kablo çekmişler ve üst kata ayrı bir sigorta kutusu yapmışlar. Şimdi bu aradaki sigorta kutusu elektrik hattından gelen internet'e engel olur mu, yani modemin yanına bir tane adaptör taktım, ethernet kablosu ile de modemin switch'ini bu adaptör ile bağladım. Üst kata da bir tane adaptör taktım, acaba internet sinyalleri aradaki sigorta kutusu yüzünden üst kata takacağım adaptöre ulaşmakta zorluk çeker mi? Bu adaptörler oldukça pahalı olduğu için deneme yanılma yapmak istemiyorum, alınca elimde kalmasın, bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Hocam sigorta olayıyla ilgili bilgim yok ama powerline kit daha yeni aldım ben. Tp link'i arayıp sormuştum tek fazlı tesisatta çalışır demişlerdi. Bence siz de alacağınız markanın müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatın işi garantiye alın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elektirk saatinizi kontrol edin Monafaze ise sıkıntı olmaz ama sizin evdeki trifaze gibi faz ayarlaması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.