Şimdi Ara

Elektrik kesintisi sonucu zarar gören pc parçalarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun istanbul sariyer bolgesinde yasanan elektrik kesintisi sonucunda bilgisayarimin harddiski ve ekran karti zarar gördü arkadaslar benim bu zararimi belediye karsiliyor mu yoksa basima masraf mi acildi ? Harddisk garantisi bitti ekran kartı ise devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun
     Elektrik kesintisi sonucu zarar gören pc parçalarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu kesinti yuzunden hardddisk kaybettim.maalesef bizim ulke mal bi ulke oldugundan 2000 li yillarda yaşamadıgim elektrik kesintilerini fazlasiyla 2014 sonu ve 2015de yasadim.

• Dizüstü candır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik Psu kullanırsan öyle olur. Bundan 6-7 sene önce benim de başıma çok sık gelirdi. En az 700-800 tl ıvır zıvır parçalara gitmiştir.
  • Seneler önce ekran kartım ve hard diskim yanmıştı. Ekran kartı neyse de hddyi kaybetmek fena koyuyor adama. Keşke bu zararları karşılayanlar olsa elektrik kesintisinden buzdolabı, çamaşır makinası, bilgisayarı bozulan çok oldu. Ayarsız voltaj yakıyor makineleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Dandik Psu kullanırsan öyle olur. Bundan 6-7 sene önce benim de başıma çok sık gelirdi. En az 700-800 tl ıvır zıvır parçalara gitmiştir.

Usta keyfimden bu kullanıyorum sanıyosun paran varsa ver alıyım kalitesinden gold 80+ takıyım canavar gibi olsun
  • UPS almak şart. Bende son zamanlarda elektrik kesintisi sıkıntısı yaşıyorumda. UPS'lerde az para değil. Bakalım ne yapıcam. Geçmiş olsun
  • Ben UPS aldım kurtuldum. 3 sene oldu halen aküsünü değiştirmedim 10 dk yetiyor.
  • Kedi girmiştir kısmet işte

• Şurayı bi incele eğer kanıtlayabilirsen dağıtım şirketi zararını karşılayabilir.

http://www.fatihuc.av.tr/2014/02/ani-voltaj-yukselmesi.html
  • Bro ev eşyaların sigortalıysa ara sigorta şirketini gelip baksınlar ben televizyonu kırdım 1000 tl sini karşıladılar

• Last Danqer kullanıcısına yanıt
    Bilirkişi tutuyorsun.
    Malum Elektrik şirketine dava açıyorsun.
    Kazanıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.