Şimdi Ara

elektrik gidip geliyor arabam zarar görmek üzere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya saat sabahın 6sı. gece 3 ten beri elektrikler 5 kere gitti geldi. elektrik bildiğiniz evdeki elektrik. elektrik geldiğinde benim araba ötmeye başlıyor. sonra elektrik gitti gene. tekrar geldi sonra gelir gelmez benim araba gene ötmeye başladı. 2 kere ötup susuyor sanki kumandadan kapıları açıyormussun gibi. her elektrik tekrar geldiğinde benim araba ötmeye başlıyor. aracim tempra sxa. başıma ilk defa böyle bişey geliyor. aracimin alarm sesini biliyorum. sürekli elektrik git gel yapa yapa arabaya zarar vercek gibi duruyor. bi sitede okumuştum. yüksek kesim biyere gidiyolar. yüksek gerilim elektrik hattı yüzünden araçta hicbisey calismiyor. aşağıya kadar saliyolar öyle çalışıyor. ayni araca sahipmiş onlarda. bu olay sıkıntı çıkarır mi ilk defa geliyo başıma, dışarı da çıkamıyorum şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar 30sene evvel seri üretim elektrikli araba yapmışlar...

Manyetik alan yayacak kadar yüksek elektrik akımı olmayan bir yere parketmek İmkansız mı yoksa gerçekten elektrikli aracını kablosuz şarj mı yapmaya çalışıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 22 Mart 2020; 6:29:3 >
  • hocam ne elektrikli aracı. bildiğin tüplü araba işte. evde kapının önünde duruyor. deniz seviyesine yakın yerde oturuyorum zaten. akdeniz tarafı. ama bu olay iste, her elektrik geldiğinde sadece benim araba öttü. benim yaptigim bişey yok. elektrik komple bizim mahallenin gitmişti. geldiginde komple geliyor ve benim araba basliyodu dat dat ötmeye. anahtari dibime koydum bekliyorum tekrar oterse diye. sizin dediğiniz şeyi zaten anlamadim kablosuz falan.

• Aracinizi baska yere park etme ihtimaliniz yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Adamlar 30sene evvel seri üretim elektrikli araba yapmışlar...

Manyetik alan yayacak kadar yüksek elektrik akımı olmayan bir yere parketmek İmkansız mı yoksa gerçekten elektrikli aracını kablosuz şarj mı yapmaya çalışıyorsun?
    Başta ben de öyle anladım. Dedim Tempra diye elektrikli araç mı var Allah Allah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam senin aracın devreleri belli ki elektrik alandan etkileniyor. Elektrik tellerine falan uzak bi yere parkedin en iyisi. Bozulabilir zira

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anteninizi değiştirin hocam. Muhtemelen tellere temas ediyordur.

elektrik gidip geliyor arabam zarar görmek üzere

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutup başını sök

• Bişi olmaz kolonya dök üstüne geçer

• Oha araba transformers

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.