Bildirim
Beyler bir akıl verin sürekli elektrik çarpıyor!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çıplak ayak toprakta gez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip.
2-3 aydır aynı durumdayım, sandalyeme otururken/kalkarken "çat" diye ses çıkıyor ve kıvılcımı görüyorum resmen. -
toprağı em -
Aynen. Her kapıya dokunuşta, bilgisayarda bir yere dokununca, çiçeklere dokununca, pencerelere dokununca beni de çarpıp duruyor.
Stres varsa ondan olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Toprağa hücum!!
Electro sen misin?
Flash
Sen artık bir pikachusun Pikachunun evrimleşmemiş hali pichudada öyle oluyordu elektrik çarparken bayılıyorlardı.
-
Kendini göm.
Banada oluyordu aynısı.Ayakkabıyı değiştir sorun çözülecek.Kösele giyip deneyin. -
Pamuklu şeyler giy ve arada duvara toprağa dokun üstünde ki statik enerjiyi emsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slobodno -- 10 Nisan 2015; 13:47:33 > -
LHC etkileri
PLASTİK TABANLI AYAKKABI GİYİYORSUN SANIRIM.DEGİŞ ONU -
Hulk?
Çok PC kullanmaktan ve oturduğun pc sandalyesinin kumaşından dolayı oluyor.Ben de de çok oluyor.
Hatta bir anısı var: Bir kaç zaman önce stresin yoğun olduğu zamanlarda,yoğun çalışıyordum saatlerce sandalyeden kalkmamıştım, üzerimde bayağı elektrik birikmiş.Ofiste çalışan bir kız geldi dosya vermek için parmağım kızın eline değmesiyle kız "Ayyyy" diye bağırdı :D Üzerimde ne kadar yük varsa kıza boşaltmış olmalıyım.
Kısacası kız benden gerçek anlamda elektrik aldı.
toprağa kendini göm biraz su versin annen sana bikaç gün sonra yeşillenirsen çık ve bidaha otur sandalyene -
hatun yap içindeki enerjini boşalt
ayakkabını değiştir. -
Çare pikaçuuu
Benzer içerikler
- düz çizgi
- yasaklı sitelere girince para cezası gelir mi
- rahle boy ne demek
- cinsel organ tahrişi için krem
- kan grubum değişti
- çay emojisi
- discord açıldı mı
- izafiyet teorisi nedir
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X