Şimdi Ara

Elektrik Kesintisi (Voltaj Yeme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Izmitte olan elektrik kesintilerinden dolayı Asus M4A89GTD anakartım Amd 1090t işlemcim 500 watt psu um yandı psu baya duman çıkardı Allahtan evdeydim.Sadece ekran kartı ram ve hdd sağlam kaldi.1000 lira civarı zararım var bunu karşılama şansım varmı elektrik şirketinden lütfen bilgisi olanlar yardım edebilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erşan Kuneri IV kullanıcısına yanıt
    PSU'nun markası nedir?
  • Feel marka psu

• o markayı ilk defa duydum, sitelerini göremedim ama psu yanmaya yer arıyormuş gibiymiş
  • bende izmitteyim mahallelere artık eski trafolar yetmiyor yenilerini getirmeleri için baskı yapıyoruz sedaşa ama oralı olmuyorlar bizim orada da boyna voltajalr gidip geliyor ups 2 defa bozuldu tamire verdim geldi 3. defa da bozulma aşamasına geldi ama sonra düzeldi ups şart izmit için
  • Erşan Kuneri IV kullanıcısına yanıt
    PSU çok kötü, normaldir. İyi bir PSU kullansaydın sistemin büyük ihtimalle zarar görmezdi. Sistem toplarken PSU markasına önem gösterin.
  • Benim aldığım ups lerin fiyatıyla pc nin babasını toplardım , voltajlarda düşme çok oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopta Elektrik Kaçağı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankarada problemsiz 3 yıl kullandım Evet harika değil ama şu elejtrikdeki dalgalabmada çoğu onuda giderdi evdeki tvde gitti çünkü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.