Şimdi Ara

Şantiye Elektriği VS Normal Elektrik Tarifesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok aradım bulamadım, yeni evime taşınacağım fakat şantiye elektriği kullanmak zorunda kalabilirim 2 ay kadar, normal elektrik tarifesinden ne kadar fazladır fikri olan var mı acaba?

Mesela Su için buldum, normal tarifede Tonu 2 TL iken şantiye tarifesinde 7 TL ye çıkıyormuş, aynı durumu elektrik için net bir şekilde bilen varsa ve beni bilgilendirirse cidden çok sevinirim.

Saygılar

• Abimlerin oturuduğu site 3 4 ay kadar şantiye elektriği kullanmak zorunda kaldı 200 civarı falan geliyordu elektrik faturası çok pahalı oluyor. Bulaşık ve çamaşır makinalarını gece saat 12 den sonra çalıştırıyordu tarife değiştiği için.
  • @ Voilet : Tesekkurler bilgi icin.

Var mi baska fikri olan arkadaslar? Net bir fiyat mesela
  • up up
  • bana da lazım bu karşılaştırma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcorp

Arkadaşlar,

Çok aradım bulamadım, yeni evime taşınacağım fakat şantiye elektriği kullanmak zorunda kalabilirim 2 ay kadar, normal elektrik tarifesinden ne kadar fazladır fikri olan var mı acaba?

Mesela Su için buldum, normal tarifede Tonu 2 TL iken şantiye tarifesinde 7 TL ye çıkıyormuş, aynı durumu elektrik için net bir şekilde bilen varsa ve beni bilgilendirirse cidden çok sevinirim.

Saygılar

bulabildiysen bizimle de paylaşır mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yetersiz ev elektrik tesisatı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.