hepinizin bildiği gibi krallik seçimleri tekrar yaklasıo ve elektrik aday olucak. benim fikrime göre ondan daha fazla hakeden yok
neden ?
girakonun basından beri her savaşa gelip tek bi savas bile kaçrmayıp savasi kazanmak için elinden geleni yapan tek clan Fierce , her savasda millete selam vermek yerine sadece savası kazanmak için commanderlik yapan sadece elektrik kazandığımız her savasda en az 1 genelde 2 warderi kesen fierce
savaşlarda bişi yazıcai zaman turkcesinin nasıl olduunu sorup herkezin anlayabilmesi için hem turkce hem ingilizce yazıo ve kral olabilirse bu sekilde dewam edicek , king chatte turkce / ingilizce seklinde olucak
orclar sürekli human EW slotunda kasıo desem bna katılmayan mage olmaz sanırım , biz defalarca magelere yardım etmek için human Ew slotuna yardıma gittik , sadece bn elektrikin çarındayken bile bisürü pm geldi human EW slota yardıma geleiblirmisiniz die ve elimizden geldiği kadar da gidip yardım edioruz
cz DK slot 3 ya da eslant DS slotlarına giderseniz genellikle Fierce clan party görebilirsiniz , elektrik kral olursa krallik parasınıda exp eventler için kullanıcaz , Fierce zaten su anda serverda 1. clan durumunda , bizim istediğimiz item ya da para deil , daha çok exp event
burdaki çoğu kişi elektrik kral olursa butun parayi kendi yicek clanına harcicak gibi seyler dusunduğunuzu biliyorum , ama böle bişi olmicak , umarım bu sefer doğru kişi kral olur hepiniz lafımızın arkasında durduğumuzu görürsünüz...
GERÇEK bi kral için vote elektriK ^_^
arkadaşlar burda dusuncelerimi yazdım , kimseye karsı ne kötu bi söz ne bi laf atma felan yok , yorum yapanlarda aynı sekilde cevap yazarsa sevinirim
okuyan ve yorum yapan herkeze teşekürler...
Güzel Reklam Bende Denesemiydim Hayırlısı Olur inş.
İşte seninde payın var belli
Karar yine gırakonun ama phaselistekilerde olabilir bilemiyorum ezikler daima krallığı alıyor çünkü
up
Paraları yemek için hazırlık yapıyor kral olmaz o adamdan db cinin eki dolandırıcı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme