Şimdi Ara

elektriK [ krallik ] GIRAKON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepinizin bildiği gibi krallik seçimleri tekrar yaklasıo ve elektrik aday olucak. benim fikrime göre ondan daha fazla hakeden yok

neden ?

girakonun basından beri her savaşa gelip tek bi savas bile kaçrmayıp savasi kazanmak için elinden geleni yapan tek clan Fierce , her savasda millete selam vermek yerine sadece savası kazanmak için commanderlik yapan sadece elektrik
    kazandığımız her savasda en az 1 genelde 2 warderi kesen fierce

savaşlarda bişi yazıcai zaman turkcesinin nasıl olduunu sorup herkezin anlayabilmesi için hem turkce hem ingilizce yazıo ve kral olabilirse bu sekilde dewam edicek , king chatte turkce / ingilizce seklinde olucak

orclar sürekli human EW slotunda kasıo desem bna katılmayan mage olmaz sanırım , biz defalarca magelere yardım etmek için human Ew slotuna yardıma gittik , sadece bn elektrikin çarındayken bile bisürü pm geldi human EW slota yardıma geleiblirmisiniz die
    ve elimizden geldiği kadar da gidip yardım edioruz

cz DK slot 3 ya da eslant DS slotlarına giderseniz genellikle Fierce clan party görebilirsiniz , elektrik kral olursa krallik parasınıda exp eventler için kullanıcaz , Fierce zaten su anda serverda 1. clan durumunda , bizim istediğimiz item ya da para deil , daha çok exp event

burdaki çoğu kişi elektrik kral olursa butun parayi kendi yicek clanına harcicak gibi seyler dusunduğunuzu biliyorum , ama böle bişi olmicak , umarım bu sefer doğru kişi kral olur hepiniz lafımızın arkasında durduğumuzu görürsünüz...

GERÇEK bi kral için vote elektriK ^_^

arkadaşlar burda dusuncelerimi yazdım , kimseye karsı ne kötu bi söz ne bi laf atma felan yok , yorum yapanlarda aynı sekilde cevap yazarsa sevinirim

okuyan ve yorum yapan herkeze teşekürler...

• Güzel Reklam Bende Denesemiydim
    Hayırlısı Olur inş.
  • İşte seninde payın var belli

Karar yine gırakonun ama phaselistekilerde olabilir bilemiyorum ezikler daima krallığı alıyor çünkü
  • up
  • Paraları yemek için hazırlık yapıyor kral olmaz o adamdan db cinin eki dolandırıcı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.