Şimdi Ara

elektrik süpürgesi philips 9205

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam, bu 3. sıcak fırsat paylaşımımkendim de alınca paylaşıyorum.
    insan bi cok seyi bu topiclerde yakalayınca kendini borçlu hissediyor.

hem satıcının kampanyası hem de advantage la birlikte güzel fırsat.
    425 tl 6 taksit

ürün vatanın %30 indiriminde bile 550 tl idi,
    utanmayıp 770 tl etiket basan bile gördüm.
    ben dün geçtim siparişi bugun geldi.

http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/philips-fc9205-marathon-2200w-elektrikli-supurge-90307856

• İlgilenenler için İnceleme videosuna buradan ulaşabilirsiniz....
    http://www.teknoseyir.com/47586/philips-marathon-fc9205-toz-torbasiz-supurge-incelemesi/
  • 3 ay önce 450 tl ye world kampanyası ile gg den almıştık.
  • Arkadaşlar şu anda nereden en uygun fiyata alınabilir araştıranlar bilgi verebilirmi?
  • İmkan sahiplerinin üzerine bir miktar daha ekleyip 9225 almasını tavsiye ederim.

Kart / Puan kampanyaları ile 540-550 civarına bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

İmkan sahiplerinin üzerine bir miktar daha ekleyip 9225 almasını tavsiye ederim.

badocum silindiri titreştirip napıcan ?
  • Hizlial dan 465 liraya aldim. Gayet memmunuz. Tavsiye ederim parasini hakeden bi urun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vatandan geçen sene teb kartıyla 630tlye 9225 aldım ürün süper filtre farkı var galiba çekişte düşme falan kesinlikle yok sürekli orta ayarda her yeri süper temizliyor koku sıfır işin bitince içindekileri direk çöpe dök arafaki fiyat farkına değer mi siz karar verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

selam, bu 3. sıcak fırsat paylaşımımkendim de alınca paylaşıyorum.
    insan bi cok seyi bu topiclerde yakalayınca kendini borçlu hissediyor.

hem satıcının kampanyası hem de advantage la birlikte güzel fırsat.
    425 tl 6 taksit

ürün vatanın %30 indiriminde bile 550 tl idi,
    utanmayıp 770 tl etiket basan bile gördüm.
    ben dün geçtim siparişi bugun geldi.

http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/philips-fc9205-marathon-2200w-elektrikli-supurge-90307856

12 TL de avantajixten geliyordu bunu unuttum :))

• 5 yıl önce üretilen makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

İmkan sahiplerinin üzerine bir miktar daha ekleyip 9225 almasını tavsiye ederim.

badocum silindiri titreştirip napıcan ?

Valla filtre yıkamaktan ve kurutmaktan o kadar bıktım ki, hala garantisi devam eden daha düşük model bir torbasız philips süpürgem varken gittim 9225 aldım.

Öyle deme, tozlar cumburlop aşağı dökülüyor :D
  • Evet eski bir model hatta bi ara satışı bitmişti, yoğun istek üzerine tekrar üretime başlattılar bildiğim kadarıyla. Ben ilk çıktığı zamnlarda almıştım hala kullanıyorum çok da memnunum herkese tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keb@nlı23

5 yıl önce üretilen makina

Hİçbir zaman yeni model almayın zaten bu devirde,
    vestelde muhendistim arge çalışmalarında da bulundum,

bu rekabet ortamlarında oylesine acele çıkıyor ki yeni modeller, sonra da musteri şikayetleri problemler vs bazında argeler calısıp duzeltmeler yapıyor. Tam anlamıyla uzun testler ve geliştirme çalışması yapacak zaman yok! rekabet yüksek zaman önemli.

VEstel değil heryerde aynıdır bu kural . ( ha vestelde daha cok sorun cıkar dersiniz onu bilmem)

gidin vestelin 465 model nofrostunu gozu kapalı alın, 7-8 yıllık model, ama bu süre içinde o kadar şikayet problem geldi ve o kadar cok gelistirme calısması yapıldı ki, sorunu kalmadı modelin artık.. ee ama busefer de modelin yüzü eskidi! olmaz! n(bu rekabet ortamında pazarlamacıların diliyle)
    pazarlama bastırdı yeni model çıktı, yaza yetişmesi lazımdı ... ilk üretimler bayilerden geri toplatıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 2 Ağustos 2013; 10:48:41 >

• kartı olupta alım yapabilecek arkadaşlar p.m. lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.