Şimdi Ara

Elektrik Üzerinden İnternet MetroNet (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
3
Favori
113.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: livedinho

quote:

Orijinalden alıntı: csungu

İzmir mavisehir de uye olayim dedim hizmet var ama yeni fiyatlardan..dedim eskisi gibi ilk 6 ay 9.90 sonrasi 44 yaparsaniz uye olurum,yok elimizden gelen bisey yok dedi kapadi.suan 10mbit 59 tl

evet hocam fiyat politikaları değişti bende superonline geçmek için gün sayıyorum lakin son zamanlarda internet kesintileri ve sorunlar azaldı ayrıca hızımda baya yükseldi 1.30 mb ile download yapıyorum nette

Elektrik Üzerinden İnternet MetroNet

ama kesinlikle ping sürelerinden memnun değilim ve online oyun kullanıcılarına önermiyorum download yapanlar için ideal adil kullanım saçmalığı yok en azından

Hocam nerde oturmaktasınız? Superonline bende düşünüyordum ama vazgeçtim.Metronet alacağım yavaş falan idare edecez artık ttnet istiyordum ama illa telefon alın diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertunc23

quote:

quote:

İzmir mavisehir de uye olayim dedim hizmet var ama yeni fiyatlardan..dedim eskisi gibi ilk 6 ay 9.90 sonrasi 44 yaparsaniz uye olurum,yok elimizden gelen bisey yok dedi kapadi.suan 10mbit 59 tl

evet hocam fiyat politikaları değişti bende superonline geçmek için gün sayıyorum lakin son zamanlarda internet kesintileri ve sorunlar azaldı ayrıca hızımda baya yükseldi 1.30 mb ile download yapıyorum nette

ama kesinlikle ping sürelerinden memnun değilim ve online oyun kullanıcılarına önermiyorum download yapanlar için ideal adil kullanım saçmalığı yok en azından

Hocam nerde oturmaktasınız? Superonline bende düşünüyordum ama vazgeçtim.Metronet alacağım yavaş falan idare edecez artık ttnet istiyordum ama illa telefon alın diyorlar.

izmir ulukent hocam

• quote:

quote:

quote:

yalın adsl var telefon olmadan bağlanabilirsiniz internete

• Yalın adsl ekstradan 20 lira hat tahsis ücreti alıyorlar.Onun yerine telefon alırım 30 lira telefon faturası öderim daha iyi.Soyguncu türktelekom...
  • Dayanamadım sonunda bende metronet başvurdum.Binanın girişinde 1 adet metronet kutusu var kutu açık içinde 3 adet kablo geçiyor (cat6) bu kablolardan birisi bizim bloğa giriyor ordan zemşn katdaki metronet swich bağlanıyor.Yan bina ile 100 mbit paylaşıyoruz yani.Yan binada metronet kullanan 4 daire var bizim binada ben dahil 3 kişi olacak.Gündüzleri internet kullanımı çok az olduğu için download ve upload sorunu umarım olmayacaktır.Henüz abonelik için birşey imzalamadım telefon ile abonelik istedim.Tahmini önümüzdeki hafta kapıma geleceklerdir.Benden önce oturanlar eve kadar Ethernet kablosuda çektirmiş BPL başvurdum fakat belki ethernet üzerinden alırım hiç sorun olmaz :) Bağlanır bağlanmaz hergün hız ve ping testi yapacağım.Almak isteyenlere yardımcı olacağım.Ben almadan önce 3 defa sordum fakat burda kimse bana yardımcı olmadı...

Ama ben herkese yardımcı olacağım....
  • quote:

Dayanamadım sonunda bende metronet başvurdum.Binanın girişinde 1 adet metronet kutusu var kutu açık içinde 3 adet kablo geçiyor (cat6) bu kablolardan birisi bizim bloğa giriyor ordan zemşn katdaki metronet swich bağlanıyor.Yan bina ile 100 mbit paylaşıyoruz yani.Yan binada metronet kullanan 4 daire var bizim binada ben dahil 3 kişi olacak.Gündüzleri internet kullanımı çok az olduğu için download ve upload sorunu umarım olmayacaktır.Henüz abonelik için birşey imzalamadım telefon ile abonelik istedim.Tahmini önümüzdeki hafta kapıma geleceklerdir.Benden önce oturanlar eve kadar Ethernet kablosuda çektirmiş BPL başvurdum fakat belki ethernet üzerinden alırım hiç sorun olmaz :) Bağlanır bağlanmaz hergün hız ve ping testi yapacağım.Almak isteyenlere yardımcı olacağım.Ben almadan önce 3 defa sordum fakat burda kimse bana yardımcı olmadı...

Ama ben herkese yardımcı olacağım....

kusura bakmayın hocam ben görsem yardımcı olurdum takıldığınız bir yer varsa sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livedinho -- 11 Şubat 2012; 15:53:31 >

• zamunda'ya girebiliyor musunuz metronet üzerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

zamunda'ya girebiliyor musunuz metronet üzerinden.

Ben suanda da denedim hocam cok rahat giriyorum ve upload-download konusunda hic sikintim yok...
  • Arkadaşlar istersek farklı ip alabiliyormuyuz metronet de ?
  • quote:

Arkadaşlar istersek farklı ip alabiliyormuyuz metronet de ?

Alabiliyorsunuz. Fakat sizin bölgenizde bu altyapı yoksa veremiyorlar...
  • hız testi isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1941

hız testi isteriz

• sitede otursam 1 dk bile dusunmeden gecerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~AVON~

Metronet ethernet baglanti cikarmis acaba bu baglantida bpl modemdeki gibimidir. Kopma gibi problemler olur mu acaba birde ip port olaylari aynimidir :/

Metronet Ethernet şu an sadece Ankara'da 1 bölgede varmış.

Arkadaşlar az öce müşteri hizmetleriyle görüştüm olumlu ve olumsuz yönlerini anlattı sistemin. Ben pek stabil olacağını düşünmüyorum. O yüzden vazgeçtim. Ayrıca deneme süresi gibi bir imkan da YOKMUŞ (!)

Hızınız elektrik prizinin sigortaya mesafesine, aynı odadaki diğer prizlerde takılı cihazlara, binaya gelen bant genişliğine göre değişebiliyor. Bir sürü etken var yani.
  • MetroNet Verdiği Modem Buyrun Arkadaşlar ;

Elektrik Üzerinden İnternet MetroNet Elektrik Üzerinden İnternet MetroNet

2. resimde Görülen Mac ID apartmanınızda bulunan metronet taktığı swich işleniyor bu sayede interneti kullanabiliyorsunuz.İşlenmediği sürece kullanamazsınız ip alamıyorsunuz.PLC yanıp sönmeye başladığında internetiniz var demektir.Alt tarafında ethernet çıkışı mevcut.

• Merhaba.
    Konyada İkamet Ediyorum(Bosna Hersek)
    1-Duyduğuma Göre Sabit Ip İle Giriş Yapılabiliyormuş. Bunu Değiştirmek Mümkünmüdür?
    2-Modem Arayüzünün Olamdığı Söyleniyor ?
    3-Mevlana türbesi Çevresinde Hattınız Varmı ?
    İlginiz İçin Şimdiden Teşekkürler.
    Selamlar.
  • Evet Arkadaş bu gün itibari ile internetim bağlandı :) buyrun hiz testim

• quote:

Evet Arkadaş bu gün itibari ile internetim bağlandı :) buyrun hiz testim

hayırlı olsun.1 hafta sonra görüşelim

• quote:

Orijinalden alıntı: ZionYıldızı

quote:

Evet Arkadaş bu gün itibari ile internetim bağlandı :) buyrun hiz testim

hayırlı olsun.1 hafta sonra görüşelim

Senin bağlantın kötü oldu diye benimkiside kötü olucak anlamına gelmez....

• konya yazır mahallesinde kullanan war mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.