Şimdi Ara

Elektrik Üzerinden İnternet MetroNet (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
3
Favori
113.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler, ben metronet'in 50/50 simetrik paketini (ayda 100 tl) kullanmayı planlıyorum. Kırıkkale'de bir sanayi tesisimiz var ve bu tesise yerleştireceğim kameralarla ankaradaki merkezden işçileri ve işi takip etmek istiyorum. Ayrıca ustabaşları ile de videokonferans aracılığı ile görüşme yaparak haftada 3 kere kırıkkale'ye gidip gelme derdinden kurtulmak istiyorum. Bu açıdan benim için download ve upload hızı kadar stabilite de önemli. IP konusuna gelince sorun yok benim için, çünkü **** veya diğer sitelerden premium indirme yapmayacağım.

MetroNet'i bu açıdan tavsiye eder misiniz?, eğer etmezseniz, yine en az 25 mbit upload sağlayan başka ispleri ÖM yoluyla bildirirseniz sevinirim :)

Ayrıca ankara çukurambar'da bir apartmanda yöneticiyim ve bu apartmana da fiber-optik hatları döşerlerse 10/10 veya 20/20 simetrik internet hizmetinden yararlanmak istiyorum. Bu bölgede oturan arkadaşların tecrübelerini de dinlemek isterim.

• Arkadaşlar Konya'da metronet nasıl?
    hızlarda ve ping değerlerinde sorun var mı?
    kopmalar yaşıyormusunuz?
  • Konyayı bilmem fakat son olaylar yüzünden (AKK olması) tüm millet metronet yüklendi eskiden 5 ms sabit ping var iken şu anda ping 80 'den aşağı düşmüyor.Hız olarak 7 mbit ile 10 mbit arası gidip geliyor ama ah şu ping yüzünden online oyun vs gibi şeyleri unutmam gerekiyor artık...
  • Beyler ben de 3-4 aydır Metronet 1 mbit kullanıyordum. Arayıp 10 mbit için başvurdum. Bana telefonda 7-13 arası göreceğimi kesinlikle 7'nin altına düşmeyeceğini söylediler konumuma baktıktan sonra. Daha sonra aradılar aktif edildiğini söylediler. 4-5 gün oldu geçeli ama 2-3 çok nadir 5 mbit görüyorum. Her aradığımda zamanla düzeltiyoruz gibi şeyler söylediler. Sizce ne yapmam gerekir hızımı yükseltmem için? Bana yardımcı olabilecek biri var mı?
  • Aman deyim metronet sakın sakın almayın.internetsiz kalın gene almayın derim.2 gün oldu beni bezdirdi lol oynarım genelde abi aldıgımdan beri 5dkda bir atıyor yok böyle bişi.TT NETİ ÖPÜPTE BAŞINIZA KOYUN derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord87

Arkadaşlar Konya'da metronet nasıl?
    kopmalar yaşıyormusunuz?

Daha 2 gün önce bağlattık ama bağlatmaz olaydık.Daha internetin geldiği akşam anladım ne mal oldugunu.League of legend en sevdiğim oyundur hani giriyim bi bakıyım dedim ulan maçın ortasında 10 saniyelik 3dk arayla bağlantı kopmaları yaşıyorum, öyle bir yerde gidiyorki bunların bağladıgı sözde internet denilen şey yani ne desem bilemedim ve kopmasada 5 saniye geriden oynuyorum resmen kullandığım Hero yerde buz pateni yapıyor o derece .Ulan aldıkları para haram zıkkım olsun.Siz siz olun almayın bende en kısa zamanda şutlamaya çalışcam.Sakın 2 kere falan değil metro neti silin kafanızdan yani o derece düşünmeyin bile paranızla rezil olursunuz ne diyim umarım daha fazla insan zarar görmeden kapılarına kilit vururlar.

Edit: Ha bu arada bundan önce TTNet 8mbit-netlimitsiz tar,fe kullanıyodum hiç bir sorun yoktu ama taşındıgımız için biraz da Adil kullanım kotasına gıcık oldugum için vazgeçmiştim TTNetten /aman siz siz olun TTNeti öpüpte başınıza koyun derim.En azından bunlar kadar küfür yememiştir benden hele bu daha 2 içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetpoForget

quote:

Orijinalden alıntı: lord87

Arkadaşlar Konya'da metronet nasıl?
    kopmalar yaşıyormusunuz?

Daha 2 gün önce bağlattık ama bağlatmaz olaydık.Daha internetin geldiği akşam anladım ne mal oldugunu.League of legend en sevdiğim oyundur hani giriyim bi bakıyım dedim ulan maçın ortasında 10 saniyelik 3dk arayla bağlantı kopmaları yaşıyorum, öyle bir yerde gidiyorki bunların bağladıgı sözde internet denilen şey yani ne desem bilemedim ve kopmasada 5 saniye geriden oynuyorum resmen kullandığım Hero yerde buz pateni yapıyor o derece .Ulan aldıkları para haram zıkkım olsun.Siz siz olun almayın bende en kısa zamanda şutlamaya çalışcam.Sakın 2 kere falan değil metro neti silin kafanızdan yani o derece düşünmeyin bile paranızla rezil olursunuz ne diyim umarım daha fazla insan zarar görmeden kapılarına kilit vururlar.

Edit: Ha bu arada bundan önce TTNet 8mbit-netlimitsiz tar,fe kullanıyodum hiç bir sorun yoktu ama taşındıgımız için biraz da Adil kullanım kotasına gıcık oldugum için vazgeçmiştim TTNetten /aman siz siz olun TTNeti öpüpte başınıza koyun derim.En azından bunlar kadar küfür yememiştir benden hele bu daha 2 içinde.

müşteri hizmetlerini aradınız mı?
    eğer aradıysanız sorun hakkında tutumu nasıl oldu?
    ttnet deki gibi arıza bizde değil bilgisayarınıza format atın cinsinden birşeyler söyleyip ilgilenmiyorlarmı yoksa ilgilendikleri halde sorun düzelmiyor mu?

• Arkadaşlar Ben Yaklaşık 2 Senedir Metronetin Altyapısında Kurulum ve Aktiflik Ariyetten Arıza Biriminde Görev yapıyorum.
    YorumLarı okudum
    Coğu Kullanıcımız Tek IP'den Sikayetci Suan O Sorun yok, Adil Kullanım var. Ve En güzel Verim Almanız için BPL modeminizi Direkt Duvardaki Prize takın ve üzerine herhangi bir cihaz Takmayın Duvardaki Prizi Sadece BPL Modeme tahsis edin.

Özel Soru Sormak İsteyen Pm'den ulaşabilir. Elimden geldikçe cevaplamaya Çalışacağım Teşekkürler..
  • 2 yıldır metronet kullanıcısıyınm ..ilk zamanlarda çok hız düşüklüğü yaşadım fkaat son 1,5 yıldır kesintisiz kullanıyorum.. Sonunda sabit telefon hattından kurtuldum boşuna para ödemek zorunda değilim.Kullanmak isteyenelr varsa şiddettle tavsiye ediyorum..
  • sahtekar bunlar aldgınız interneti 2 sene kullanamazsınız parasını isterler
  • Yorumlar pek iç açıcı değil açıkçası. Ben superonline, kabloneti beklemeye devam edeyim
  • Artık yorum yapmaktansa fotoğraf paylaşıyorum sadece :)

Bu resmin Londra testi olduğuna dikkat edin :) Yani yurtiçi değil yurtdışı.
  • ben 1 yıldan fazladır metronet kullanıyorum hiçbir sorunum yok. ve 1 yılda 3 4 defa kopma oldu o da çok normal. download hızı ortalama 1300 kb ile indiriyor ve hiçbir zaman 1000 kbnin altına inmedi. ve 2 ay önce statik ip aldım ayda 3 tlye statik ip veriyor toplamda 50 tl veriyorum 10 mbit. bence en iyi internet hizmeti metronettir.
  • Arkadaslar metronet alirken ve taahut yaparken tekrar dusunun. Ben boyle bi hata yaptim baskalari yanmasin

1 yil kor topal kullandiktan sonra tasinmam gerekti ve gidecegim yerde metronet olmamasina ragmen benden 350 tl cayma parasi istiyorlar. Hizmet noktasi olmamasi onlari baglamazmis. Ne bicim firma insan utanir.

Caymiyorum kardesim gittigim yerde bana hizmet saglayin dedigimde malesef boyle bi talepte bulunamazsiniz diyolar. Lanet olsun tez zamanda kurtulursunuz ins

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynelkoc

Arkadaslar metronet alirken ve taahut yaparken tekrar dusunun. Ben boyle bi hata yaptim baskalari yanmasin

1 yil kor topal kullandiktan sonra tasinmam gerekti ve gidecegim yerde metronet olmamasina ragmen benden 350 tl cayma parasi istiyorlar. Hizmet noktasi olmamasi onlari baglamazmis. Ne bicim firma insan utanir.

Caymiyorum kardesim gittigim yerde bana hizmet saglayin dedigimde malesef boyle bi talepte bulunamazsiniz diyolar. Lanet olsun tez zamanda kurtulursunuz ins

iyide burada adamlar haklı sen haksızsın , o hizmeti sana o an oturduğun ve altyapı olan yerde veriyor senin başka yere taşınman adamları bağlamaz , hizmetleri iyi ya da kötü ona birşey diyemem ama bu konuda adamlar haklı
  • Adamlar nerede hakli? Sozlesme uzerinde degisiklik yaptirmiyorlar. Tek tarafli zorlayici sozlesme yaptiriyorlar ve bu gecersiz sayiliyor.

Ayrica ben konuyu uye olurken must. Tem. İle gorusmustum ve tasinacagim yerde metronet olmazsa bedelsiz iptal edeceklerini soylediler. Yazili bi belgem yok bu konusmayla ilgili fakat hem btk hem tuketici mahkemesine basvurdum gelecek cevaba gore dava acacagim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Adamlar nerede hakli? Sozlesme uzerinde degisiklik yaptirmiyorlar. Tek tarafli zorlayici sozlesme yaptiriyorlar ve bu gecersiz sayiliyor.

Ayrica ben konuyu uye olurken must. Tem. İle gorusmustum ve tasinacagim yerde metronet olmazsa bedelsiz iptal edeceklerini soylediler. Yazili bi belgem yok bu konusmayla ilgili fakat hem btk hem tuketici mahkemesine basvurdum gelecek cevaba gore dava acacagim.

güzel söylüyosun da taahhüt olmayan neresi var hiç bir faturalı sağlayıcı taahhütsüz hizmet vermiyor taahhütsüz paketlerde kampanyadan yararlanamıyorsun m.temsilcisiyle yaptığın görüşmeden ziyade imzaladığın sözleşmeyi kontrol etmen gerekiyordu buda senin sorumlulugun acı ama gerçek bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: open caps

quote:

Adamlar nerede hakli? Sozlesme uzerinde degisiklik yaptirmiyorlar. Tek tarafli zorlayici sozlesme yaptiriyorlar ve bu gecersiz sayiliyor.

güzel söylüyosun da taahhüt olmayan neresi var hiç bir faturalı sağlayıcı taahhütsüz hizmet vermiyor taahhütsüz paketlerde kampanyadan yararlanamıyorsun m.temsilcisiyle yaptığın görüşmeden ziyade imzaladığın sözleşmeyi kontrol etmen gerekiyordu buda senin sorumlulugun acı ama gerçek bu

Sozlesmede eger degisiklik yapmamiza izin verilmiyorsa bu tek tarafli zorlayici bi sozlesme oluyor ve gecersiz sayiliyor. Bununla ilgili basvurularimi yaptim. Daha once boyle bi davada kazancli cikmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

Ben bir yerde merkezi arayarak kullandığınız hat için port açtırabilirsiniz diye okumuştum. Bunun doğruluğu yok mu?

port açılıyor kendim kullanıyorum. port açabilmeniz için öncelikle statik ip almanız gerekiyor aylık 3 tl veriyorsunuz. ardından istediğiniz portu açabiliyorsunuz (80 portu ve birkaç port hariç)
  • kocaeli kartepede yeni taşındığım eve internet bağlatmak istiyorum. metroneti düşünüyorum oyun video işim yok forum face haberler için almayı düşünüyorum. Yalın internet almayı düşünüyordum bir senelik bu konuyu görünce 1 mb paketi alsammı diye düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz yoksa hangi interneti kullanmalıyım.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.