Şimdi Ara

Elektrik ve doğal gaz faturalarına gelire dayalı ödeme geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elektrik ve doğal gaz faturalarına gelire dayalı ödeme geliyor
    https://www.elipshaber.com/elektrik-ve-dogal-gaz-faturalarina-gelire-dayali-odeme-geliyor

gazete duvar
    Bakan Bayraktar duyurdu: Elektrik ve doğalgaz faturalarında gelire dayalı ödeme yolda
    https://www.gazeteduvar.com.tr/bakan-bayraktar-duyurdu-elektrik-ve-dogalgaz-faturalarinda-gelire-dayali-odeme-yolda-haber-1719535

• Böyle bir şey insan haklarına ve Anayasaya aykırı. Normalde Anayasa mahkemesinden dönmesi gerekir.

• BJK kullanıcısına yanıt
    Çulsuzun tekinin üstüne yaparım abonelikleri iyi bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vay bee ..zam yapmak istiyoruz ama düşük gelirlilere değil üst gelire zam yapmak istiyoruz diyorlar . Zaten bu anlayış nedeniyle arabaya mazota, telefona ,yüksek vergi koydular bunu daha da büyütmek istiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle saçmalık mı olur, O zaman her malı alıcının gelirine göre satmakta bir sakınca yok. Gerçi uyanık esnaf bunu zaten yapıyor, müşterinin kılığına, kıyafetine, arabasına göre kazığın boyunu ayarlıyor, herkese alabileceği kadar.

• Bu ne saçmalıyor acaba??
    Gerçek maliyetinde yansıtacağız falan

Zaten birim fiyatı belli değil mi

5 buzdolabı olan zaten kullandıpını vermiyor mu.

Birde Hazine falan karşılıyormuş.
    İnanmıyorum.

Ayırca hazineye para nereden geliyor.
    Gökten mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 11 Eylül 2024; 12:58:44 >
  • Fakirliğin yüceltilmesi. İslam felsefesidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi 2023'te kişi başı milli gelir 25000 dolares olduğuna göre herkes aynı miktarı ödeyecek demektir.
    Yanlış mıyım?

Ne var bunda?

• A.a artık.

• coolman06 C kullanıcısına yanıt

Geçen (2-3 ay önce) bir telefon kılıfı fiyatı sordum bir telefoncuya. ‘Sana mı?’ dedi ‘Evet’ dedim. 300₺ dedi. Çok dedin alt tarafı plastik kılıf dedim almayıp çıktım. Az ilerde başka bir telefoncudan aynısını 150₺’ye aldım. Fark %50! 150₺’ye satanda maksimum 1-2 dolara mal etmiştir, 300₺’ye satmaya çalışan tip gibi.. Esnafız diye geziyor böyle fahiş fiyata satmaya çalışanlar. Geçenlerde yüksek fiyat veren yerin ordan geçerken baktım kapatmış dükkanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 11 Eylül 2024; 14:24:52 >
  • Vergi borcu silinenlerin listesini açıklasalar ülkeden 10 tane futbol kulübü çıkar

• ya önce şu zenginlerden şirketlerden vergi topladınızda yine ayrımcılık olacak yine gelirim az diyenler olacak

• Hazinedeki para zaten fakir fukaradan topladığınız ezip yok ettiğiniz orta gelirlilerden gelen para. Bu neyin şovu anlamadım. Sübvanse etmeyeceksen o zaman insanların kazancına da vergi adı altında çökme. Hem kazançlara çöküyorsunuz hem de Hazine karşılıyor diye şov yapıyorsunuz.

• Hanemizde elektriğe aylık 300, doğalgaza 500, suya 1000 TL kadar bedel ödüyoruz. Büyükşehirlerde su ücretleri gözden geçirilmeli diye düşünüyorum.

• Malı mülkü olana hatta banka hesabında nakiti olana çökecem demiş devlet :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

Gitti senin paracıklar dayııı 

• silistreli kullanıcısına yanıt

Su hunharca pahali olsun ki dus diye yarim saat su acip birakanlar hizaya gelsin. 15-20 sene sonra icmeye su bulamayacak bazi ulkeler, herkes ona gore kullansin suyu.

Ayrica elektrik iyiymis bende 3 klima var aylik 5 binden asagi gelmiyor yazin  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 11 Eylül 2024; 19:45:5 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Oooo, çok yüksek. Binada yalıtım olmadığını düşünüyorum. Yalıtımsız nasıl olur? Anadolu gibi kışların soğuk ve uzun sürelerin geçtiği şehirlerin yalıtımı hakkıyla yapılmış konutları bile doğalgaz için minimal faturalarda kalabiliyorlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.