|
Bildirim
|
Valla piyasadaki vergi savar araci aciklayayim size,
Mitsubishi attrage, beygire gore vergi koysalar daha dusugu yok gibi bir sey 80 hp Torka gore vergi koysalar 106 onunda daha dusugu nadir. Kasa agirligina gore vergi koysalar 945kg bundan da dusugu nadir, Motor hacmi zaten 1.2 Fiyatina gore vergi koysalar vergisiz fiyati 32bin tl idi onda da en dusuk. Tipine gore vergi koysalar en tipsiz araclardan biri :) Hodri meydan :) Saka bir yana ne olacak bu isin sonu merak ediyorum. Hayirli gunler |
Arkadaşlar boşluk bulmuşlar, dolduracaklar.. boşlukları hazirlayin..
|
"Çünkü, burada esas olan, motor silindir hacmi teknolojinin geldiği nokta itibariyle, vergide ödeme gücü ilkesini çok kavramıyor. "
"Türkiye'de satılan araçların, sanıyorum yüzde 96'sı 1.600 cc araçlar. Neden? Çünkü bizim vergileme sistemimiz, ithal edilen araçlar da dahil olmak üzere hep Türkiye'ye 1.600 cc araç gelmesine teşvik ediyor." bu parçalar çok şey anlatıyor. örneğin diyor ki motor hacmi olayıyla size lüksü haram ettik. ancak teknoloji denilen nalet şey düşük hacimden yüksek hp çıkartmaya başladığı için kimse yüksek hacim almıyor. elektrikli otomobil vasıtası ile bize br kez daha vatandaşa çökme şansı geldi. biz de onu en kan emici şekilde "hp gücüne" göre yasaya "ekleme yaparak" lüksü vatandaşa yeniden haram etmenin yolu olarak kullandık. diğer bir örnek ise ötv, ötvnin uygulanıyor olmasından zerre utanç duymadan 1/4 uygulayıp cazip kıldık diyor. kalkması üzerine gelen talebe cevap yok. zaten halk kim ki! sağılacak inek halk! |
Turbo ile alınan haram beygirler gerçekten Türk milletine haram olacak demek ki.
|
Adamın biri Çankaya Köşkü’nü beğenmeyip trilyonlar harcayarak saray yaptırınca itibar denir, vatandaş Şahin yerine Golf’e binmek isteyince lüks olur
|
Attrage'i hanıma gösterdim "bu ne be 1 milyoncudan alınmış gibi" dedi
|
ben hep 75 lik alıyorum
|
Yav yeter Allah belanızı versin.
|
Diyor ki..
"bizim vergi sistemimiz 1600 cc araçların gelmesini teşvik ediyor.. Ama teknoloji düşük hacimden yüksek güç çıkarıyor, o zaman da haksızlık oluyor" Yani diyor ki "koca ülkeyi 1600cc ve altına mahkum ettik, kimseyi eli yüzü düzgün motor alamaz hale getirdik.. Şimdi de mümkün olan en güçsüz araçlara mahkum edeceğiz.. Yani Türk halkının en küçük motorlu, en güçsüz arabaları almasını sağlayacağız" Bak seni yönetenlerde utanma olmayabilir.. Seni düşünmeyebilirler. Nasıl bir hayat yaşadığın umurlarında olmayabilir.. O zaman biletlerini keseceksin.. Bak önüne sandık koyuyorlar.. Seçme.. Seçme.. Başkasını seç.. Bak isim vermiyorum.. Başkasını seç.. O da mı sana böyle bir hayatı reva gördü.. Onu da değiştir.. Mühür sende.. Ama önce bir anla artık, kendine padişah değil, seni daha zengin, mutlu bir hayat sağlamak için yönetici seçiyorsun.. Seçen sensen, hesap da sor.. Ha bu vergileri koyanları bi daha, bi daha, bi daha seçiyorsan.. Ağlama. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 14 Şubat 2018; 18:21:20 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 14 Şubat 2018; 18:44:20 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|