Şimdi Ara

MTV de motor gücüne göre de ilave vergi geliyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
1
Favori
21.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyisi benzinli çim makinası motoru ile yola devam etmek beygir ve tork'da rakibi yok
  • Allah belanizi versin. Yeni vergiyi bile mujdeli haber gibi sunacak kadar yuzsuzsunuz. Aracim 1.6 177 beygir, muhtemelen bu duzenlemeden en cok etkilenecek araclardan birisi olacak. Ulan bu ulkede 1.6 motorda bile performans haram be!

Birak Akp karsiti olmayi bundan sonra bu partiye oy verenle muhabbet bile etmem ya yeter artik!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 14 Şubat 2018; 23:22:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oy vermeyin gitsinler, yeter 16 senedir sürdükleri sefa, Türkiye'de tek milli ve yerli Erdoğan mı ?
  • Vatandaştan bu düzen için ses seda çıkmaz 1.5 130ps lik araçlar yerine 1.3 lük 90ps lik araçlar gelir piyasaya bir müddet böyle devam eder sonra o 1.3 90ps likler için de şapkadan tavşan çıkarırlar bu sefer 1.0 60ps lik araçlar gelir piyasaya. Ben söyleyeyim şimdiden vatandaştan bu konu hakkında yine ses çıkmayacak, herkes sinirden içi içini yiyecek ama ağzını açıp tek kelime etmeyecek. Seçenek sunup kısıtlama getirdiğin müddetçe bu vatandaştan ses mes çıkmaz, baştakiler de bunun farkında. Her seferinde musluğu biraz daha kısıp bakın su hala akıyor derler bunu alkışlayanlar yaşa varol diye çığıranlar da ortalıkta fink atar hatta gün geçtikçe sayıları daha da artar.
  • Beygir gücü kriteri diye kaslı sürücüleri de vergiye bağlarlarsa şaşmam

• Çokk geç kalinmiş ama yerinde bir uygulama olur.Beygir gücü vergisi kaçinilmaz.ihtiyacla lüks arasinda net bir çizgi olmasi lazim.Kimse kusura bakmasin firmalar vergiden kaçmak için 1.6 170hp bmw vs getirdiler..Yalniz maliyeye tavsiyem son yaptiklari gibi sadece yeni araç alimini kapsayacak şekilde deil de yeni eski tüm araçlari kapsayacak şekilde ek bir vergi getirmeleri..

Örnek:111hp-140hp 500tl /140hp-180hp 1000tl/180hp üzeri 2000tl gibi...(111hp altivergiyok)

• Ülker pılını pırtısını topladı gitti, Vakko satıldıi Carrefour satıldı, Metro sürünüyor daha nice firma çekti gitti kafanızı nereye çevirseniz küçülme ve 2000 öncesinden bile daha kötü olma söz konusu.

Tüm bunların ceremesini vergileri arttırarak yurt dışına kaçamayan vatandaştan çıkarıyorlar.
  • Böyle vatandaşa böyle yönetim ;) sen eşek olursan semer vuran çok olur...

• bence aracı kullanan kişinin iq seviyesine göre vergilendirme yapılsın. düşük iq ludan en yüksek oranda vergi alınsın. bu şekilde inanılmaz bir vergi kazancı olur. bu vergilere sesini çıkarmayan insanlar düşünsün...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende diyecek söz kalmadı. Bu adamlara küfür etsen içeri atıyorlar, eylem yapsan teröristsin, yurtdışına kaçsan vatan hainisin, yapma etme desen çapulcusun. Yeter artık ya. Kardeşim bu ülkede refah içinde yaşayamayacak mıyız biz? Elin adamının 1 ayda çalışıp aldığı bu bilmem ne yaptımın arabaları için yıllarca çalışacak mıyız?

Ulan eşek gibi çalışıyorum para kazanıyorum daha cebime girmeden vergi kesiliyor, sabah elimi yüzümü yıkıyorum 5 adet vergi ödüyorum, dışarı çıkıp alışveriş yapıyorum vergi ödüyorum, eşime dostuma hediye alıyorum vergi ödüyorum, araba alırken arabanın parası kadar vergi ödüyorum, galeriden çıkarıp benzin alıyorum dünya kadar vergi ödüyorum, lastik alıyorum vergi ....

Bu nedir ya. Yemin ediyorum bıktım usandım. Utanmaz arlanmaz ar damarı çatlamış herifler bir de müjde veriyor sözüm ona.

Allah belanızı versin, iki elim yakanızda olacak.

• Şaka desen billur geçsen ancak güleceğimiz muhabbetler gerçek oluyor, şaşırıyorum..

• Marka vergisi, model vergisi.... diye uzar.

• Teolog bu konulara nasıl dadanmadan duruyor anlamıyorum, oysa iyi bisiklet propagandası yapılır.
  • Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz diye işte böylelerine diyorlar.

• insanlar bu kadar mı salak yerine konur arkadaş

"Onun için birçok firma 1.600 cc motora sahip ama beygir gücü çok daha yüksek araçları piyasaya sokarak rekabette avantaj elde etmeye çalışıyor."

demiş bakan, yav bunun rekabetle ne alakası var, desene bi yerden daha çarpalım vatandaşı istedik...

• Yerli ve Milli vergilerimize bayılıyorum.

• Gelsin 50 liralık alırız

• yuh arkadaş yuh. yeter yahu insanı bezdirdiniz kendinizden bu ne salak saçma bir düzen.

• araçların ikisinide sattım kafam rahat araç filan da almıyorum bu kan emicilere bir kuruş kaptırmam daha zaten her yerden emiyorlar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.