Bu dediklerin uygulaniyor zaten elektrikte günlük 8kw'den sonra %50pahali su da şehirlere göre değişiyor ... Fakat adalet için çevre için biri pahalılanırken başka hizmet ucuzlamalı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elektrik ve doğal gaz faturalarına gelire dayalı ödeme geliyor (3. sayfa)
-
-
O zaman kaçak elektrik bağlatırız. Bu işleri yapan tanıdık çok. Bu devletin enayisi ben değilim.
-
Bilhassa büyükşehir belediyelerinde yaşayanlarımız elektrik, su, doğalgaz için ödedikleri ücretleri önlerine koysup değerlendirsinler. Sanırım pek çoğu su için indirim olsun diyecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oldukça doğru bir yorum. Alttaki yorumlarınız da bayağı doğru noktalara değiniyor.
Araba-telefon konusunda bakış açımız farklı gibi.
Memurlar sadece en zengin %20'ye yükselmekle kalmadı, resmen 1.sınıf vatandaş olarak işlem görüyorlar, şu konuyu gördünüz mü:
https://forum.donanimhaber.com/temmuz-2024-te-basilan-yesil-pasaport-sayisi-ilk-kez-bordo-pasaportu-gecti--159443307
Yeşil Pasaport sayesinde memurlar ve onların birinci derece yakınları (eş, çoluk çocuk) AB ülkelerine vizesiz gidebiliyor. €80+€40 vize başvuru parasını ödemeden! Ayrıca namemur vize öncesi seyahat sigortası yaptırmak zorundayken, memur vize almadığı için seyahat sigorta parası da ödemiyor! Namemur vize öncesi uçak bileti satın almak yada iade seçenekli pahalı bilet almak zorundayken, memur en ucuz bileti alabiliyor!
Siyasi tanıdığı olup "çöpçü" kadrosundan belediyede işe giren diplomasız bir tanıdığımız, Temmuz 2024 zammı sonrası 3 ayda bir ikramiyeler hesaba katıldığında aylık 65bin TL net maaş alıyor ! Ancak başka bir diplomasız Amerika'da tanıdığı olup 22 yıldır ülke yönetiyor, o yüzden ona çok kızamıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aylık 9 TL ödediğim su faturası 54 TL oldu,
Aylık 260 TL ödediğim elektürük 760 TL oldu...
-
Ara ara yıkan, iki yıldır elektriğe zam yapılmadığını görünce büyükşehirler suya yüklendiler gibi duruyor. Ha ben yıkanıyorum diyorsan başka mekanda yıkandığından emin olabilirim.
Muhtemel değil kesinlikle 1000 TL den fazla aylık su tüketimin vardır.
Cenâbet seni eve bidonla su mu taşıyorsun elini yıkasan 54 tl yi aşar
1 m³ su = 30 - 35 tl
Ortalama bir insan 200 litre su harcar 10 günde 2 m³ eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 12 Eylül 2024; 13:7:25 > -
Kamudakiler herşeyi başkasına büyük ihtimalle devlete ödettirirler maaşını da yurtdışında harcarlar yada mal mülk edinirler
tek başıma yaşıyorum geçen ay 8 gün evde yoktum 62 tl gelmiş su faturası
-
Kamu çalışanına iyi bakıyor. Bir çoğu genç yaş emekliliğine rağmen emekli olmadıklarından anlaşılabiliyor. İnşallah daha iyi olur.
Helal olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X