Şimdi Ara

Elektrikçiler bakabilirmi? DİAFON ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apartmanda Audio marka görüntülü ve ahizeli Basic serisi diafon kullanıyoruz. Eve yeni taşındık ancak diafon ara ara çalışmıyor. Yenisi ile değiştirmek istiyorum.
    Yine aynı markanın çok şık görüntülü ve ahizeSİZ Konsept serisi diafon ile değiştirmek istiyorum. Apartmanın altyapısını değiştirmeden tabiiki. Bu mümkün mü?

Audio firmasını aradığımda, cihaza bağlanan konektör sayısına göre belki olabilir demişlerdi.
    Diafonu duvardan sökmeye çalıştım, biraz da zorlamama rağmen başarılı olamadım. Vida falan yok. Bu şeyi nasıl sökecem, konektör sayısına nasıl bakacam?

Yardımcı olabilecek biri olursa çok mutlu olurum gerçekten..

• DT 8 çekilidir. 8 damarlı bir yumuşak kablo. Yanlardaki tırnakları kontrol kalemi ile ayırtarak sökebilirsin ön kapağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

DT 8 çekilidir. 8 damarlı bir yumuşak kablo. Yanlardaki tırnakları kontrol kalemi ile ayırtarak sökebilirsin ön kapağı.

Merhaba

Cevabınız için teşekkürler.
    Sonunda cihazı sökebildim ve kartın fotoğrafını da ekledim.
    Fotoğrafa bakarak cihazın kaç konnektörlü olduğunu bana söyleyebilirmisiniz? Audio Konsept GDM veya Konsept Slim modeli ile uyumlu mu acaba?

işin enteresan yanı sağdan saydığınızda 1 ve 5 nolu pozisyona 2şer tane kablo giriyor. diğer yerlerde ise tek

• quote:

Orijinalden alıntı: berke2011

baglantı şemaları
    http://www.audio.com.tr/baglanti-semalari/

Yani??
    Bağlantı şemalarını bende incelemiştim önceden ama birşey anladığım yok..
  • bu tür sistemlerde santral kullanılır eğerki santraliniz uygunsa neden olmasın
    yakınınızdaki bir elektrikçiye bunu sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikonukseven -- 23 Ağustos 2012; 8:02:09 >
  • selamlar

Binamızda bu cihazın aynısından ama ahizesiz sistem var.
    dairemdeki şube'nin yerini değiştirmek için ana data kablosunu cıkardım ve taktım.
    Şu anda elektrik gelmiyor ve bina diyafonu kullanamıyor.
    yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
    Erenköy istanbuldayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım resimdeki diyofon grüntülü diafon takacağın diyafonda grüntülü ise ve audio ise büyk ihtimal olur 1 2 3 45(ortak kapıcı olabilir) 6 santraeldeki aynı renklere gider diger tv kablosu olanda görüntüyü aktarır 22 23 dış kapı otomatik olması gerek alacağın diyafonda audio bu rekler mevcut ise büyük ihtimal olur
  • Merhaba diafonu değiştirdiniz mi acaba aynı sorun bizde var yerine ne taktırdınız bize olmaz dediler aynısını bulmak zorundamışız siz ne yaptınız acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam

diafonu servise verdim, birkaç gün tamirde kaldı, sonra çalıştı bende. Ancak sonra üst katlar sıkıntı yaşamaya başlamıştı. Onlar nasıl çözdü bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.