Şimdi Ara

Elektrikli araçlar için yol kenarı hızlı 'şarj ağaçları' geliştirildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İnsanlar özgürler ben çoğu gençte köyde kalayım hayvancılık yapayım diyeni görmedim. Tabii teşvik etmesi gerek vs. O konu diğer arkadaşın dediği gibi başka günün konusu sizin yaptığınız konuyu saptırmak.

Ben 4 senede İstanbul’da geçtiğimiz dönem kötüye gitti her şey çok güzel olmadı en azından trafikte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt

ben hala iPad kullanmıyorum. şuan kullandığım telefon 5+ yıllık bir telefon. çok şey kaybettiğimi düşünmüyorum. Hibrit aracım var ve ölene kadar aynı aracı kullanırım diye düşünüyorum.

Bu arada Türkiye de ortalama araç yaşı 13

Almanya da oratalama araç yaşı 10

yani 10-15 yıl bir otomobil için uzun bir süre değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 27 Mayıs 2024; 20:12:5 >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    iPad bende kullanıyorum hemde ilk günden beri demek istediğim yanlış anlamayın elektrikli öyle veya böyle standart olacak şimdiden kullanan daha çabuk adapte olacak onu demek istedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt

elektrikli araçlar standart olacak o konuda hem fikirim. hiç aracı olmayan ve evde şarj imkanı olanların elektrikli almasına itiraz etmem. benim itirazım mevcut aracı olanların acele etmemesi gerektiği. mümkünse 10-15 yıl beklemesi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.