|
Bildirim
belediyenin işi araçlarımıza enerji sağlamak mıdır?
3-5 kent lokantası açmaya benzemez, büyük yatırım gerektirir. yaparsa tabiki desteklenir ama özellikle istanbul için önce trafik ve toplu taşıma sorununa çözüm üretsinler. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 27 Mayıs 2024; 9:52:0 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
istanbul özelinde konuşuyorum... siteler yaygınlaştı ancak çarpık kentleşme 1950'lerden başladı ve günümüzde nirvanaya ulaştı... örnek şu yapılanma işinde ağacı geçtim...altyapı nasık kurulacak... 20milyon+ insan... 5milyon küsür araç... çok zor... büyük bir deprem söylentisi var...şehirde taş taş üstünde kalmayacak geride kalanlar şehri tekrar inşa edecek... 2035-2040'a bir bakalım diyeceğim ama biz zor görürüz... bizden sonrakilerin başına birşey gelmez ise ...ihtimaller ihtimaller... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 27 Mayıs 2024; 11:32:09 > |
|
|
Çekincelere değil bu konuda işim gereği birçok bilgiye sahibim. O nedenle pilli araba almam. Ancak macera arayan veya illaki alacam diyene de dur, ne yapıyon kardişim dimem. Sadece, çok acil değilse acele edilmemesi ve mevcut araçlardan faydalanmaya devam edilmesini önerimi söylerim. Sonuçta herkese default olarak beyin verilmiş :). |
Non-Disclosure Agreement. Ancak Google üzerinde görülmesi istenmediği için henüz silinmemiş bazı bilgilere ulaşmak mümkün. |
|
|
o hükümetin işi, belediyeden bahsediyoruz. trafiğin sorumlusudur demiyorum, sorunun kendi yetkisi altında çözmesinden bahsediyorum. istanbul nüfusunun kısa sürede bu hale gelmesinin suçlusu belediye değil tabiki, ama çözüm üretmek için bu göreve talip oluyolarsa bizde çözüm bekleriz. |