Bildirim
Elektrikli battaniye güvenli mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güvenligi size bağlı
yataga yatmadan yarımsaat 1saat once açıp, yatarken fisten cekerseniz guvenli olacaktır diye dusunuyorum -
Battaniye fişte iken uyumak kalp ritmini bozuyormuş, doktor bir akrabam söyledi. Kimseye de tavsiye etmiyor. -
-
Bu cevaplardan sonra almaktan vazgeçtim. Elektrikli ısıtıcı alıp 2-3 ay biraz fazla elektrik ödeyecez artık. -
arkadaşım gerek yok ısıtıcıya felan benim ısıtıcı vardı elektrik faturası 180 leri gördü gittim elektrikli battaniye aldım 4-5 gündür kullanıyorum bi zararını görmedim en azından hala yazabiliyorum :) he ben güvenmiyorum elektrikle şaka olmaz diyorsan yatmadan önce 30-40 dk ısıt sana yeter zaten ısıtıcıda kademeli oluyor ben sabaha kadar yakacaksam ılık moduna alıyorum yok hayır 50 dk yakıp fişi çekeceksem sıcak moduna alıyorum fiyat persormans oranı çok yüksek tavsiye ederim -
3-5 senedir kullanıyorum ister yüksek ister düşük modda hiçbir zararı yok,eğer gece altını ıslatma durumu olmuyorsa.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tıraş makinesi yağı yerine ne kullanılır
- visco yatak kullananların yorumları
- çamaşır makinesi neden köpürmez
- philips teleskopik boru tamiri
- makita mı bosch mu dewalt mı
- en iyi düdüklü tencere
- en iyi saç düzleştirici
- en iyi dikey süpürge
- en iyi lazer epilasyon aleti
- hava nemlendirici tavsiye
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X