Şimdi Ara

Elektrikli Battaniye kullanıyormusunuz? Zararı Nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
117.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bu akşam bi tane aldım afyonda gece -29 görüyoruz ne kalarüfer nede elektrikli soba fayda ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin_90

http://www.f5haber.com/mugla/elektrikli-battaniye-kisa-devre-yapinca-oldu-haberi-42368/

okuyun ibretolsun....

Yatarken fişten çıkarmak lazım ben öyle yapıyorum.
  • Arkadaşlar ısıtıcı özelliği nasıl tavsiye ediyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

Arkadaşlar ısıtıcı özelliği nasıl tavsiye ediyor musunuz?

aga açık yattığın sürece sıkıntı yok fırın gibi ama çok çok tehlikeli ben artık o riski alamıyorum yani 3-5 kere yatmışımdır ama diken üstünde olmaya gerek yok her anlamda zararlı zaten gereken diğer açıklamalar yukarda da var. Hani şöyle adam gibi bi marka philips dir bilmem nedir üretse insan güvenirde alayı çin malı :D kaliteli ürün yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

quote:

aga açık yattığın sürece sıkıntı yok fırın gibi ama çok çok tehlikeli ben artık o riski alamıyorum yani 3-5 kere yatmışımdır ama diken üstünde olmaya gerek yok her anlamda zararlı zaten gereken diğer açıklamalar yukarda da var. Hani şöyle adam gibi bi marka philips dir bilmem nedir üretse insan güvenirde alayı çin malı :D kaliteli ürün yok

Isınacaz diye canımızdan olmayalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

quote:

Isınacaz diye canımızdan olmayalım

• Kaliteli marka alırsanız canınızdan olmazsınız ama ben kullandıgım zamanlarda sabah sırt ağrısı ile kalkıyordum, şu an klima 24 saat çalıştığı için ev sıcacık, elektrikli battaniyeye ihtiyaç olmuyor.
  • Klima 2000 watt battaniye 60 watt olduğundan dolayı biz battaniye kullanalım mı diyoruz
  • kışın eve geldiğimde yatak buz gibi oluyo, ufo açsam bile yatağım içini çok zor ısıtıyo çünkü yorgan falan çok kalın ve içinde yatarken nasıl dışarıdaki soğuğu içe geçirmiyosa, dışarda soba yanarken de dışarıdaki sıcağı kolay kolay içeri geçirmiyo.

buyüzden bitane alacağım sırf yatmadan önce yatağı ısıtmak için.
  • Isıtel türk malı ce belgeli senelerdir annem o markayı kullandırır sabaha kadar açıkta yattım elegant modeliydi galiba çift kademeli çift kişiliği 35 tek kişiliği 27 tl civarı kalitelidir özdilek te her kış satılır bildiğim en iyi marka bu fakat kipadan omak almıştık 20 liraya oda iyiydi ce belgesi tse vardı internete güvenemiyorum hepsiburada hariç
  • bu arada fiyatı modeline göre 130 tl ile Beurer 430 tl arasında değişen Beurer marka battaniyelerin makinede bile yıkanan modeli varmış para olduktan sonra teknoloji sınır tanımıyor
  • 20 senedir kullanırım üstunu deyil nevresim altına serceksin romatizmayı giderir sabaha kadarda yanar cok soğukda en yuksekde ama cok önemli ıslatma yoksa yırmibin wott gelir
  • Ben yurtta kaliyorum, ranzanin alt katinda yatiyorum. Duvardan cok fena soguk geliyor, kucuk su sisemi yatakla duvar arsinda biraktigimda su buzdolabindan cikmis gibi soguk oluyor..

Ben bu duvara elektrikli battaniye asmayi dusunmustum ancak olurda dusup katlanirsa ne olur. Ranzanin ust katina sikistirip asagi sarkacak duvari kaplayacak surekli calisacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bu kadar evhamlı olmayın milyarda bir ihtimali olan olaylardan bukadar korkmayın! almanlar o işi****ını bulmuş beurer diye bi marka var manyetik özellikli yıkanabilir elektirikli battaniye.paraya kıyıp ondan alıcaksınız!alacaksanızda mutlaka büyük market ve mağazalardan avrupa malı alın.

• elektrikli battaniye zaten ana ısınma unsuru değildir yardımcı bir unsurdur arkadaşlar.. kesinlikle elektrik açıkken uyumayın isterse 5 tane devre koruması olsun dünyanın bin bir türlü hali var.. zaten imalatçı firmalarda uyumadan önce fişden çıkarın diye uyarı ibareleri koyarlar ne olur ne olmaz diye kendilerini garantiye alırlar..

Elektrikli battaniye yardımcı bir ısınma unsurudur özellikle çok soğuk memleketlerde tek başına işlevi geçici olur.. battaniyeyi kullanırken tam ekipmanlı kullanırsanız ve doğru şekilde o zaman çok etkili olur.. birincisi thermal yorgan yada battaniyeler vardır bunu kullanın ikincisi thermal içlik olsun içinizde yada thermal eşofman yada gecelik.. yorganla yatak arasına elektrikli battaniyeyi koyun ve uyumadan yarım saat yada bir saat önce açın .. elektrikli battaniyenin kalitesine göre değişiyor bu süre çünkü.. sonra fişden çekip yatağın içine hemen girin themal yorgan zaten ısıyı içerde hapis edicekdir birde sizin vücut ısınız oldumu yatağın içi hamam olur..

Elektrikli battaniye tek başına nerde etkili olur sıcak memleketlerde sabaha karşı bir ayaz olur iki üç saat işte o zaman tek başına etkili olur güzel idare eder..

• Kaç yıllık konu bu :))

• ben üstümdeki mesajı okudum 29 eylül 2014 de atılmış yani bir ay önce .. konunun ne zaman açıldığına dikkat etmedim o yüzden.. zaten bu tür konuların tarihi olmaz her daim işe yarar önemli evrensel bilgiler ara sıra güncellenmesi iyidir..
  • Tek zamanlı mesken 1 KW h elektrik ücreti: 0,39 TL olduguna göre 1 gece de 12 saat yaksak ne kadar faturaya ekstra cıkar hesaplayabilecek biri varmı ?
  • hhalukk kullanıcısına yanıt
    80 watt güç çekiyor diye varsayıyorum zaten çoğu öyle 80x12=920 watt 1 kw bile etmiyor yani 12 saatte yakacağı 37 38 kuruş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.