|
Elektrikli bisiklet dönüşümünde devrim: Sadece 1 dakika sürüyor (3. sayfa)
-
-
Yüz bin liralık bisiklet kullananlara hitap ediyor. Yorulunca bas gaza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son zamanlarda gördüğüm en iyi mühendislik çalışması. Tebrik etmek lazım.
-
Sen mühendissen ve bu tasarımı iyi bulduysan kapatalım bu ülkenin üniversitelerini
O konuyu ben de merak ediyorum. Pili eskiyince ne olacak?
Aktif manuel tekerlekli sandalye piyasasında sandalyenin ucuna martı scooter'ın gidonu benzeri portatif cihaz takılarak sandalyeyi 3 tekerli scootera çevirmek moda bu aralar. Phoenix firmasının çözümü daha hoşuma gitti, yaygınlaşırsa güzel bir çözüm olur. Öbür türlü scooter aparatının yolda pili biterse sandalyeyi normal olarak da kullanamaz kullanıcı.
-
- seriyi 2 ay önce az daha sipariş verecektim.
Şimdi 2. seri daha güzel olmuş ancak kendimiz pilleri değiştiremiyoruz sanırım bu modelde, eskisinde şarj edilebilir kalem pillerle değiştirebiliyorduk ömrünü doldurunca piller.
-
Yahu 400$ zaten hazır olan volta bisiklet 21000 tl ama doğuştan elektrikli en azından bize uymaz
-
Rampa yukarı kullanildiginda bisklet lastik üstünde diğer aletin güç verdiği lastik olduğu yerde vir vir döner sen bı adım gdemezssin onun gücü ana sen pedalı çevirince vede düz yolda giderken sadece kolaylaştırıcı olur gibi geliyor bana
-
Ürün güzel,ancak Türkiye şartlarında biraz pahalı gibi!
-
400 dolara yakın para verip birde pedal çevireceğiz, ona vereceğim parayı yerim, sonra yediğimi eritmek için 2 pedal fazla çeviririm.
-
Videoda dikkatinizi çekti mi bilmem 70km hızda pedal atıyor bunun ihtimali uzayda yok yalan dolan hile hurda dolandırıcılık yani
-
yağmurlı havada zorlancaz kolaylığina kolayda düzülyor onu yan tarafa alınsaydı güzel olurdu
-
Teknik olarak çokca eksikliği olan bir fikir sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru kapatmalı çoğunu. İyi mühendisler bu tür ürünlerle milyonlarca dolar kazanıyor Çinde. Bizde her şeyi eleştirip bilgi sahibi olmadığımız konularda gelip ahkam kesiyoruz buralarda.
güzel olmuş, tak çıkar istediğin bisiklete uygula.
benzin çok pahalı 4 tane alıp arabaya mı taksak.
-
Kardeşim 70km menzili var diyor 70km hızla gidiyor yazmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X