Şimdi Ara

Elektrikli bisiklet dönüşümünde devrim: Sadece 1 dakika sürüyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel, hep E-BIKE dönüşüm kitlerini takip ederim ama ARGE yüzünden fiyatları hazır bisikletlerden fazladır. Keşke birisi yatırım yapsa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana mantıklı geldi. Bakalım bi’ çıksın, incelemeleri görelim. Uzun kullanım testi gerekiyor. Kullanışlıysa direkt alırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Guzel olmus. Gelsin hemen alalim. İlave batarya baglantisi da olsa guzel olurdu.

• Başarılı bir sistem olacağını sanmıyorum. Bu işin yağmuru, çamuru, aşınmış lastiği, sürücü ağırlığı vs. direk sistemi verimsiz hale getirir. Hatta belki kullanılmaz hale getirir. Direk pedal/arka teker göbeğindeki sistemler daha başarılı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji hızla ilerliyor muhteşem bir şey

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bence olmamış çünkü süspansiyonlu bisiklet tercih eden biri olarak bunu kullanamam

• Bisikletle uzun yol yaparken düz yollarda yardım etse yeter , zaten görüntüsüne bakarak bisikleti tamamen eletirikli oldu artık demek akıllıca bir düşünce değil , destek amacında yorgunluk gidene kadar destek , düz yolda baya yol yaptırır

• Ben öyle mühendis kafa değilim ama şöyle bir düşüncem var;

Arka rublenin herhangi bir dişlisine, elektrikli motoru monte etmek. Çıkarılabilir-takılabilir yapıda olacak.

Elektrikli bisiklet dönüşümünde devrim: Sadece 1 dakika sürüyor
  • direk motor alın ne uğraşıyorsunuz.. Bisikleti maksadından çıkarmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 13 Eylül 2024; 13:47:26 >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

video var izlesen görürsün sadece varsayımla çamur atmazsın...

• Pratik çözümler teknolojiyle beraber hayatı iyiden iyiye kolaylaştırıyor. Evet bir maliyetleri oluyor ama böyle durumlarda biraz düşününce faydası veya kolaylığı daha ağır basıyor. Ben şahsen çok beğendim.

• pahalı olur bu

• Aynı mantıkla kendi bisikletime şarjlı matkap kullanarak bundan 10 sene önce yapmistim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.