|
Bildirim
Tasarım minnoş avrupalılar için iyidir. Ama bu aleti doğu avrupada amerika texasta nasıl süreceksin? Türkiye' de nasıl süreceksin. Biraz yağmur yağdımı o lastik çamur kaplandı motorun arasına çok rahat sıkışır. Ek olarak lastik ıslandığında motorun tekerleği ile bisikletin tekerleği arasında büyük oranda verim kaybı olacaktır. Lastik ömrünün de içinden geçer ayrıda. 3/1 oranında düşürür.
|
çok çok başarılı ancak bayagıda pahalı bizim için. yurt dısında cıtır cerez olarak alınır :D böyle inovasyonlar ile gelin arkadaş teknolojinin gözünü seveyim...
|
Beğenmedim. Tekerleğe yeteri kadar baskı yapamazsa tekeri aşındırır, çok baskı yaparsa ses çıkarır. Biraz gidersin ayarı bozulur, ıslak, çamur yolda başa bela olur.
|
Vaay ilk harf şakası
|
Teknofest, 1.630.000 yarışmacı başvurusu var. bizim kuşağın sakızın etkilerini araştırması gayet normal. Teknofest kuşağı bunları aştı.
|
çamurluk varsa veya lastik ıslaksa kullanım dışı gibi geldi bana |
Çok iyi düşünülmüş bir ürün. Tahrik veren teker kauçuk olduğu için lastiği yıpratması gözardı edilecek kadar az olur. Çamurda kaldırır sürüşe devam edersiniz. Bu ürün sürekli kullanılmaz zaten yokuşta veya gerekli durumlarda kullanılır. Boru yamultması kadro yıpratması ne alaka mühendis olarak çözemedim. Sele borusunu 100kg ile yamultamıyorsunuz bu cihaz kaç kg kuvvet uygulayacakki yamulsun.
Bizim kafamız pedalsız bisiklet olduğu için eleştirilmiş ama birkaç yıla xiaomi bunu satmaya başlar. |
ne boş yorumlar var gerçekten yazmış olmak için yazmayın elektrikli bisikletin amacı zaten pedallı gitmektir. diğer türlü adı motosiklet olur |
|
|
|
çamurluk varsa veya lastik ıslaksa kullanım dışı gibi geldi bana |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 11 Eylül 2024; 9:24:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 11 Eylül 2024; 11:02:40 > |
|
|
|