Şimdi Ara

Elektrıklı bısıklet veya scooter bı bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben evden okula ve dershaneye gıtmek ıcın elektrıklı bısıklet veya scooter almayı planlıyorum 0 modeller cok pahalı cın malı dısında

yanı bana gunde en fazla 10-15 km yaparım ucuz yollu benı 1.5 2 sene ıdare edebılıcek bı scooter veya elektrıklı bısıklet lazım

butcem en fazla 1500

• 200-300 daha ver 1200 lük yuki halley al. ama bütcen varsa az daha gösterişli bişi al. Bende mondial revenge var , bak sana biraz anlatayım , yokuşlarda 3 kişide olsa kalma dedi yok , 45-48 km hız rahat yaparsın 2 kişi 3 kişi de tam şarzda yaparsın , yarı şarzda en az 40 km hız yaparsın 2 kişi , çocuk gilidini açtırırsan bu daha da artar ama bn artırmadım , bana yetiyo şahsen hiç bi kaygın olmasın piyasa artık gelişti ilk çıkanlar gibi değil artık bunlar , beyin yanma riski çok düşük sigorta koymuşlar motora , şarz konusunda 700km ye gelinceye kadar 2 kişi 60-65 km gidiodu şimdi 2 kişi 55-60 km yine gidio 3 kişi olduğumuzda yine 50 den aşa inmiyo , bide ilimiz ısparta yokuş çıkmak zorunda kalıyorum ister istemez , mesirelik yerlerimiz hep yukarı taraflarda , dağı taşıda sevverim hiç bi sıkıntı çıkartmaz, almadan önce düşdüğümde hemen kırılır diye tahmin ediodum taşlık bi dağ yolundan iniyodum 2 kişi düşdük kırıldı diye aklım çıktı ama baktm çatlak bile yoktu şükür ki , sen şimdi 10-15 diosn ama ben şuan da bindiğimde 40 kmden aşağı yol yapmıyorum ha şuraya da gidiyim , şuranın suyu sodalı bi su içiyim şuranın suyu soğuk vb. anlatabildim mi. neyse biraz fazla konuştum galiba , kardeşim inşaallah alırsın iyi bişey şimdiden hayırlı olsun sorcağın bişi varsa sor benim kinin kapartoda tek kötü yeri ön göğüs gerçi suç benimde akşam trafiği malum ağır aksak ilerlio açık kasa bi kamyonet vardı önümde birden frene asıldı adam bende arkada geçirdim adam farketmedi ama benim ön göğüste küçük bi kırık- çatlak var ama yine söylüyürum benim hatam. Neyse kardeşim sorcağın birşey olursa sor. Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: dorukan80

200-300 daha ver 1200 lük yuki halley al. ama bütcen varsa az daha gösterişli bişi al. Bende mondial revenge var , bak sana biraz anlatayım , yokuşlarda 3 kişide olsa kalma dedi yok , 45-48 km hız rahat yaparsın 2 kişi 3 kişi de tam şarzda yaparsın , yarı şarzda en az 40 km hız yaparsın 2 kişi , çocuk gilidini açtırırsan bu daha da artar ama bn artırmadım , bana yetiyo şahsen hiç bi kaygın olmasın piyasa artık gelişti ilk çıkanlar gibi değil artık bunlar , beyin yanma riski çok düşük sigorta koymuşlar motora , şarz konusunda 700km ye gelinceye kadar 2 kişi 60-65 km gidiodu şimdi 2 kişi 55-60 km yine gidio 3 kişi olduğumuzda yine 50 den aşa inmiyo , bide ilimiz ısparta yokuş çıkmak zorunda kalıyorum ister istemez , mesirelik yerlerimiz hep yukarı taraflarda , dağı taşıda sevverim hiç bi sıkıntı çıkartmaz, almadan önce düşdüğümde hemen kırılır diye tahmin ediodum taşlık bi dağ yolundan iniyodum 2 kişi düşdük kırıldı diye aklım çıktı ama baktm çatlak bile yoktu şükür ki , sen şimdi 10-15 diosn ama ben şuan da bindiğimde 40 kmden aşağı yol yapmıyorum ha şuraya da gidiyim , şuranın suyu sodalı bi su içiyim şuranın suyu soğuk vb. anlatabildim mi. neyse biraz fazla konuştum galiba , kardeşim inşaallah alırsın iyi bişey şimdiden hayırlı olsun sorcağın bişi varsa sor benim kinin kapartoda tek kötü yeri ön göğüs gerçi suç benimde akşam trafiği malum ağır aksak ilerlio açık kasa bi kamyonet vardı önümde birden frene asıldı adam bende arkada geçirdim adam farketmedi ama benim ön göğüste küçük bi kırık- çatlak var ama yine söylüyürum benim hatam. Neyse kardeşim sorcağın birşey olursa sor. Saygılar...

yazdıkların ıcın tesekkur ederım ama elektrıklı dusunmuyorum artık , bana 2 sene dayanabılıcek bısey lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: MANSOOFII

quote:

Orijinalden alıntı: dorukan80

200-300 daha ver 1200 lük yuki halley al. ama bütcen varsa az daha gösterişli bişi al. Bende mondial revenge var , bak sana biraz anlatayım , yokuşlarda 3 kişide olsa kalma dedi yok , 45-48 km hız rahat yaparsın 2 kişi 3 kişi de tam şarzda yaparsın , yarı şarzda en az 40 km hız yaparsın 2 kişi , çocuk gilidini açtırırsan bu daha da artar ama bn artırmadım , bana yetiyo şahsen hiç bi kaygın olmasın piyasa artık gelişti ilk çıkanlar gibi değil artık bunlar , beyin yanma riski çok düşük sigorta koymuşlar motora , şarz konusunda 700km ye gelinceye kadar 2 kişi 60-65 km gidiodu şimdi 2 kişi 55-60 km yine gidio 3 kişi olduğumuzda yine 50 den aşa inmiyo , bide ilimiz ısparta yokuş çıkmak zorunda kalıyorum ister istemez , mesirelik yerlerimiz hep yukarı taraflarda , dağı taşıda sevverim hiç bi sıkıntı çıkartmaz, almadan önce düşdüğümde hemen kırılır diye tahmin ediodum taşlık bi dağ yolundan iniyodum 2 kişi düşdük kırıldı diye aklım çıktı ama baktm çatlak bile yoktu şükür ki , sen şimdi 10-15 diosn ama ben şuan da bindiğimde 40 kmden aşağı yol yapmıyorum ha şuraya da gidiyim , şuranın suyu sodalı bi su içiyim şuranın suyu soğuk vb. anlatabildim mi. neyse biraz fazla konuştum galiba , kardeşim inşaallah alırsın iyi bişey şimdiden hayırlı olsun sorcağın bişi varsa sor benim kinin kapartoda tek kötü yeri ön göğüs gerçi suç benimde akşam trafiği malum ağır aksak ilerlio açık kasa bi kamyonet vardı önümde birden frene asıldı adam bende arkada geçirdim adam farketmedi ama benim ön göğüste küçük bi kırık- çatlak var ama yine söylüyürum benim hatam. Neyse kardeşim sorcağın birşey olursa sor. Saygılar...

yazdıkların ıcın tesekkur ederım ama elektrıklı dusunmuyorum artık , bana 2 sene dayanabılıcek bısey lazım

Sen bilirsin kardeşim, O zaman bence yarı otomatik CUB al , kmde 9 kuruş yakıo vergide yok, tabi karar senin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.