Şimdi Ara

ELEKTRİKLİ CAM SERAMİK OCAK TAVSİYESİ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam bulunduğumuz yer datçada doğalgaz olmadığından mutfak için ankastre bir elektrikli ocak almaya karar verdik.almışkende son çıkan cam yüzeyli ocaklardan alalım diyoruz.tabii alacağımız için bende başladım araştırmaya.Fakat ne kadar araştırsamda tam anlamıyla istediğim bilgilere ulaşamadım doğrusu.böyle kumtel , luxell gibi markalara hiç yanaşmak içimden gelmediğinden yerli olarak malum arçelik ve vestel grubundan araştırma yapmaya çalıştım.ama bunun dışında internet üzerinde en uygun fiyatlı ocaklar elektrolux ve teka markasının ürünleri.ne kadar araştırsam da daha çok kullanıcısının olmadığından dolayı çok tatminkar yorumlar bulamadım bu ocaklarla ilgili.
    beni en çok düşündüren acaba yüzeydeki oluşan lekeler gerçekten hiç temizlenemiyormu? yoksa temiz bakılınca görüntüsü uzun yıllar temiz kalırmı acaba? Ayrıca bu ocaklarda en çok hangi markalar tutuluyor.Bir garibime gidende hem arçelik ve bekoda hemde vestel markasının ürünlerinde gördüğüm kadarıyla mekanik düğmeli ürünler dijital dokunmatik panelli ürünlerinden daha pahalı satılıyordu.Kafamda acaba dokunmatik paneller daha sorunlu olabildiği içinmiydi sorusu geldi doğrusu..
    Yani kısaca bana 60 cm.'lik 4 gözlü uzun süre sorun yaşamadan kullanabileceğim bir ocak markası ve modeli önerebilirseniz çok sevineceğim...bütçe 1000 - 1300 tl. arası

• Eğer kullanacağınız tencere tava vs indüksiyona uyumlu ise vestel AO 6470 modelini öneririm bende kullanıyorum şimdilik çok memnunum. İnternette 1400 civarına bulunabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende elektrikli ocak almak istiyorum.ve marka konusunda bende kararsızım.ben 4 sene Electrolux kullandım aslında memnundum.dokunmatik panelde sıkıntı olmadı kullandığım süre boyunca.sadece temizlemek zor olduğu için kazı bıçağı var onunla temizleniyor.zamanla çizikler oluşuyor üzerinde ama çok rahatsız etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.