Şimdi Ara

Elektrikli El Aletleri Bilgi Paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki benim gibi elektrikli el alteleri ile ilgilinenler vardır diye konu açayım dedim.
    Şu sıralar bir kırıcı/kırıcı delici almayı düşünüyorum.
    İki model arasında kaldım. Belki fikir değiştirip bir alt modellerini alacağım.
    1) Bosch 4-32
    2) Dewalt D25404K
    Şu yukarıda yazdığım modeller hakkında bilgisi olan var mı?
    Birdewww.724magaza.com sitesindeki fiyatlar uygun gibi geldi. Bu siteden alışveriş yapmış kişiler varsa bilgi iletirlerse sevinirim.

• Merhabalar, baktığınız ürünler arasında bosch tercih ederim, teknik servis açısından daha iyi durumda, bu arada alıcağınız cihaz ne gibi özellikler istersiniz sds plus mı yoksa sds max mı? devir ayarı falan filan, kaç kilo olsun istersiniz?
  • Elimde bir tane MAKITA 2480 var. Yaklaşık 2 kilo civarı. Kırıcı performansından memnun değilim.
    Darbe gücü en az 4J olmalı diyorum fakat darbe gücü arttıkça ürün ağırlığıda doğru orantılı artıyor.
    Sanırım 4 ile 6 kilo arası yapacağım işlerde bana yardımcı olur sanırım.
    Fiyat olarak dewalt ve bosch hemen hemen aynı seviye. Fakat henüz iç mekanizma sistemlerini ve bunlarla ilgili yayınlanan şikayetleri (eğer varsa) henüz inceleyemedim.
    Çok nadir olmak kaydı ile zemin beton kırma işinde kullanacağım.
    En ucuz fiyatları 724magaza da bulabildim, fakat siteden şimdiye kadar henüz alışveriş tecrübem olmadı.

Kesinlikle üç tutuculu madren sistemi takılabilmesi gerekiyor.
  • ?
  • 724magaza dan DEWALT D25404K siparişini verdim. Bu Cuma gününe kadar elime geçecek. Bu aletten sonraki aksiyon laser distomat olacak.
    Ucuz birşeyler arayacağım. Kaliteli bir çin malı bile olabilir.
  • dewalt tam profesyonel,bosch amatördür.
  • Sanırım DEWALT ın bir alt markası BLACK&DECKER. Amatör kullanımlar için uygun. Bende amatör kullanım için zımpara, dekupaj testere, elektrikli testere ve darbeli matkabından var.
    Amatör olarakta SKIL daire testere kullanıyorum. Şimdiye kadar 2 kitaplık, 1 telefon rafı, 1 gömme gardrop (en 4m, yükseklik2,8m) , ... yaptım, bir sıkıntı çıkarmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elektirikli Ev Aletleri Tamircisiyim
  • garantisi dolmuş aletler arızlanırsa yardımcı olursun artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.