Şimdi Ara

elektrikli katlanabilir aynanın motorunu yağlayabiliyor muyuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Makyajsız kasa insignia aracım var. Kendim söküp yağladım. Ayna camını trim sökücüyle yerinden çıkartınca 4 vidası var. Vidaları söktükten sonra arkadaki soketini çıkarıp dışarı alabiliyorsunuz. İlk wd40 la temizledim ardından bakımdan kalan yağ bidonundan 1 2 damla motor yağı döktüm çiçek gibi oldu :) artık geri vitese taktığımda aşağı eğilen aynanın sesi gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Furkan61~ ~ kullanıcısına yanıt
    Ben araç garantili olunca pek uğraşmadan direk götürdüm değişim yaptılar ikiletmeden. Konu sahibinin aracı da garantiliymiş kendisine tavsiyede bulundum ama kendisi halletmeyi kafasına koymuş sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Ben araç garantili olunca pek uğraşmadan direk götürdüm değişim yaptılar ikiletmeden. Konu sahibinin aracı da garantiliymiş kendisine tavsiyede bulundum ama kendisi halletmeyi kafasına koymuş sanırım
    sizin ayna açılıp kapanmıyordu sanırım. şimdi ben servise gitsem ve desem böyle böyle motorda ses var diye. adamlar bakacak ayna sorunsuz açılıp kapanıyor. aynayı değiştirmeden beni geri yollayacaklar diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

sizin ayna açılıp kapanmıyordu sanırım. şimdi ben servise gitsem ve desem böyle böyle motorda ses var diye. adamlar bakacak ayna sorunsuz açılıp kapanıyor. aynayı değiştirmeden beni geri yollayacaklar diye tahmin ediyorum.

Alıntıları Göster
    Kendin bilirsin dostum da araç garanti kapsamında. Bu durum da normalde olmuyor o yüzden bir sorun. Ben opelin garantisinden hiç mağdur olmadım. Akü bitti değiştirdiler ayna bozuldu değiştirdiler vesaire bir sürü olay. Bence önce servise git çözmezlerse kendin deneme yoluna gidersin.
    Edit: ayna açılıp kapanıyordu sadece kapanırken ses yapıyor ara sıra da tık tık tık diye zorlanarak gidiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖlüyenYörüler -- 3 Mayıs 2020; 4:10:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Kendin bilirsin dostum da araç garanti kapsamında. Bu durum da normalde olmuyor o yüzden bir sorun. Ben opelin garantisinden hiç mağdur olmadım. Akü bitti değiştirdiler ayna bozuldu değiştirdiler vesaire bir sürü olay. Bence önce servise git çözmezlerse kendin deneme yoluna gidersin.
    Edit: ayna açılıp kapanıyordu sadece kapanırken ses yapıyor ara sıra da tık tık tık diye zorlanarak gidiyordu.

Alıntıları Göster
    eyvallah hocam. yolum servise düşünce aynayı da söylerim. şimdilik ikinci planda o, görevini yerine getiriyor takılmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 3 Mayıs 2020; 4:23:36 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.