< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elektrikli Kia EV3 Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatları (2. sayfa)
-
-
togg ölü doğdu, haberiniz yok sanırım. byd fiyatlarını açıkladıktan sonra ruhuna fatiha göndermeyi unutmayın.
-
Fiyatlar çok ucuz. Bir kendime bir devlete alıyorum olayı bunlarda yok galiba. İngiltere fiyatını GBP kuru ile çarpınca zaten bu fiyatlar çıkıyor. Yani aslında hep olması gerektiği gibi.
-
Merhaba, ev3 için gittim bayiye çok heyecanla gittim bayiler en baz modeli getirip showrooma koymuşlar bildiğin araçdan soğudum yaa görünce hiç bir albenisi yok tu bana göre.. renkler ve zevkler tartışılmaz o ayrı konu...
-
Bugün aracı incelemeye gittim. Elegance paketli araçtı. Araç olduğundan daha iri ve cüsseli hissettiriyor. Yanca genişlik 1.85 m. Bence B SUV standartlarına göre biraz geniş. Arka diz mesafesi ve iç hacim oldukça yeterli. Bagaj da sınıfına göre iyi. Araçta Auto-Regen mevcut. Bu iyi bir özellik. Gelelim eksik gördüğüm noktalara:
- Arabanın iç trim kısımlarında (kapı üstleri, dash-board) hiç yumuşak malzeme kullanılmamış. Sadece kapı tutamaklarının arka kısımlarında az bir miktar suni deri malzeme var.
- Tavan kaplamaları zayıf ve kalitesiz hissettiriyor. Ayrıca yeterli yalıtım malzemesi kullanılmamış hissiyatı var.
- Koltuk oturma minderleri kısa. Baldır desteği zaten yok. Uzun yolculuklar için konforsuz olabilir.
- Yurt dışı incelemelerde belirtilen, en baz modelde bile olan arka kayar koltuklar ve yatırılabilen sırtlıklar TR paketinde gelen hiç bir modelde yok.
- En önemlisi, yurtdışındaki tüm modellerde standart olan; "CCNC - Connected Car Navigation Cockpit" ve "OTA - Over The Air" modülleri ülkemize ithal edilen EV3 modellerinde yok. Yani bu araçlar uzaktan güncelleme alamayacaklar.
En baz donanıma sahip "Elegance" modeli için donanım eksikliklerinden bahsetmeye gerek yok. EV3 kataloğundan donanımlar incelenebilir. Üst paketlerde ilave donanımlar var, ancak o fiyat bandında da üst sınıf araçlar (Tesla Model Y, Kia EV-6, HYUNDAI IONIQ 5 gibi) mevcut.
Bana göre Kia EV3, bazı önemli donanım eksiklikleri göz önüne alındığında, ağırlıklı olarak menzil ile öne çıkan bir model gibi duruyor.
Elegance paketli EV3, içerdiği donanımla 1.640.500 TL liste fiyatı ile biraz pahalı sanki.
-
%10 vergi ile satılan B Suv bir aracın fiyatının 1,5 milyondan başlaması ne kadar acı. Hiçbir zaman bir Türkün uygun fiyata araç sahibi olamayacağı gerçeği ile tekrar yüzleştik.
-
Önden çekiş
-
Haftasonu canlı gördüm bu aracın giriş paketini açıkçası çok tırt geldi bana. 1.5 milyon veriyorsun hiç bir şey yok gibi araçta. Koltuklarıda kumaş hasır gibi çok rahatsızdı. Geniş değil araç üstüne tasarımı pek Türk halkına hitap etmiyor gibi.
En full paketini alayım desen 1.9 milyonlara çıkmak lazım böyle bir aracada o paralar çok bence o paralara çıktımı Tesla Togg veya D SUV elektirikli Torres flan alınabilir.
-
1.4 egea + lpg neyimize yetmiyor ? gdiyor mu gidiyor ,duruyor mu duruyor .
-
1 tane kendine 2 dene dövlete aldığından öledir :D yoksa arabalar ucuz aslında
eidt: öle haberlere bakarken denk geldi, kasıtlı senin yorumlarını falan aradığım yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 19 Kasım 2024; 22:44:56 > -
Bilmeden BOŞ YAPMA ARTIK.
Ham fiyatı bak ne kadar. KDV ÖTV fiyatı ne kadar elektirikli aracın. Yok değil 5 devlete alıyorsun.
-
Tesla'da o fiyata standart renge alırsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X