|
Elektrikli Kia Niro EV Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

-
-
Soytarılık Kia'nın yaptığı. Hatta şerefsizlik boyutunda.
Rahatlıkla yüzde 10 ötv ile getirip 920'ye satabilirler bu aracı 3 donanım eksikle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 9 Ağustos 2022; 19:37:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomobilde güney Kore markalarından uzak duracaksın . Bugün hyundaiye binince tekrar anladım bunu .
Hangi modele bindiniz , bi de donanim seviyesi falan neydi,
Hyundai tabi cok kaliteli degil ama son zamanlarda guzel araclar yaptiklarini dusunuyorum.
Mevcut aracim Hyundai degil fakat 2011-2018 arasi kullandim, mukemmel degildi ama cok kotu de degil bence genel olarak.
Renault pp'li birininin Hyundai gibi son yıllarda en hızlı büyüyen,tüm dünyada ve Türkiye'de yılın otomobil ödüllerini teker teker toplayan ve de üstüne üstlük çoğu segmentte pazar lideri olan markaya bunu demek tam Türk insanının yapacağı cahillik. Size buzdolabı haktır.
-
Evet, bir Ev parası istedikleri için adı çok mantıklı olmuş :)
-
Hyundai elantra modeline bindim bir önceki kasa. Araç gerçekten kağıttan teneke gibiydi . Yol tutuşu falan baya berbattı hiç hoşuma gitmedi. Bundan sonra Hyundai mi Allah korusun .
Renault pp'liyim diye eleştirmek yasak mı anlamadim yani . Elantra modelini kullandım rezalet bir araç desem abartı olmaz. Kesinlikle rakiplerinin çok gerisinde. Yeni modeller nasıldır bilemem . Bilmeye de niyetim yok . Hyundai benim için bitmiştir .
Kia'nın en çirkin aracı. EV6'nın güzelliğine bak birde Niro'nun çirkinliğine bak
-
Bir Kia kullanıcısı olarak mevcut niro'yu beğenmeme rağmen EV modelindeki arka tarafın çirkinliğine diyecek söz bulamıyorum. yenilik yapalım derken saçmalık yapmamak büyük firma belirtisidir KIA bu gruba girmek istememiş, son 1 yıldır tasarımcısı gittiğinden beri bir haller olduğu belli.
Motor gücünü kısarak %10'luk dilime sokabilecekleri bir aracı hem de bu haliyle ne kadar satabilirler merak ediyorum. 2.el piyasası zaten az olan bir modelin belini kırmak için ancak düşmanı böyle bir işe girişebilirdi gerek kalmamış kendileri o işi yapmışlar. :))
Bana göre eksikleri;
- Çıkış fiyatı 1.399.000tl olursa buna kenar köşe eklerler ++ olur
- paket prestige ama jantlar niye 18inç değil
- MM panel niye 11-12inç değil
- İç tasarımda kapı kontrol kısmı vb ne varsa hiç beğenemedim.
Şu haliyle revizyona girmeden almam mümkün değil. neresinden tutsan elinde kalır bir model olmuş. hadi şimdi satın da görelim.
-
Motor gücü yüzde 10 ötv için uygun.
Tek yapmaları gereken 800k altında vergisiz fiyattı, adamlar sırf bu yüzden en üst donanıma paket eklemişler, bu sayede 840 olunca yüzde 10 olmamış. Ciddi ciddi uğramışlar bununla.
Fotoğrafından bile plastik kokusunu hissettiren bir arabaya da 1.4 milyon vermezsin.
En Beğenilen Yanıtlar

Evet, bir Ev parası istedikleri için adı çok mantıklı olmuş :)
|
Soytarılık Kia'nın yaptığı. Hatta şerefsizlik boyutunda.
Rahatlıkla yüzde 10 ötv ile getirip 920'ye satabilirler bu aracı 3 donanım eksikle. |
Renault pp'li birininin Hyundai gibi son yıllarda en hızlı büyüyen,tüm dünyada ve Türkiye'de yılın otomobil ödüllerini teker teker toplayan ve de üstüne üstlük çoğu segmentte pazar lideri olan markaya bunu demek tam Türk insanının yapacağı cahillik. Size buzdolabı haktır.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X