|
Elektrikli Mercedes EQE, 'küçük EQS' dedirten tasarımla geldi
-
-
Mercedes son zamanlarda modelleriyle gençleşiyor resmen.
-
ELALEMİN ÇOCUKLARI CİN GİBİ YAPTIKLARIYLA DEVLETİNİ YÜCELTİYOR.
-
Daha kompakt ve guzel olmus 👌👌👌
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkes modellerinde kendisini ve bindireceği halkı gençleştirirken ,ben arabayı incelerken kahroluyorum. Diyorum memur maaşı ile 778 sene çalışır isem 2011 modelini alabilirim inşallah. Daha yazacak şeyler var ama yazarsam 778 senede de alamayabilirim. Neyse ki BUNA DA ŞÜKÜR DJDJDJ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamlar yapmış bize izlemek düşüyor
Yine de bi togg değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyük markaların devleti olmaz. Kazanacağı paraya bakar.
-
Avrupalı ve Amerikalı insanlara hayırlı olsun. Hakkını arayan, vergisini yedirmeyen toplumlara hayırlı olsun. Ama ülkesinde haksızlığa sesini çıkartmayan, paraları gözlerinin önünde çalınan ve buna dur demekten aciz toplumlar ise daha beter olsun...
-
bu nasıl oluyor mesela, adamlar elektrik olayına hemen entegre olabiliyorlar, gerçekten çok ilginç... elektriğin mercedesi bu olsa gerek.
-
Amin kardeşim
dıj güjler...
-
BMW de bunu koydu milletin önüne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dacia alabilecek kadar zengin olsak yeter, Mercedes bizim neyimize.
-
Güzel duruyor ama yeterince seksi değil.
-
Elon Mask'ın kamyonet ekibiyle çizmişler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bin beter olsun hemde kardeşim, Bize şahinler doğanlar dacialar bile fazla
-
biz de yaptık elektrikli yerli ve milli. elektrogazla çalışıyor. merso ne ki?
-
Avrupalı ve Amerikalı insanlara hayırlı olması... hakkını aramaları, vergisini yedirmeme vs. den değil tümleyeni ülkeleri sömürmesinden kaynaklıdır... Bkz. Amerika, Fransa, İngiltere, Almanya...
-
Enflasyon oranından kaynaklı ilave artışla birlikte aile yardımı ödeneği dahil en düşük memur maaşı *4 bin 881 TRY*. 778x12x4881=45.569.016 TRY. Hangi aracın 2011 modeli?
Avrupalı ve Amerikalı insanlara hayırlı olsun. Hakkını arayan, vergisini yedirmeyen toplumlara hayırlı olsun. Ama ülkesinde haksızlığa sesini çıkartmayan, paraları gözlerinin önünde çalınan ve buna dur demekten aciz toplumlar ise daha beter olsun...
|
Herkes modellerinde kendisini ve bindireceği halkı gençleştirirken ,ben arabayı incelerken kahroluyorum. Diyorum memur maaşı ile 778 sene çalışır isem 2011 modelini alabilirim inşallah. Daha yazacak şeyler var ama yazarsam 778 senede de alamayabilirim. Neyse ki BUNA DA ŞÜKÜR DJDJDJ
|
Niye, Kanada da mı sömürmüş? Cin tarafından 25 yıldır sömürülen Avustralya mı sömürmüş, Taiwan da mı sömürmüş yoksa? Yoksa buranın 10'da 1'i fiyata araba satan Gürcistan mı, Irak mı sömürmüş? Yunanistan kimi sömürmüş mesela, Hırvatistan, Slovenya kimleri sömürmüş? Bazı şeyleri itiraf etmekten korkmayın artık. |
Büyük markaların devleti olmaz. Kazanacağı paraya bakar.
|
Heh ne zaman gelirler diye bekliyordum... Aynen kardeşim hepsini çala çala yapıyorlar. Bilime yaptıkları yatırımlar, ürettikleri ürünler hepsi zaten yalan dolan. 5 kuruş benzin zammına ortalığı ayağa kaldıran halklarda yalan dolan. Aynen hepsini sömürerek yapıyorlar zaten. Bi bitmediniz... Hatta dünyada düzmüş diyolla... |
Avrupalı ve Amerikalı insanlara hayırlı olması... hakkını aramaları, vergisini yedirmeme vs. den değil tümleyeni ülkeleri sömürmesinden kaynaklıdır... Bkz. Amerika, Fransa, İngiltere, Almanya...
|
Benzer içerikler
- whatsapp kilit koyma
- wechat qr code sorunu
- adresimde başkası görünüyor ne yapmalıyım
- twitter video indirme nasıl olur
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X