Şimdi Ara

Elektrikli Motosikletler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün doğubankın oralarda 1100wattlık saatte 50km yaptığı idda edilen 100km menzilli çok daha büyük versiyonunu gördüm bunun.
    Yaklaşık 1800ytl, fiyatı güzel, ama hesaplarıma göre o aracın 50km sürat ile 100km gitmesi için en az 80Amper saat akü sahibi olması lazım. Bu da her biri 25 kiloluk 4 tane batarya demek çünkü büyük ihtimalle o araç ta 48volt. Yani sırf 100kilo akü taşıyorsun. Kilosunu sorduğumda o kadar ağır değil dedi, ha 100kilo o kadar fazla bir şey değil aslında, çok daha ağır motorsikletler var.
    Düşündüm şu anki motosikleti iade edip onu mu alsam diye:) sonra saatte 50km biraz fazla süratli olduğu geldi aklıma, çarparım bi tarafa, zaten kısa mesafe dolaşıyorum.
    Genede buradan bineyim bilmem şuraya gideyim 40km mesafe üstüne geri döneyim zaten dümdüz yollar diyorsanız uygun bir araç.
    Doğubankın oralarda 1800ytlye satılıyor.

• Kardeş, 1100 watlık bisikletin fotosunu çekip yayınlayabilirmisin acaba?
  • Bunun için karşıya gitmem gerekir fotoğraf makinesi ile ama markasını öğrenirsem websiteleri falan vardır onu veririm orada vardır fotoğrafı. Ama bildiğimiz motorsiklete benziyor, kuryelerin kullandığının biraz daha büyüğü gibi.
  • Çok iyi olur kardeş, bende zaten STMAX kullanıyorum 3 aydırve çok memnunum. 1100 watlık elektrikli bisikletin dik yokuşları çıkması lazım. Bence bu bisikletlerin geleceği çok parlak.
  • nikon d-50 biraz pahalı kamera onu doğubanka götüremem ama bir arkadaşın telefonu ile falan çekmeye çalışırım
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Apartmandaki bir kadın inatla motosikletin şarj fişini prizden çekiyor. Kendisi ile konuştum muhattabım değilsin sen git baban gelsin şeklinde bir cevap aldım. Aylık elektrik masrafının 2-3 ytl arasında olduğunu belirtmeme ve apartman yönetimine bu masrafı aylık olarak ödiyeceğimi belirtmeme rağmen olmaz öyle şey diyor, imza toplasam diyorum, kafana göre imza toplayamazsın eline kağıt alan imza mı topluyacak diyor, ha kadın yönetici değil bu arada, yönetici ile konuştum, imzalı belgem var şöyle şöyle elektrik masrafını ödeyecek şöyle şarj edebilecek üstte watt hesapları var. Şimdi kadın toplantı olmadan kabul etmiyor böyle şeyleri.
    Apartman yöneticisinden (kendisi avukat) izin aldığım halde o fişi prizden çekerse yasal olarak ne yapabilirim?
  • arkadaşım benım arkadaşımda senın stmax elektrikli bisikletin aynısı war 30km/h nerden cıktı ben kullandım şarjı full dolu idi 50km/h hız yaptı hcbir bisiklet yetişemedi bize rampalarda çok guzel dinlemıyor cıkıyor 2 kişi bindik 40-45 yaptı
  • quote:

Orjinalden alıntı: NI MH

Apartmandaki bir kadın inatla motosikletin şarj fişini prizden çekiyor. Kendisi ile konuştum muhattabım değilsin sen git baban gelsin şeklinde bir cevap aldım. Aylık elektrik masrafının 2-3 ytl arasında olduğunu belirtmeme ve apartman yönetimine bu masrafı aylık olarak ödiyeceğimi belirtmeme rağmen olmaz öyle şey diyor, imza toplasam diyorum, kafana göre imza toplayamazsın eline kağıt alan imza mı topluyacak diyor, ha kadın yönetici değil bu arada, yönetici ile konuştum, imzalı belgem var şöyle şöyle elektrik masrafını ödeyecek şöyle şarj edebilecek üstte watt hesapları var. Şimdi kadın toplantı olmadan kabul etmiyor böyle şeyleri.
    Apartman yöneticisinden (kendisi avukat) izin aldığım halde o fişi prizden çekerse yasal olarak ne yapabilirim?

Kadın baban gelsin demiş işte.Sorunun cevabı kendi içinde

• Güzel bir araca benziyor.Acaba fiyatı nedir?
  • Bi motor için fazla sessiz altında ne var belli değil ona bineceğime bisiklete binerim.
    belki karizma daha az çizillir.
  • Bisiklete binmek karizmayı çizdirmez, sürmeyi bilene karizma yapar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Bisiklete binmek karizmayı çizdirmez, sürmeyi bilene karizma yapar

Sen ne dersen de, kızlar bu devirde bisiklete binen erkeklere pek iyi bakmıyorlar, pas bile vermiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 15 Eylül 2007; 13:55:31 >
  • 1- Bisiklete doğru düzgün binen erkek sayısı az
    2- Tostun arasına koymalık kızlar piyasada çoğalınca durum böyle oluyor.
    3- Motorum var diye bana bakacak kız hiç bakmasın daha iyi
  • Bisiklet mevsusunu açan olarak fikrimi söylüyeyim.
    Bisiklet olayı biraz zor. İstediğin kadar iyi kullan bisiklet karizma yapmaz bikere adı çocuklarla geçiyo tıfıllarn bindiği bi ulaşım aracı + bisiklete binerken giğdiğin kıyafetler pek karizma durmuyor genelde.
  • Abicim sürdüğün bisiklete ve nası sürdüğüne göre değişir karizma meselesi. Bendeki bisiklet de öyle aman aman çok karizma duran birşey değil, ama iyi sürersen bisikletten anlayan herkesin gözünde karizman oluyor orası kesin.

İkinci olarak ben sürülen alete değil nası sürdüğüne bakılması gerektiğini savunan bi insanım. Ha, motordan sürücüden anlamayanların gözünde karizmanız olabilir ama onun adına karizma demem ben, çünkü ancak bir EZİK motordan-arabadan anlamayanların ilgisini çekip kendi çapında sevinir. Benim gözümde o adam sıfırdır, yani altında 600cc supersport alıp düz yolda bağırtmakla karizma olunmuyor, onu virajları alırken görmek lazım bir de.. Neyse demek istediğim şu, sürücü iyiyse her zaman saygıyı hakeder, kötüyse de iyi makine alarak ancak o işten anlamayanları kekleyebilir, o camianın içinde olanların gözünde pek bi saygınlığı olmaz..

Bunlar benim düşüncelerim tabi.. Genel olarak insanlar motordan falan anlamadıkları için vıınnn edince birşey sanıyorlar

• yahu tutturmuşsunuz karizma diye, sırf karizmam çizilmicek diye başarılı olduğu kanıtlanmış şehir içinde güzel bir ulaşım aracı olan bisikleti kullanmıyan adam bana yorum yapsa ne olur, yapmasa ne olur. Bu tarz insanları amsterdamın ortasında bırakıp o "karizma olmayan, karizmayı çizen" bisikletler tarafından sürekli sollanmasını görmek isterim. Sırf milletin karizma merakı yüzünden ülkeye giren paranın büyük bir kısmı lüks otomobillere, cep telefonlarına gidiyor, babamın aracınını ortalama süratine baktım 30kilometre, mersedesinki de 30kilometre, trafik var, sırf "karizma" için milyarlarca para verip ortalama 30kilometre ile yol alıyorsunuz, ben ne desem boş, bunu yapan adam, gider 1500ytlye cep bilgisayarı alır ama sadece resim göstermede kullanır.
  • 30 km/h ile giderken çekeceği maksimum akımı çekerki bende koşarak geçerim senin cihazı yokuş yukarı bir yer olduğunda eline alırsın cihazı öyle çıkartırsın 30 km/h ile giderkende trafikte çok sıkıntı çekersin ki ben motorla 60 la giderken en sağdan gitmek zorunda kalıyorum bu cihazı sana kaldırımda sürdürürler ancak..
  • Yahu şu soruma bir cevap verseniz?Nerden ucuza bulurum bunu?
    quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Güzel bir araca benziyor.Acaba fiyatı nedir?
  • bndede aynı motorun siyahı var st max ibre maksimum 60 ı gösteriyor benımkısı 52-53 e çıkıyor ama doğru olmadıgını bnde bılıyorum aldıgım yere sordum herif o değil altındakı hız göstergesi dedi dedim o mil hesabi yok dedi :D 4 aydır kullanıyorum gayet memnunum her işimi bunla hallediyorum tek şarjla ortalama 45 km gidiyor kndi hesabıma göre çarşıya git gel :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.