Şimdi Ara

Elektrikli Scooter Bakım Gerektiriyor mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay öne Segway F2 Pro scooter aldım.

şarj ediyorum lastik hava basıncını kontrole edip hava bastım. Efil efil sürüyorum.

Bu aletlerin bir bakımı falan oluyor mu. ya da arıza verene kadar servis yolu gözükmüyor mu

Tecrübesi bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

Ne zaman görüseniz yazabilirsiniz cevaplar için acelem yok şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam selam, aynı model scooterı almayı düşünüyorum ben de. modeli tavsiye eder misiniz? f2 pro ile xiaomi 4 pro 2nd gen arasında kaldım yaklaşık olarak aynı fiyatlar. segwayde süspansiyonun oradaki gidon boşluğu biraz kafamı kurcalıyor bu konuda sizin fikriniz nedir?

• onuruno99 kullanıcısına yanıt
    Aktif olarak kullaniyorum
    Gidon boslugu sorunu ben yasamadim varsada hissetmedim hocam.

Genel olarak memnunum.
    Digerlerini kullanmadigim icin karsilastirma yapamiyorum.

On suspansiyondan memnunum arkada da olsa cok guzel olurmus

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim, sanırım ben de alacağım f2 pro modelini. inşallah bu boşluk konusunu ben de sizin gibi yaşamam. son olarak ön süspansiyon gerçekten bir konfor sağlıyor mu sizce? kaldırımda falan giderken süspansiyonu olmayan modeller baya sarsıyor bu alette ortadan tümden kalkmıyordur gerçi ama yine de bir konfor sağlıyor mu?

• Ben alirken en onemli kriterimdi

Yillar sonra yeni bir model alacak olsam en dikkat edecegim arkada da suspansiyon

Şuan memnunum ama arka tarafta 1 tık daha fazla konfor saglar.

Ben kucuk yolları bozuk bir ilcede yasiyorum

Arnavut kaldirimi denen taş doşeli yollar var baya bozuk eski taşlar oralara girdigimde ön suspansiyon kurtarmiyor mesela

Belimi elime alacak gibi hissediyorum bel fıtıgım var
    Omur iliklerim oynuyor :D

Ön olmasa ne olur tahmin edemiyorum

Ben suspansiyonlu alma sebenin daha once cok iyi bir scooter a bininmistim vakko nun sattigi

Xiaomi 2 pro 3 bin tl iken o 10 bin tl idi.

Sonra xiaomi 2 ye bindim Arada o kadar fark vardiki şahin arabadan ferrariye gecmis gibi hissetmistim Ben suspansiyon kiymetini o zaman anladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 12 Eylül 2024; 11:54:47 >

• Youtube dan bu arkadası takip et
    F2 pro kullaniyor cok guzel gosteriyor

• Zeen Z kullanıcısına yanıt

Detaylı açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. O arkadaşın videolarını izledim bir kaç gündür. Bugün de siz ve bir kaç üyenin daha açıklamalarıyla akşam inşaallah gidip alacağım F2 Pro'yu. Tekrar teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • giderken titreme yapıyorsa hangi nedendendir sizce?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.