|
Bildirim
ctrl+f ara "vergi" 0/0 |
“Elektrikli scooterların toplu taşıma araçları ile entegre olacak şekilde kullanımı sağlanacak.”
Bu maddeden sonrasını okumaya gerek yok. Bunlar sadece hayal ürünü. Bu ülkede adam akıllı bisiklet yolu bile yok, bunumu yapabilecekler. |
Ne kadar vergi alacaklar, onu göremedim 😀
|
Scooterda ÖTV yüzde 80 olmadı mı acaba
|
kağıt üzerinde bütün önlemleri alan on numara beş yıldız bir ülkeyiz, keşke kağıt üzerinde yaşasaydık her şey daha güzel olurdu.. ✌️😎
|
Ulan bi karışmadıgınız bu vardı çok şükür bunada el attınız üzülüyorum yakında para koparmak için plakada isterler...!!!
|
Kağıt üstünde "avruba sdandardındayız yeuv" demek içindir |
Bisiklet candır daha hızlı gider hız sınırı yoktur ehliyet yoktur şarj gerektirmez
|
elektriğe ve arabaya düşman birileri var.
"gürültü kirliliği oluşturmayacak şekilde kullanıma izin verilecek"... yaprak hışırtısı sesi çıkaran elektrikli araça izin verilmeyecekmiş. dolmuş otobüs su sesi çıkarıyor onlar izinli. devletin yüksek kademesinde kulak testini geçemeyenlerde bu tip karar verme yetkisi olmamalı. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ctrl+f ara "vergi" 0/0 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacobıan -- 13 Eylül 2020; 13:34:40 > |
|
|
|
Kağıt üstünde "avruba sdandardındayız yeuv" demek içindir |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 13 Eylül 2020; 13:59:29 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 13 Eylül 2020; 14:32:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Orada bir karşılaştırma yapmadım ulaşım aracı olarak piliz bisiklet kullanılabilir dedim illa pil isteniyorsa elektrikli olan bisikletlerde var kastettiğim Suriyelilerin bindikleri değil normal pedalı bisiklete batarya ve tezkerlek göbeğine motor kiti takılıp elektrikli olabiliyor üstelik vergiside yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |