Şimdi Ara

Elektrikli Soba ve Isıtıcı Cihazlar İçin Sıcak Fırsatlar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
21
Favori
34.309
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    N11 den bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arçelik Flavel FLV IA 2000 DE Infrared Isıtıcı almayı düsünen varsa arçelikte bonusa özel hediye geldi bana 120ye satıyorum 2 yıl garantili 01.12.2015 fatura tarihi açılmamıs kutu ile teslim edecem alana..
    2000watt -MAGAZA SATIS FİYATI VE N11 SATIS FİYATI 177-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifference35 -- 1 Aralık 2015; 23:36:37 >
  • Delonghi 10 dilim n11de en uygun fiyat forumdan %15kuponunu alirsan 340 TL +kupon ücreti = 355 TL bence kötü rakam
    Elektrikli Soba ve Isıtıcı Cihazlar İçin Sıcak FırsatlarElektrikli Soba ve Isıtıcı Cihazlar İçin Sıcak Fırsatlar

• arkadaşlar şu kumandalı ufo tarzı rezistanslı ısıtıcıları hiç beğenmiyorum sadece yakınını ısıtıyor en pahalısı bile..
    fanlı bir ısıtıcı 10 m2 bir odadaki havayı 10-15 dk çalışarak kırıyor..

o yüzdenhttp://urun.n11.com/isitici/zen-home-fanli-isitici-duvar-tipi-2000w-P18134749
    böyle ürünler kovalıyorum.. sizin düşünceniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

arkadaşlar şu kumandalı ufo tarzı rezistanslı ısıtıcıları hiç beğenmiyorum sadece yakınını ısıtıyor en pahalısı bile..
    fanlı bir ısıtıcı 10 m2 bir odadaki havayı 10-15 dk çalışarak kırıyor..

o yüzdenhttp://urun.n11.com/isitici/zen-home-fanli-isitici-duvar-tipi-2000w-P18134749
    böyle ürünler kovalıyorum.. sizin düşünceniz nedir?

Fanli isiticilarin duvar tipi olanlari tavsiye edilmiyor. Ayrica fanli isitici ile erken isinir erken sogur. Ve havayi kurutur. Tavsiyem yagli radyator alin. Ozellikle delonghi dragon modeli iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fanlı ısıtıcı kullanıyorum 5dk da ısıtıyor
    ama ses ve baş ağrısı yapıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcc53 -- 2 Aralık 2015; 8:07:05 >
  • Odayı ısıtmak sıcaklığını arttırmak için UFO vb. Isıtıcı alacaklar almasın pişman olurlar , bu tarz ısıtıcılar anca doğrultuda olduklari yeri ısıtırlar. Bana gore 5 para etmez aletler boş yere elektrik faturası ödersiniz. Hele hele büyük bir odada düşünüyorsanız sürekli açık bırakmanız lazım böyle olunca da klimanin kat kat fazlası elektrik faturaniza yansir, imkânınız varsa başka seçeneklere yonelin.

• Rezistansı ısıtıcı kullanıyorum ne boğaz kaldı,ne baş ağrısı,nede yüzümün rengi Deli gibi yağlı radyator ariyorum kesinlikle sağlık açısından rezistansı ısıtıcı tavsiye etmiyorum arkadaşlar Benim şöyle bir özel durumum var ancak ofiste kullanıyorum günde yaklaşık 8 saat yanıyor ve oda 30 m2 falan sonuncu yukarıda yazdığım gibi bilginize...

• quote:

Orijinalden alıntı: velovis_

http://www.hepsiburada.com/delonghi-trd4-1025-dragon-4-10-dilim-yagli-radyator-p-EVDELTRD1025

25 çekle 345 tl 9 taksit kullananlar memnunmu

Bende kovaliyorum aynı ürünü forumdaki herkes memnun ancak fiyatı daha uygun gelebilir diye düşünüyorum o yüzden bence pusuda olun ;) hedefin 300 benim mesela ;)

• Delonghi Dragon 4 aldım 1 ay önce. 2 gün deneme amacıyla orta seviyede çalıştırdım gayet hoşuma gitti.
    Kendi fırsatınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Misal Morhipo'da 349.90'a satılıyordu. Ayda bir çek dağıtır Morhipo biraz bekledim avantajix karşılığında 50/250 çek buldum bana 300TL'ye geldi.

Bir tane de Veito CH1800 XE alıcam. Darkese'den 208TL'ye geliyor. Acaba güvenilir mi siteyi ilk kez duydum?

• Elektrikli Soba ve Isıtıcı Cihazlar İçin Sıcak Fırsatlar

ben bu ürünü kullanıyorum 7 seviyesi var. ben 2. seviyede çocuk odası için kullanıyorum 2 ve 3 arasında gayet yeterli konforu sağlıyor 3 ve yukarısı oda sıcak oluyor çok soğuk havalarda kullanılabilir.

önce 2500 w da çalıştırıyorum 5 dk içinde ısınıyor 10 dk içinde odayı ısıtıyor. sonra 1000 w a alıyorum o şekilde bırakıyorum sabaha kadar termostatı sayesinde çalışıp duruyor. Yağlı radyatör hemen soğumadığından dursa bile oda soğumuyor bell bir derecede kalıyor.

Ben 2 senedir kullanıyorum memnunum alacak arkadaşlara da tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 3 Aralık 2015; 14:09:56 >

• Delonghi için elektrik tüketimi konusunda yardımcı olabilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: erturkburak

Delonghi için elektrik tüketimi konusunda yardımcı olabilecek var mı?

Elektrikli ısıtıcılarda elektrik tüketimi değişmez. Tükettiği elektrik kadar ısıtır. Radyatör ve konvektör ısıtıcılar için böyle.

Sadece quartz ısıtıcılarda ısıyı ışığa çevirip uzağı ısıtabilme performansı değişir. O da % 3-5 değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

Delonghi Dragon 4 aldım 1 ay önce. 2 gün deneme amacıyla orta seviyede çalıştırdım gayet hoşuma gitti.
    Kendi fırsatınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Misal Morhipo'da 349.90'a satılıyordu. Ayda bir çek dağıtır Morhipo biraz bekledim avantajix karşılığında 50/250 çek buldum bana 300TL'ye geldi.

Bir tane de Veito CH1800 XE alıcam. Darkese'den 208TL'ye geliyor. Acaba güvenilir mi siteyi ilk kez duydum?

Şuan satista yok ama siz 300 aldınız sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinjanbert

quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

Delonghi Dragon 4 aldım 1 ay önce. 2 gün deneme amacıyla orta seviyede çalıştırdım gayet hoşuma gitti.

Şuan satista yok ama siz 300 aldınız sanırım.

Evet 349'dan 369'a çıkardılar ve stok bitti.
  • Geçen kış elime 4 adet dragon 4 geçmiş idi ikisini sattım biri paketinde duruyor yazlık için ,diğerini kardeşim kullanıyor,piyasda bulabilceğiniz en kaliteli yağlı radyatördür kendileri,hem malzeme kalitesi ,hem ısıtma kalitesi (farklı bir yapıya sahip olduğu için petekler baca görevi görüyor resmen yukarıya sıçak hava üflüyor),hemde enerji harcaması diğer yağlı radyatörlerden daha iyi ,sebebi farklı bir yapıya sahip,kapalı petek sistemi olduğu için daha kısa sürede ısıtıp daha geç soğuyor ve daha fazla rezistansa düşüp daha az çalışıyor,
    50 tl 100 tl gazla verin ömürlük bu ürünü alın yıllarca randımanlı ve vetimli kullanırsınız,
    Ayrıca bazı yağlı radyatörler çok sesli çalışıyor insanın sinirlerini bozuyor belli süre sonra bu radyatörde nerdeyse ses yok,koçtaşın markası bylls arçelik yağlı radyatörlerin sesine dayanılmıyor mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evde kullancaksanız ortam havası ısınsın istiyorsanız muhakkak radyatör alın ,ıfo benzeri ısıtıcılar ortam havasını ısıtmaz gördüğü yeri ısıtır hepsi o,ufoyu koycan karşısına oturcan yanda sağda solda ıfonun görmediği insan ısınmaz,ufo benzeri ısıtıcılar açık alan yada çok geniş alanlarda kullanılmaya uygun,
    Fanlı ısıtıcı isteyen sakın sinbo vb. Markalardan değil,içi seramik fanlı ısıtıcı alsın en uygunları koçtaşta bylls marka seramik fanlılar,
    Fanlı ısıtıcıyı banyo gibi ufak alanlarda kullanın yada çok ufak odalarda onda dahi çok aman aman randıman vermez tecrübeyle sabittir,
    Isınman için elektirikli ısıtıcı tercihiniz var ise kesinlikle yağlı radyatör kullanın .

Tekrar ediyorum ev için infrared tarzı ufo gibi ürünlerden ziyade yağlı radyatöre yönelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakir RF11 yağlı radyatörü tavsiye ederim. 3 senedir kullanıyorum herhangi bir şikayetim olmadı.
  • https://m.koctas.com.tr/urun/delonghi-dragon-8-dilim-trd4-0820/17715/24418

Delonghi 8 dilim trd4 0820 - 320tl

Şu an üşüdüğüm için fazla araştırmadım, sıcak gibi ya da bana öyle geldi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.