Şimdi Ara

Elektrikli Süpürge ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elektirkli süpürge konusunda son iki üründe tıkandım kaldım (tabi sizin önerileriniz olacaksa da o ayrı :) )

* Rowenta RO-4523 (~350 TL Taksitle)
    * SAMSUNG SC-8680 (~360 TL TAksitle, tabi bulunabilrse)
    * SAMSUNG SC-8690 (8680 yerine cıktıgı soylenen cihaz yaklasık olarak aynı spec lere sahipmis selefi ile)

Ben bu iki urun arasında kaldım, sizin tavsiyeniz nedir?

Birde onerileriniz icin benim kriterlerim:

* Max 400 TL olmali
    * Sulu temizlik olmasın, temizligi konusunda herkes hem fikir :S
    * Sessiz olması
    * dışarıya toz ve koku vermemesi
    * yuksek emis gucunu olabildigince az enerji tuketimi ile yapabilmesi.
    * Sonradan cıkacak masrafların en alt seviyelerde olması.

Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum bu isi 3-5 gun icersinde cozmem gerekiyor.

Ozellikle benim tercih ettigim urunleri kullanan arkadaslarda bir kac kelime yazarlarsa cok cok cok sevinirim.

Cok tesekkurler arkadaslar...

• http://www.hepsiburada.com/Liste/arnica-hydra-su-filtreli-1800-watt-elektrikli-supurge/ProductDetails.aspx?productId=evarnihydra&categoryId=155123

ben bu ürünü kullanıyorum, arnica hydra

düşük tüketim yüksek çekiş gücü,
    sürekli sabit çekiş,
    koku yapmaz,
    camlar kapalı tüm evi süpür,
    ekstra masraf, eksra maliyet yok,
    gerçek su filtreli süpürge,
    üstelik çok hesaplıııı
    suyuna parfümünüzden, traş losyonundan vb ne isterseniz sıkın eviniz mis gibi koksun

sizin için olumsuz olabilcek yönleri,
    sessiz değil,
    kullanım sonrası ilgi ister (bu ilgiyi ben abartıyorum üzülmesin diye : ) çünkü çoooook memnunum)

• Çok teşekkürler,

Ben ses ve temizlik sonrası temizlik konusunu biraz onemsiyorum. Bahsettiginiz cihaz icin guzel yorumlar almakla birlikte bahsettigim etkenler yine kullanıcılar icin biraz can sıkıcı haller almis.

Yinede onerinizden dolayi cok tesekkurler...
  • Oncelikle yazdıgınız icin tesekkurler...

Cihazın ozellikleri cok guzel gorunuyor, ozellikle emis gucu ve HEPA filtre olayı oldukca guzel. Bu cihaz hakkında yorum arastırdım google da lakin pek birsey gozume carpmadı. Kullanan arkadaslar varsa burada yorumlarını paylasabilirler mi?

quote:

Orijinalden alıntı: seckinty

http://www.hepsiburada.com/Liste/homend-dustbreak-2000-watt-elektrikli-supurge-1201/ProductDetails.aspx?productId=evhome1201&categoryId=155123

bunu bi incele derim

• Arkadaslar merhaba,

Torbasız alma konusunda biraz daha istekli olmaya basladim ve kullanıcı tavsiyeleri ve Samsung'un 8680 veya 8690 modelini yakınımdaki hicbir magazada bulup deneyemeyisimden dolayı Philips in Marathon 9210 modeline dogru gonlum kaymaya basladi :-)

Cekis gucu, yıkanabilir filtre ve kolay temizlenebilir hazne gibi ozellikleri nedeniyle sanırım bu urunu alacagim.

Bu son radde de "dur yapma su cok daha iyidir ve f/p orenı cok daha yuksektir" diyecek olan var mı? :-D
  • Filitrelerin ne kadar zamanda bir değiştiğini ve fiyatlarınıda bir araştırınız.

quote:

Orijinalden alıntı: erturkvarol

Arkadaslar merhaba,

Torbasız alma konusunda biraz daha istekli olmaya basladim ve kullanıcı tavsiyeleri ve Samsung'un 8680 veya 8690 modelini yakınımdaki hicbir magazada bulup deneyemeyisimden dolayı Philips in Marathon 9210 modeline dogru gonlum kaymaya basladi :-)

Cekis gucu, yıkanabilir filtre ve kolay temizlenebilir hazne gibi ozellikleri nedeniyle sanırım bu urunu alacagim.

Bu son radde de "dur yapma su cok daha iyidir ve f/p orenı cok daha yuksektir" diyecek olan var mı? :-D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar,

Güzel bir noktaya deginmissiniz. Filtre konusunda da Philips 9210'un basarili oldugunu soylemek istiyorum. Oldukca basarili gorunuyordu (yorumlardan da bu sekilde geri donusler yapilmis). Samsung 8680/90 da yikanabilir filtre ile one cikiyordu. ama dedigim gibi urun yok.

Ve tum bunlarin sonunda Philips 9210 modelini siparis verdim, yarin veya ertesi gunu elime gecer diye umuyorum.

Merak eden olursa diye yazayim,www.sanalreyonum.com sitesinden 418 TL 10 taksit seklinde aldim.

Kullandiktan sonra detaylarinida iletirim. Gerci Darty de deneme firsatim olmustu ve sessizlik ve cekis gucu bakimindan kalbimi kazanmisti. Bakalim gercek hayatta nasil bir performans sergileyecek :)

quote:

Orijinalden alıntı: sonkurt

Filitrelerin ne kadar zamanda bir değiştiğini ve fiyatlarınıda bir araştırınız.

quote:

Orijinalden alıntı: erturkvarol

Arkadaslar merhaba,

• Ürün dün elime geçti ve iki halı üzerinde çalıştırıp bir performans denemesi yaptım. Oldukca basarili oldugunu soylemek istiyorum. Lakin temizlik kısmı biraz dikkat gerektiriyor.

Filtrelerin yıkabilir olması ve içteki toz filtresini temizlemek için bir adet küük fırça verilmiş olmasıda guzel. Ama temizlik işini balkon vs gibi bir yerde yapmak yada bir poseti gecirip onun icine dokmek daha mantıklı gibi gorunuyor.

Paylasayim istedim.
  • bende 9200 modelini kullanıyorum.ne yazıkki filtrelerin yıkanabilir özelliği yok..fakat ben yuvarlak silindir filtreyi yıkattırıyorum.büyük araba yıkama makinelerinde tazyikli suyla yıkayınca hiçbir sey olmuyor...çekiş gücünden cok memnunum...siiznde dediiniz gibi rüzgarsız bir havada balkonda yada dış kapının onunde poşete gecirerek temizliği yapılıyor.
  • Philips 9210 351 tl...sen pahalı almışsın arkadaşım....

Philips FC9210 Marathon Toz Torbasız Elektirikli Süpürge (hızlı gönderi,aynı gün kargo)
    Kapıda nakit ve kredi kart ödeme,Asya +5, World+3 BonusCard 6+3
    Hızlı gönderi
    Daha fazla bilgi göster...
    351,63 TL
    dün 20:22
    sanalreyonum.com
  • Kesinlikle LG ve SAMSUNG ürünlerinin BEYAZEŞYALARINDAN uzak durun arkadaşlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_45824623/tm.htm

Satış sonrası çok çekersiniz...

Bu arada Samsunglar satış öncesi hepa filtrelerinin yıkanabilir olduğunu iddia ediyor, ama satış sonrasında yetkili servisi en az yılda bir değiştirilmesi gerektiğini söylüyor...
    Filtre fiyatı ise 100 TL...
    Süpürgesin fiyatı (SC8481) 299 TL

Ayrıca ŞİKAYETVAR.com a girip samsung hakkındaki şikayetlere bir göz atın derim...
    Bir de benim bir şikayetim olmuştu mesala, ama adamlar sorunu çözmemelerine rağmen şikayetvar'a sorun çözülmüştür diye bilgi veriyorlar...
    Böyle de sahtekarlar... Hatta ben telefondaki kayıtla internetteki kaydı karşılaştırdım, adamlar daha benimle görüşmeden önce şikayetvar'a sorun çözülmüştür diye bilgi veriyorlar... Usulen de bir telefonla arıyorlar sağolsunlar...

quote:

ALINTI=Eryücel
    Süpürge ile ilgili yazacaklarım kitapçık olur ancak; şunu anladım ki;

1) Servis ağı zayıf markalardan uzak durulacak... Servise gidiş geliş saatlerimi alıyordu. Merkezi noktalarda servisi yok
    2) Makine parçası için 2 ay yurtdışından parça beklendi.
    3) HEPA Filtre yıkanması gibi bir olay yok.. yıkanınca deforme oluyor, dolayısıyla emiş gücü azalıyor. 2 defa filtre değişti.. Filtre ücreti süpürge ücretine yaklaştı..
    4) Toz torbasını bile bulmak mesele.. (Bkz. birinci madde:))
    5) Servis elemanları teknik olarak yetersiz ve bilgisiz.. Dolasıyla tamir sürecine girmek istenmediğinden sinirlerim artık dayanmadığından ve servise gidecek vaktim yok... Yeni bir süpürge alınmıştır..

• quote:

Orijinalden alıntı: fthysr

Kesinlikle LG ve SAMSUNG ürünlerinin BEYAZEŞYALARINDAN uzak durun arkadaşlar.

Bu arada Samsunglar satış öncesi hepa filtrelerinin yıkanabilir olduğunu iddia ediyor, ama satış sonrasında yetkili servisi en az yılda bir değiştirilmesi gerektiğini söylüyor...

Ayrıca ŞİKAYETVAR.com a girip samsung hakkındaki şikayetlere bir göz atın derim...
    Bir de benim bir şikayetim olmuştu mesala, ama adamlar sorunu çözmemelerine rağmen şikayetvar'a sorun çözülmüştür diye bilgi veriyorlar...
    Böyle de sahtekarlar... Hatta ben telefondaki kayıtla internetteki kaydı karşılaştırdım, adamlar daha benimle görüşmeden önce şikayetvar'a sorun çözülmüştür diye bilgi veriyorlar... Usulen de bir telefonla arıyorlar sağolsunlar...

quote:

ALINTI=Eryücel

1) Servis ağı zayıf markalardan uzak durulacak... Servise gidiş geliş saatlerimi alıyordu. Merkezi noktalarda servisi yok
    3) HEPA Filtre yıkanması gibi bir olay yok.. yıkanınca deforme oluyor, dolayısıyla emiş gücü azalıyor. 2 defa filtre değişti.. Filtre ücreti süpürge ücretine yaklaştı..
    5) Servis elemanları teknik olarak yetersiz ve bilgisiz.. Dolasıyla tamir sürecine girmek istenmediğinden sinirlerim artık dayanmadığından ve servise gidecek vaktim yok... Yeni bir süpürge alınmıştır..

Elektrikli süpürge olarak bilmiyorum ve yorum yapamam ama beyaz eşya olarak Buzdolaplarında forumda en çok tavsiye edilen Sharp ,Samsung markalarıdır.Biz 1 yıldır Samsung RT62 KAMT modelini kullanıyoruz ve oldukca memnunuz yetkili servis sorumlusu çok yakın bir arkadaşım özellikle bu markayı Samsung Satış müdürü ile bizzat yanımda görüşerek tavsiye ettirdi.Şimdi Samsung eski döneminde Anadolu grubunda bazı şikayet ve sıkıntılar yaşanmış olabilir bu nedenle baştan markayı kötülemek karalamak bence çok yanlış yapılan bir hareket özellikle forumda herkes nedense gerek elektronik gerek beyaz eşya gerek otomobil konularında bir karalama çamur atma heveslerinde burada bizlerin evlerimizde kullandığımız elektronik , beyaz eşyaların objektif bir açıdan tarafsız bir şekilde değerlendirme ve yorumlamak nedense birçok arkadaş, forum üyesi bu konularda gerekli hassasiyeti göstermiyor sonrada kulaktan dolma bilgilerle insanlar evlerine eşya alıp memnun olmayınca karalama kampanyası başlıyor.İhtiyaca göre ne arıyorsanız onu alın.Buzdolabı bakarken biz ilk önce Sharp markasına bakıyorduk ama mutfağımızda yer sorunu ortaya çıkınca vazgeçtik ve iyi kide SAMSUNG marka buzdolabını almışız diyorum meraklı arkadaşlar forumda incelemesi mevcut Samsung RT62KAMT olarak yazdığınızda çıkıyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: fthysr

Kesinlikle LG ve SAMSUNG ürünlerinin BEYAZEŞYALARINDAN uzak durun arkadaşlar.

quote:

ALINTI=Eryücel

Elektrikli süpürge olarak bilmiyorum ve yorum yapamam ama beyaz eşya olarak Buzdolaplarında forumda en çok tavsiye edilen Sharp ,Samsung markalarıdır.Biz 1 yıldır Samsung RT62 KAMT modelini kullanıyoruz ve oldukca memnunuz yetkili servis sorumlusu çok yakın bir arkadaşım özellikle bu markayı Samsung Satış müdürü ile bizzat yanımda görüşerek tavsiye ettirdi.Şimdi Samsung eski döneminde Anadolu grubunda bazı şikayet ve sıkıntılar yaşanmış olabilir bu nedenle baştan markayı kötülemek karalamak bence çok yanlış yapılan bir hareket özellikle forumda herkes nedense gerek elektronik gerek beyaz eşya gerek otomobil konularında bir karalama çamur atma heveslerinde burada bizlerin evlerimizde kullandığımız elektronik , beyaz eşyaların objektif bir açıdan tarafsız bir şekilde değerlendirme ve yorumlamak nedense birçok arkadaş, forum üyesi bu konularda gerekli hassasiyeti göstermiyor sonrada kulaktan dolma bilgilerle insanlar evlerine eşya alıp memnun olmayınca karalama kampanyası başlıyor.İhtiyaca göre ne arıyorsanız onu alın.Buzdolabı bakarken biz ilk önce Sharp markasına bakıyorduk ama mutfağımızda yer sorunu ortaya çıkınca vazgeçtik ve iyi kide SAMSUNG marka buzdolabını almışız diyorum meraklı arkadaşlar forumda incelemesi mevcut Samsung RT62KAMT olarak yazdığınızda çıkıyor....

• http://www.alisveris.com/Client/Detay-161201-arnica-bora-2400-watt-su-filtreliturbo-fircali-ele.html

Arnicayı önerebilirim size çevremde bile 3-4 kişi almış memnunlar
  • arkadaşlar benimde oğlum alerjik astım var. Onun için evime hangi türde bir elektrik süpürgesi almalıyım. Sulu sistemlerden libellayı önerdiler ama onunda fiyatı çok uçuk. 1600 TL. hava vakumlu olanlardan philips inceledim fiyat 500 tl civarında hepa filtreli Philips 9256 modelli olanı uygun gibi geldi bana siz ne önerirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

arkadaşlar benimde oğlum alerjik astım var. Onun için evime hangi türde bir elektrik süpürgesi almalıyım. Sulu sistemlerden libellayı önerdiler ama onunda fiyatı çok uçuk. 1600 TL. hava vakumlu olanlardan philips inceledim fiyat 500 tl civarında hepa filtreli Philips 9256 modelli olanı uygun gibi geldi bana siz ne önerirsiniz.

arkadaşım bende bir haftadır amansız bir şekilde araştırıyorum sonunda philips 9210 modelini almaya karar verdim..bu akşam siparişini verdim.394 e 12 taksitle aldım.elime ulaşınca firma vede ürün hakkında daha detaylı bilgi veririm.arnica boradan döndüm ama sulu sistem olduğu için kullanımı biraz daha zahmetli.(bakımdan dolayı)..aldığım modelim hepa filitresi 13 lük ..buda çok iyi izole olayını sağlayan vede tozu %99.5 oranında tutan bir sisteme sahip..bence hemen alacaklar bu iki model arasında gelip gitsinler..bora bakımını yapacaksa alınabilir(ekonomik),9210 biraz daha kaliteli ve sorunsuz bir makina..9256 nın emiş gücü 9210 dan daha iyi sanırım..alınabilir..ama bence 9210 al derim..

• http://www.sefasepeti.com/Philips-FC9210-Marathon-Toz-Torbasiz-Elektirikli-Supurge_9731.html?ref=akakce&v=1.9.9#0

düşünmeden alın..ben taksitli olarak axes 12 taksit burdan aldım..aynı gün kargo,ertesi gün elime ulaştı..tek kusurları hediye paketi diye ücretli bir seçenek var..ben işaretledim..zannettimki süpriz bir hediye yi makine ile birlikte gönderecekler ..meğer makineyi hediye paketi şeklinde yapmanın bedeliymiş:)..buradan firma yetkililerine sesleniyorum ben anladığım şekliyle hediyemi istiyorum..paketi dükkanda hemen açtım..hediye paketi boşuna yaptırmışım:)))ama yinede teşekkürler akakçe ve sefasepetine..düşünmeden philips 9210 u alın vede güle güle kullanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeofem -- 23 Ocak 2011; 0:29:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.