< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (249. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Electrolux ultra one toz torbalı düşünürdüm o bütçe ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sulu süpürge pratik değil. her seferinde temizlemen lazım, yoksa çok pis kokuyor.
Electrolux ultrasilencer torbalı modelini öneririm. f/p üründür. başlığı çok yapışırsa uyumlu başlık ile sorun çözülüyor.
Herkese hayırlı ramazanlar öncelikle.
Max 2500 TL civarlarında sessiz ve torbasız bir süpürge ihtiyacımız var.
Yıllardır Electrolux ingenio kullanıyoruz ama çok sesli ve torbası çok zor bulunuyor artık markadan memnunum genel olarak, pure c9 greet modeline baktım ama hem çok zor kullanımı var deniyor hem de biraz sesli.
Haftalardır araştırıyorum bir yol gösterin f/p hangi ürün olabilir
2 farklı markanın sulu süpürgesini kullanmış biri olarak ; uzak durun. Almayın, aldırmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler bende kullanımı zor olduğu için vazgeçtim. Annemde bel fıtığı var kullanımı daha kolay ürünlere yöneldim fırsat kovalıyorum açıkçası.
evde 5 kedi 1 köpek olacak buna uygun bir süpürge arıyorum tavsiyelere açığım.Böyle hayvan besleyenler e yönelik ne tür makineler tavsiye edebilirsiniz
-
teşekkürler, valla iyi ki almışım
süpürgeden memnuniyetim bir yana sadece fiyatından 2bin tl ye yakın artış var ben aldıktan sonra
bakımla ilgili yapmamız gereken bişey var mı acaba
biz dümdüz kullanıyoruz, bi filtre temizliği rutin bir işlemi var mı acaba?
-
kendi kendini temizliyor clean diye bir tus var 6 ayda falan bir basın kendi temizlemezse eger.
-
Nilfisk One Lbb modelini aldım, memnunum.
Merhabalar 2100 civarı arnica tesla premium almak mantıklımıdır sizce bu fiyatlarda başka tavsiyelere açığım
-
1500tl limitim var tavsiye edebileceginiz bir model varmi
-
-
Bizde de oluyor hocam.
Electrolux ultrasilencer eusc62
merhabalar , cokk yillar once bu sayfalardan nilfiks adini ilk kez duymus ve cok tavsiye uzerine alip hic memnun kalmamistim ..
Sonrasinda philips in marataonu aklimda iken cok pahali diye philips dusuk bir model aldim .Ve yine memnun degilim.
Simdilerde aklim yine marathonda ancak bu sayfalarda hic tavsiye rastlamadim neden kimse tavsiye etmiyor ve kullanmiyor ?
Kaç yıldan beri kullandığım profilo süpürgem cozladı tamir için 500 lira istediler normal bi ev kullanımı için 1.000 tl civarı f/p ürünü tavsiyeniz ne olur???
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X