İnşallah hocam. |
## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (248. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evdeki emektar Bosch inanilmaz ses yapmaya basladi ve performansi dustu.
amazon
Electrolux PD82-ALRGT Toz Torbalı Elektrikli Süpürge, Beyazhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B085XXTSD6/ref=ox_sc_saved_image_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1Bu urunu arastirdim, aklima yatti. Bu seviyede baska bir urun tavsiyesi olan var midir acaba?
-
Çok iyi fiyat hocam .2 yıla yakındır kullanıyorum genel olarak çok iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Urun tukenmis, fiyat 1590 olmus
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence 1600 TL de olsa o fiyata alınabilecek en iyi modellerden birisidir.
-
İyi akşamlar. Bizim emektar bosch bugün bozuldu da miele c3 cat dog almak istiyorum. Mağaza satış fiyatı 5699 ama istanbulda bazı spotçularda 4200 e satılıyor. Ne önerirsiniz acaba spotçudan aldığımızda garnti vb sıkıntı olur mu? Farkı verip yetkili servisten mi alsam. Önerileriniz için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apomania -- 10 Mart 2022; 21:17:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de o ürünü kullanıyorum. 2 yıl oldu. Çekimi çok iyi ancak orijinal torba filitre kullanmanız gerek. Orijinal olanlar da pahalı bilginize.
https://www.ankastredunyasi.com/miele-complete-c3-cat-dog-powerline-890w-kirmizi-elektrik-supurgesi-10699820?affiliate=akakce&v=1.15.1
Bu sitede şuan en uyguna ve bir yıllık toz torbası ile beraber veriliyor. Miele Türkiye garantili. Bakabilirsiniz.. Bu arada miele servisleri çok iyi değilmiş bilginize. Şikayetvar gibi sitelere bakarsanız pek bir memnuniyetsizlik var. Şansınız artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler hocam. c3 almak için gittiğimde satış danışmanı beni toz torbasız model olan cx1 serisine ikna etti ben de ondan aldım .İnş pişman olmam .
Yorumunuzu okuduktan ve biraz araştırma yaptıktan sonra ben de Tefal'in TW7690 modelini aldım hocam. 2800'e 6 taksit ile. Eski modellerinde baya şikayet var ama bu modelde genel olarak yorumlar olumlu. bakalım umarım memnun kalırım.
-
Arkadaşlar 2000-3000TL arasına süpürge önerebilir misiniz? Teşekkürler.
-
Merhaba, ürünü hangi tarihte ve nereden almıştınız?
-
Hocam Yenigibial diye bir site keşfettim belli marka ürünleri ciddi anlamda ucuza satıyorlar. İyi, çok iyi ve yeni gibi adlı üç kategorileri var. Yeni gibi kategorisinden aldım ki diğer iki kategoride fiyat 2k'lara kadar düşüyordu ama eksik malzeme ya da gözle görülür çizik gibi şeyler çıkma ihtimalinden bahsediliyordu. Ürün daha elime gelmedi ama gelirse paylaşacağım çünkü site gerçekten çok uygun fiyatlar sunuyor
-
Evdeki Fakir 2000 bozuldu. Guzel makineydi, sessizdi. 10 yildir hic bakim yapmadan hor kullandik.
Simdi yeni makine alacagim. Toz torbali istiyorum. Aklimdakiler sunlar.
1-Nilfisk one
2-Philips Xd3110
3-Miele Classic C1 jr
Fiyat bandim bu.
Bu makineleri bilen arkadas yardimci olursa sevinirim. Guc tuketimi az olan filtreleri yikanabilen ve torbası kolay bulunabilen beni uzmeyecek hanımın belini bükmeyecek hangisidir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasustoni -- 20 Mart 2022; 16:38:57 >
Ben de siteyle ilgili yorumunuzu merakla bekliyorum hocam. Rowenta ürünlerinde sıfırıyla arasında 800-1000TL gibi farklar var "yeni gibi" kategorisinde.
-
Merhaba evdeki emektar bozuldu, süpürgelerden de hiç anlamam ortalama 3000 TL fiyatlı önerilerinizi bekliyorum.
-
Öncelikle herkese merhaba,
3000 TL bütçe ile anneme süpürge bakıyorken letgo da 3000 liraya ihlasın sulu temizlik robotunu gördüm.
Önceden bu süpürge bayağı meşhurdu, fakat hala iş görür mü merak ediyorum. Süpürge 2. el ama sahibi 2-3 kez kullanmış 2017 yılında alınmış yani 5 yaşında. Zamanla plastiği vs deforme olmuş mudur merak ediyorum.
Ürünün yeni versiyonun sıfırı 8000 lira civarında.
Sizce bu riske girmeye değer mi ? Yoksa hiç macera aramaya gerek yok sıfır bir süpürge mi almak gerekir ? şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
-
Bu siteden alışveriş yaptınız mı?Siteyi tavsiye edermisin bizde alalımmı?
-
O site üzerinden alışveriş yapmadım. sadece en ucuz orada satılıyordu o nedenle ekledim. Ürünün artısı eksisine gelince. Alınır! Yıkarıda yer alan mesajda da yazdım. Filitre ve torbalar pahalı harici çok iyi.
Kendim https://www.supurgesepeti.com/miele üzerinden almıştım ancak şuan bu modeli satılmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 28 Mart 2022; 23:21:47 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.Gıyasettin -- 1 Nisan 2022; 21:44:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hocam tavsiye ederim.biz oldukça memnun kaldık diyebilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X