Fiyatların düşmesi çok uzak ihtimal bence ama bekleyelim bakalım biraz. Electrolux de şu model dikkatimi çekti. Nasıl sizce ? https://www.akakce.com/elektrikli-supurge/en-ucuz-electrolux-ultraflex-eufc8anima-650-w-fiyati,937794202.html?gclid=CjwKCAiA866PBhAYEiwANkInePU8XAaZ6qRK1E_2t1AldwnQ3TYC655stMDCEb7FHUYGdDv592QetRoCwjYQAvD_BwE < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakbiyik -- 22 Ocak 2022; 12:41:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (246. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
akakce.com
Electrolux Silent Performer ESPC71DBT 650 W Toz Torbasız Süpürge Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/elektrikli-supurge/en-ucuz-electrolux-silent-performer-espc71dbt-650-w-fiyati,100551340.html
bir araa sunduklarıyla fp cihazdı, sanırım aynı model. Ama electrolux un zucdelux ürünleri öneriliyordu çok önceden, sonra o seri yerini pure ler aldı ama malzeme kalitesi pek beğenilmiyordu. Rowenta lara bakın derim, Avrupa için bayağı popüler, bir çok incelenmesini de bulabilirsiniz. Hocam bu iş çok karışık, hemen hemen hepsi aynı ve sorun yaşama ihtimaliniz fazla. Ben o yüzden iki modele indirdim kafam karışmasın diye :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Attığım modelde turbo başlık olduğu için sıcak baktım.
Haklısınız bu iş çok karışık. Electrolux ün sitesine girdim Pure C9 a baktım. Tasarımı çok güzel ama turbo başlık yık. Çok saçma. Ayrı alayım dedim. Orijinal başlık 700 tl. Yuh
Zaten 9751 cepte. Alternatif bakıyorum şu an. Fakir Freelander BL 6050 veya rowentadan da bir model bakıp üçü arasında karar vereceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Valla ne zormuş bu süpürge araştırma işleri. Annemin arçelik s7424 model bir süpürgesi vardı. Aslında motoru hala canavar ama bunların gövdesi sorunluymuş galiba kırıldı her yeri. 1500 tl ye kadar bir model baktık. Şu sırada öyle bir fiyatlama var ki. 500 lük süpürgelerde 1200-1300 olmuş. Samsung Grundig falan 600-700 e görüp duruyordum şuan 1200 lerdeler.
Bende hem çok zam yememiş hemde bir tık daha kaliteli olacağını düşündüğüm modele yöneldim.
İlk başta Philips 9330 alacaktım ama tutma kulpunu göremedim bir türlü. Electrolux'ün 2 modelini fark ettim. Annemde torbalı modelleri sevmez.
Electrolux EUFC8ANIMA Ultra Flex 650 W Toz Torbasız Fiyatı (hepsiburada.com)
Electrolux PUREC9 PC91-4MGT Toz Torbasız Süpürge Fiyatı (hepsiburada.com)
İlk modelin turbo başlığı var. 2.modelde borunun kıvrılmasıyla ilgili çok şikayet okudum. 1. model daha cazip sanki.
Bu fiyatlarda daha iyi bir alternatif önerisi olan varsa lütfen bilgilendirsin. Çok kafam karıştı bir şey alıp kurtulmak istiyorum :) Birde hep 650-750W bizim kullandıklarımız 2400 falandı bunların çekimi nasıl eski cihazlara göre. Çekimden hiç şikayet okumadım.
-
Hocam halı çok ise turbo başlık şart.2.si ise çekim gücü sıkıntısı olmaz avrapa standartları geregi en yuksek zaten 950 gücünde olması lazım diye biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Kırmızı model şart gibi o zaman. Bugün mağazada gördüm Electrolux süpürgeler güzel geldi. Kalitesiz durmuyorlar. İşini görür diye düşünüyorum. Kırmızı için indirim denk getirebilirsem alacağım :)
-
5000 altına sarkar demiştim www.pttavm.com
Miele Blizzard Cx1 Cat&dog Powerline 890w Kırmızı Elektrikli Süpürge 151913 - PttAVM.comhttps://www.pttavm.com/miele-blizzard-cx1-catdog-powerline-890w-kirmizi-elektrikli-supurge-151913-p-141086313
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güzel ürün ama bütçemizi çok çok aşıyor hocam.
Şu ikisinden birini düşünüyorum.
Rowenta tarafında da bu ikisinden biri ama toz hazinesinin yapısı tuhaf geldi.
https://www.hepsiburada.com/rowenta-ro7286ea-x-trem-power-4a-gri-elektrikli-supurge-pm-HB00000FJ0TI?gclsrc=aw.ds&ds_rl=1294343&gclid=CjwKCAiA866PBhAYEiwANkIneDHwjdf_N6Nlq0MjyVIRp53GNVjBfKn6pTKC9M4ryosoQplPOe8XZxoC9JYQAvD_BwE&referrer=gclid%3DCjwKCAiA866PBhAYEiwANkIneDHwjdf_N6Nlq0MjyVIRp53GNVjBfKn6pTKC9M4ryosoQplPOe8XZxoC9JYQAvD_BwE&gref=EkQKPAoICIDzro8GEBgSLAA2Qid4MfCN1_83o2WrQyPJUhGnncY1WMF8qfqlMoL0zivKiyhCmU857xdnGgL0lhAC8P8HARiGjYmdAw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Elektrikli Süpürge Almak istiyorum... Toz Torbasız Olsun istiyorum... Şarjlı Olsun istiyorum... Tekerlekli Arkamda Gezdirmek istemiyorum... Evim Çok Dar Ve Küçük 2 Oda Var... Salon Yok Denecek Kadar..... 1 Mutfak Var Alan Küçük..... Büyük Bir Ev Değil.... Yatak Odasında ince Bir Halı Oturma Odasında 1 Halı Salonda 1 Halı Mutfakta ince Bir Halı Var... Fiyat Konusunda Bir Sınırım Yok... Hangi Markaların Hangi Modellerini Önerirsiniz....???
-
Bütçeniz nedir?
Muhtemelen aradığınız ürünler buralarda bir yerlerde ve 2022 itibariyle tavsiyem Arzum'un ürünlerine bakmanız. aynı işi dyson ile 6-7 kat fazla para vererek de yapabilirsiniz. Burada en çok dikkat etmenizi tavsiye edeceğim şey 10 yıl önce bu konuyu açarken de bahsettiğim hepa filtre olacaktır. Şarjlı ve hepa lı dikey süpürge bakacaksınız. mümkünse batarya voltajını da 20 volt üzerindekilerden tercih etmeniz ama 18 voltluklar da çöp değildir.
https://www.hepsiburada.com/sarjli-supurgeler-c-159445?filtreler=hepafiltre:Var
ayrıca halen konuyu açtığım zaman aldığım nilfisk süpürgeyi kullanıyorum ve çok dayanıklı bir ürün çıktı. Buna istinaden şunu da tavsiye edebilirim.
Ben kendime alacak olsam bugün sanırım şunu alırdım.
https://www.hepsiburada.com/arzum-ar4201-s-magiclean-neo-dikey-sarjli-supurge-p-HBCV00000UMES2?magaza=YAKAMOZ%20ELEKTRON%C4%B0K
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhamnet -- 2 Şubat 2022; 18:1:47 >
-
Dyson Alacak Bütçede Var Bütçeden Yana Sıkıntı Yok Ama Tarif Ettiğim Şekilde Bir Eve Çok Pahallı Bir Ürün Almaya Gerek Var Mı.? Var Diyorsanız Onuda Alabilirim Süpürgenin Hiç Bir Şeyinden Anlamam Aldığım Ürün 6 Ay Sonra 1 Yıl Sonra Çöp Olacaksa Onu Almak istemem... Buna Göre Tavsiyeniz Ne Olurdu..? Hepa Filtreli Dikey Olacak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpio81 -- 2 Şubat 2022; 18:53:51 > -
Hocam miele cat dog c3 süpürgemiz var, filtrelerini değiştirmek istiyorum orjinal nerede satılır nereye güvenebiliriz biliyor musunuz
-
Arkadaslar merhaba, dikey süpürge almak istiyorum, 2-2.5 arasi ne onerirsiniz, tesekkurler
Arzum 4201
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, bir kaç saat önce evdeki süpürge bozuldu. Kullandığım süpürge arnica bora 4000, nereden baksan bir 10 yıllık süpürgeydi. Şimdi yeni bir süpürge almamız lazım ama biraz araştırdım çok fazla süpürge var. 1000-1500Tl civarında kullanımı kolay, performansı iyi bir şeyler arıyorum. Turbo brush olması önemli annem süpürünce evi yorulmaması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirk77xxxx -- 5 Şubat 2022; 15:14:52 > -
Arkadaşlar merhaba. Anneme toz torbalı süpürge alacağız, 1500 TL bütçe var, değerse max 2000'e kadar çıkarız. Var mı tavsiye edebileceğiniz modeller? Beklenti: çekişi performansı iyi olsun, sesi makul olsun, bir de kullanım maliyeti (torba değişimi) mantıklı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 6 Şubat 2022; 15:26:50 > -
-
Yıllardır Süpürgelerden çektiğimi bir ben bilirim. Eşim sürekli Süpürge iyi süpürmüyor dedi. Neredeyse İstanbulda tüm mağazalara gittim araştırdım Arçelik Süpürge sağlam düdüğü halde Electrolux ultra slience aldım olmadı, sonra Rowentanin en üst modeli var dediler onu aldım (2.5 yıl önce 2500TL ) oda olmadı. Şimdi yine Süpürge araştırmaya girdim.
Sizlerin önerisi nedir. En az 5 yıl Süpürge derdi ile uğraşmak istemiyorum artık.
Evet arkadaşlar herkese merhabalar, yıl 2022 aylardan Şubat ortası, her evin başına geldiği gibi elektrik süpürgesi; ansızın ve plansız bir şekilde ihtiyaç olmuştur.
1. Bütçem taksitle alabileceğim maksimum 3000 TL lik toz torbasız bir süpürgeye göredir.
2. Philips in 9185 modelinin internette bile en ucuz 4300 TL olduğu bir dönem olduğu için fazlaca şanssız bir döneme denk geldik :(
3. Turbo başlık kesinlikle olmalı.
4. Şuan ki tüm süpürgelerde HEPA filtre olduğu için onu saymıyorum ama filtre ihtiyacı doğduğunda her yıl artan fiyatlara rağmen beni yormayacak filtre ücretleri olan bir ürün olmalı.
5. Tercihen el tutacağı ayrı ve kumandalı olmalı.
6. Bu şartlara uygun olarak tabiki her dönemin bir numaralı fakir işi
*Arnica Tesla Premium (En ucuz 1800 TL buldum)
*Arnica Tesla Ergo Active (En ucuz 2800 TL buldum)
*Rowenta Ro6993ea /Tefal Uw4863 (Tek fiyat 2600 TL)
benim bulabiklerim bunlar, maksimum 3000 TL ye kadar öneriniz nedir? Geçen sene 2400 TL alınan Philips (XB9185) Media Markt ta ve diğer mağazalarda 4800 TL olduğunu gördüm, çok üzüldüm ama yapacak birşey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X